KubaBuba Odesláno 5. červen 2015 Odesláno 5. červen 2015 Zdravím, tak jsem dneska ráno přišel k autu a nějakej zloděj mi ukradl odstřikovač na světlo a asi mi chtěl ukradnout i světlo + ještě čepičky na šrouby.... ÁÁÁch jo .. Usekat ruce zlodějům... V Peugeotu mi řekli že díly + nalakování + kryt na ty odstřikovače s prací cca 8 000 + čepičky u šroubů + lak u toho nárazníku zrejpaného dalšího bůra asi... :-/ Citovat
stajgrpavel Odesláno 5. červen 2015 Odesláno 5. červen 2015 Lidi jsou svině !!!! Ukradnou blbost za pár korun a udělají škodu za 10titisice :-( jak smutne Citovat
chuck11 Odesláno 5. červen 2015 Odesláno 5. červen 2015 Jsou to fakt hovada ! To spíš vypadá, že chtěli komplet nárazník s ostřikovačema,nedařilo se mu tak vzal asi jen krytky ostřikovačů.Chtěl ti asi ukradnout i kola proto sundal čepičky, ale narazil na bezpečák tak se nato vyprdl. PS.pro jistotu si zkus dotažení všech kolových šroubů. Citovat
KubaBuba Odesláno 5. červen 2015 Autor Odesláno 5. červen 2015 No oni si vzali i ty trysky u toho odstřikovače a jen ta tryska stojí 5 tisíc a ta krytka stojí tisícovku... Moc dobře věděl co krade podle mě to bylo na zakázku... Citovat
KubaBuba Odesláno 6. červen 2015 Autor Odesláno 6. červen 2015 Na 407 coupé nikde nic téměř nemají, už jsem obvolával dva... Citovat
stajgrpavel Odesláno 6. červen 2015 Odesláno 6. červen 2015 (upraveno) Pojistku na vandalismus asi nemáš co ? Zkus hugobosse :-) Upraveno 6. červen 2015 uživatelem stajgrpavel Citovat
Lada78 Odesláno 6. červen 2015 Odesláno 6. červen 2015 Myslim, ze automedik.cz zprostredkovaval prodej dilu z polska. Citovat
Guest StibTo Odesláno 6. červen 2015 Odesláno 6. červen 2015 na Peugeot se v tomhle vykašli to se fakt nedoplatíš .... zkus pokračovat s vrakáčema možná to potrvá ale určo seženeš a za podstatně menší peníz .. a to rýpnutí na nárazníku jestli je to jen tohle bych buď neřešil a nebo nechat jen přebrousit, kit, rozstřik. Ta cena co jsi se dozvěděl je podle mě hodně nesmyslná. Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 6. červen 2015 Odesláno 6. červen 2015 TWL, už zase ODstřikovače, jsou to Ostřikovače, Ostřikovače,Ostřikovače,Ostřikovače,Ostřikovače, Odstřikovat mužete doma mamině mlíko Citovat
Almanil Odesláno 6. červen 2015 Odesláno 6. červen 2015 Člověk nikdy neví. Někdo sklo ostřikuje, někdo si odstříkává. Citovat
stajgrpavel Odesláno 6. červen 2015 Odesláno 6. červen 2015 Dědku hlavně klid :-) všichni víme o co se jedná :-) navic dle serviceboxu se jedná o stírače světlometů :-) Citovat
Guest StibTo Odesláno 6. červen 2015 Odesláno 6. červen 2015 to máš stejný jako se všude dočteš o ostřelovačích a odstřelovačích ... Citovat
stajgrpavel Odesláno 6. červen 2015 Odesláno 6. červen 2015 No jo ale to můžeš nahradit slovem sniper :-) Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.