Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Kazdy ma rad nieco ine, niekomu sa Rapid paci a chce ho, dalsiemu nepaci a nechce ho. Trh je dost velky, kazdy ma moznost vyberu. Aj ked sa VW a Skoda najviac kradnu, su na trhu zabezpecovacie systemy, napriklad VAM R1, VAM odtah, VAM akustik. Auto s tymito systemami odcudzene neboli

Odesláno (upraveno)

Věř mi, že stačí ukradené liťáky. Tomu téměř ničím nezabráníš a zkazí ti to přinejmenším celý den.

Upraveno uživatelem Zodiak
Odesláno (upraveno)

VAM odtah je tak citlivy, ze staci zacat zdvihat vozidlo zdvihakom a spusti sa a hned prestanes kradnut kolesa. A alu disky nie su o tom, ze sa kradnu iba na skode, ake z hoci coho, co ma pekne a drahe kolesa.

VAM ODŤAH

ktorý v sebe zahŕňa: ochranu proti naloženiu, ťahaniu, tlačeniu, dvíhaniu, nakláňaniu vozidla, krádeži kolies a ochranu motorovej časti.

Upraveno uživatelem minimaxa
Odstranění nedovolené červené barvy!!
Odesláno (upraveno)

Hezká reklama, kdo myslíš, že vyběhne před barák, když začne houkat auto? Maximálně majitel. A zkus zavolat 158, copak ti asi řeknou. A běž k autu, když na něm pracují "hnědočeši".... ani Rytmus by nezabil, zabili by jeho. Ábo, ty väčší frajer?

To je všechno naprd, než se rozkoukáš, i když máš auto pod GPS, slabý článek je služba, co ti to hlídá. A když nic takového nemáš, za hranicemi jsi v "kině". Kdopak ti to půjde hledat do Polska nebo Ukrajiny. V tomje největší slabina škodovek. Zlatí frantíci.

Odesláno (upraveno)

A kto bude dalej kradnut, ked mu hulaka auto? Neukradnes ich za minutu ani dve. Ked zavolas 158, tak sa ta opytaju co sa deje a kde to je a kolegovia to za chvilu pridu preverit, musia :)

Nie je to reklama, je na kazdom, ci si kupi auto za 20 000 alebo za 30 000 eur a potom nechce investovat napriklad 500 eur do zabezpecenia a dopadnu ako kamarat, ktoremu po tyzdni zobrali octaviu alebo kolega, ktoremu po 3 mesiacoch zobrali golfa

Upraveno uživatelem TomasARN
Odesláno
před 3 minutami, TomasARN napsal:

A kto bude dalej kradnut, ked mu hulaka auto? Neukradnes ich za minutu ani dve. Ked zavolas 158, tak sa ta opytaju co sa deje a kde to je a kolegovia tk za chvilu pridu preverit, musia :)

Hochu, tady když někomu zahuláká auto, tak ti maximálně vynadá soused, že se nevyspal. A šikovnýmu autařovi to nikdy nezahouká. Tudíž mi z toho vychází, že vaříš z mělkého hrnce. Nedělej reklamu něčemu, co slovan na východ od čehúňů s úsměvem nepřekoná. To bys byl sám proti své etnické větvi.

Odesláno
před 1 hodinou, Charlie 1 napsal:

Není to auto pro mě má ho jako jeden z kandidátů můj nevlastní otec...ono co chceš v teto velikosti koupit do 320000Kč?

Pár drobáků přidej a napiš @Pe.Trovi ;) i30 kombi 1.0TGDi 88kW s výbavou trikolor s paketem komfort... ;) 

Odesláno (upraveno)
před 17 minutami, TomasARN napsal:

:myslim netusim co na takyto hlupy komentar napisat

To je v pohodě, já tě nechtěl urazit. Jen mám hodnědlouhodobou zkušenost, že nikdy neříkej nikdy. A ten komentář zas tak hloupý není, vše co  je na východ od čehúňou, že by Slováci byli příčinou výše uvedeného, to jsem nepsal. A proti Slovákom nič nemám, bo som na Liptove štyri roky študoval....fasa tam bolo... no život išiel ďalej... a jsem zase čecháček. :) Abychom neodbočili od problému, když pšon dokáže ukrást v Mnichově audinu v plné palbě a s max.zabezpečovačkou.... a zastaví ho až v Hradci Královém, co pak se škodovkou.... pointa příběhu je, kup si auto, který se nekrade. :) Howgh.

