Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím, tak jsem dneska ráno přišel k autu a nějakej zloděj mi ukradl odstřikovač na světlo a asi mi chtěl ukradnout i světlo + ještě čepičky na šrouby.... ÁÁÁch jo :fnuk  :fnuk  :fnuk ..

Usekat ruce zlodějům... :roker

V  Peugeotu mi řekli že díly + nalakování + kryt na ty odstřikovače s prací cca 8 000 + čepičky u šroubů + lak u toho nárazníku zrejpaného dalšího bůra asi... :-/ :fnuk

post-49210-0-75637000-1433516219_thumb.j

post-49210-0-24212200-1433516222_thumb.j

post-49210-0-77666500-1433516223_thumb.j

Odesláno

Jsou to fakt hovada ! :bacha

To spíš vypadá, že chtěli komplet nárazník s ostřikovačema,nedařilo se mu tak vzal asi jen krytky ostřikovačů.Chtěl ti asi ukradnout i kola proto sundal čepičky, ale narazil na bezpečák tak se nato vyprdl.

PS.pro jistotu si zkus dotažení všech kolových šroubů.

Odesláno

No oni si vzali i ty trysky u toho odstřikovače a jen ta tryska stojí 5 tisíc a ta krytka stojí tisícovku...

Moc dobře věděl co krade podle mě to bylo na zakázku...

:myslim  :myslim  :myslim 

Odesláno

na Peugeot se v tomhle vykašli to se fakt nedoplatíš .... zkus pokračovat s vrakáčema možná to potrvá ale určo seženeš a za podstatně menší peníz .. a to rýpnutí na nárazníku jestli je to jen tohle bych buď neřešil a nebo nechat jen přebrousit, kit, rozstřik. Ta cena co jsi se dozvěděl je podle mě hodně nesmyslná.

Odesláno

to máš stejný jako se všude dočteš o ostřelovačích a odstřelovačích ... :)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...