Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Výměna trysek ostřikovačů - náhrada

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím, potřebuji vyměnit trysky ostřikovačů předního okna. V servisu mi řekli cenu 1100 Kč za jednu :o . Nevíte někdo o nějaké náhradě která je levnější? Profouknutí nepomohlo. Nemusí být rozprašovací, stačí mi i pramínkové.

Odesláno

Ostřikovače u P508 to je kapitola sama o sobě. Měl jsem původní origo. V záruce výměna za nastavovací, trochu lepší. Pak origo vylepšené a žádná sláva. Potřeboval bych vědět jak fungují na faceliftovém modelu. Mám je, ale musely by se dělat úpravy v přední haubně, takže bych potřeboval vědět, jestli to má cenu. Díky za zprávy od majitelů nových modelů P508.

Odesláno

Já jsem měnil původní kropítka za seřizovací trysky. Po roce fungují pořád stejně, ale vrátím se asi zpět. Velká spotřeba vody a blbě se nastavují. Nejde o cenu kapaliny ale dojde v nejblbější chvilku, zvlášt když jsou ještě na světlech.

Proč to neudělali jak na 405 !!! rampu s tryskama na stěračích - geniální.

Odesláno

no ale už by to chtělo nějaké řešení protože ten ostřikovač je mazec  :bojim  pořát stavím u benzinek a stiram okno sterkou  :blicismajlik

Odesláno

TRYSKA OSTŘIKOVAČE SKLA 98 074 932 80 Vč. DPH 318,82  CZK   :myslim

Tak prej to je opsaný číslo ze servisBoxu. Na netu sem je nenašel a nikdo neví jak to stříká :(  

Poptám se ještě zejtra kámoša.

Odesláno (upraveno)

Hele a není to tím, že máte "socka" verze? :aut Těm co mají GT, těm to stříká dobře :D 
Se jednou zase nevyplatilo šetřit :D

A teď vážně. Nemám s tím žádnou zkušenost. Reagoval jsem jen na to info z Peugeotu a našel alternativu ze SB. Chcete mi říct, že i když stojíte, tak to okno se pořádně neostříkne?  :o

Jedině koupit stěrače s otřikovačem http://oximo.cz/sterace-s-ostrikovacem/1158-kovove-ostrikovace-s-ostrikovacem.html a nějak to dobastlit  :aut  Ale dávat to na 508  :roll

Upraveno uživatelem MJSytic
Odesláno

Já mám vyměněné ostřikovače ještě v garančce, jsou dvoutryskové, dají se lehce seřídit a rozprašují v pohodě. Pochybuji, že do GT by dávali něco extra ..... Ty původní byly jednotryskové, nedaly se seřídit a místo rozprašování čůraly  :D

Odesláno

Ty nastavovací dvoutryskové jsem měl také, ale nenadchly mě. Tak zkouším novější které najdu v service boxu, ale zatím žádná sláva. Mám připraveny ty nejnovější do nového modelu, ale potřebuju vědět jak to u faceliftu stříká. Musí se docela dost zvětšit otvory pro trysky zespoda v kapotě.

Odesláno (upraveno)

Trysky ostřikovače jsou stejné pro všechny modely 508 (facelift). Jinak díky za informaci :super. Měl bych na tebe prosbu. Mohl by jsi, až budeš mít chvíli čas, nafotit trysky zespoda na otevřené kapotě a dát sem tu fotku? Díky :papa

Upraveno uživatelem HonzaZ

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...