Odesláno (upraveno)

Neviem ake mas skusenosti s kradnutim aut, ja nejake mam, nie take, ze ich kradnem, ale robil som na useku kradezi vozidiel, teraz som o kancelariu vedla, venujem sa tomu viac ako 13 rokov, ukradnut skodu, audi, land rover a hoci jake ine vozidlo je otazka sekund. Vsetky fabricke zabezpecovacie systemy su nedostatocne, nakolko staci mat sken kluca a to vypne vsetku ochranu tak, ako originalny kluc. Land Rovre s bezklucovym systemom nam tu kradli tak, ze skener drzali pred rodinnym domom alebo vykonnejsi s antenou polozili pred panelak a system oskenoval kluc, ktory sa nachadzal v dome/byte a tak si spravili virtualny kluc, cize auto a fabricke zabezpecenie vo vozidle si myslelo, ze je tam osoba s originalnym klucom, cize kradez trvala velmi kratko. Dodatocnym zabezpecenim, ktory ale nie je viazany na originakny kluc ziskas vyssiu bezpecnost. Dodatocne domontovany alarm, napriklad meta, pandora atd, ktory ale aktivujes a deaktivujes tiez klucom auto nechrani, lebo takyto sken samozrejme rusi aj takyto alarm. Pokial ma alarm samotny ovladac, nezavisli na kluci je lepsi, ale tiez sa da naskenovat pri jeho pouziti, staci, aby bol zlodej v blizkosti, ked ho pouzijes. Zeder nenaskenujes, VAM nenaskenujes.

VAM R1 a Zeder nechrani vozidlo pred nalozenim na odtahovku, ale takto sa vozidla skoro vobec nekradnu, proste zlodeji nemaju radi odtah, lebo v pripade potreby je tazsi unik, info s prvej ruky a zo skusenosti. A stale mame moznost prepadnutia majitela pri vozidle, vtedy ma zlodej vsetko, kluc od auta, kluc od zederu, kazetu od VAM.

Kazdopadne mat zariadenie, ktore nie je viazane na originalny kluc o dost zvysi sancu majitela auta, ze mu nebude odcudzene

Upraveno uživatelem TomasARN
Odesláno

Nejlepší zabezpečení je pojistka vč.odcizení...

Zadání je nové auto, max.predvadecka ale co stoji na autosalone.strop je max.320000Kc prihazovanim se mužem dostat az k mercedesu,benzin s turbem,atmosféru nechce...

Odesláno (upraveno)

Charlie1, ano a jeste lepsi varianta je si ihned hodit na nove auto tzv GAP. Ja sice platim ranec za pojistku vcetne plneho maximalniho havarijka s 0% spoluucasti z mestrany ale mam tam i GAP s fixaci na 5let plne porizivaci ceny vozu bez amortizace. 

Stejne pujde za 2 roky do sveta a presedlam do meho snu Polo GTI s manuálem.

A ja treba vim o parte co se zabyva odcizovanim kol a do 5minut jsou schopni ocesat i 7mickovou radu BMW ci jakekoliv SUV. Jim to je proste sumak, maji tolik nastavcu na klice, bezpecaky, atd... 

Upraveno uživatelem Tony Stark
Guest minimaxa
Odesláno

Jen co jsem kouknul, Megane 339, Captur 315, Focus 329, atd. Ale nekoukal jsem na specif.

Odesláno

Rapid za 310 mi přijde fajn cena, nevím co řešíš ... každou tisícovku? To jsem pri nákupu auta nikdy neřešil, zda je to 310 nebo 330...

Taky jsem si mohl uhadat na novým autě lepší cenu, ale mám svědomí, ten prodejce taky musí být z něčeho živý.  :papa

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...