Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

P. doporucuje GoodYear a Pirreli, v P. servise mi doporucili jen a jen Michelin, v PneuServise mi rikali, ze kupovat Continentaly jsou vyhozene prachy, prodejce tady mi vnutil Bridgestony ,

Pomohl jsem Ti ??:D

Odesláno

Jezdim hodne a rad. Rocne okolo 25 000 - 30 000 km.

Do pneumatik bych investoval i vice Kc. (Treba i 5000 za kus)

Mam negativni zkusenosti s : Continental Premium (Jak se to vubec muze volne prodavat ?) :mad:

- Dunlop SP 01 (Moc nevydrzely)

Zimni pneu mam puvodni Micheliny . :super

A co treba Kleber ?

[upravil dne 13.11.05 Hnidopich]

Odesláno

Zimní \"firestonky\" s těma jsem to pořídil a spokojenost. Dobře sedí, vedou stopu a dobrý záběr na sněhu. Letní \"dunlopky\" jsem dokupoval a dobrý. Sedí to jak přišitý, dobře drží stopu, citlivě reagují při vyšší rychlosti na natočení, na mokru taky v poho. Ale fyzikální zákony platí u každých pneu, u těch mých o\"něco\" později.:cool::super:D

• O 2 roky později...
Odesláno

Tak přátelé, dost jsem si to tady o zimních pneu pročetl. Rozhoduiji teď se o nových zimních pneu, na SW jsem ještě zimíky neměl, ale na Golfu jsem měl Kleberky. Na netu jsem prošel dost odkazů, ale nějak jsem se zarazil u BG Goodrich G Force winter na naši milovanou 307 SW. Ten zimní vzorek se mi dost líbí (vlastně mi to připadá, že je to obdoba letního), ale nejsem si jist s kvalitou jízdy co do hluku od těch pneu.

Kdo máte jaké zkušenosti s tímhle výrobkem?

• O 4 týdny později...
  • O 5 měsíců později...
Odesláno

pánové stejně se všechny gumy dělaj na dálným východě nejčastěji made in korea nebo čína a je úplně jedno jaká je to značka a pokud nejezdíš 80tisíc ročně nebo jak čuně tak je to úplně fuk,já mám ňáký infinity a tišší gumy jsem ještě neměl co vydržej nevím anžto je mám teď nový a dal jsem cca 1000Kč za jednu v rozměru 205/55/16 a nevidím jedinej důvod proč vypláznout nejmíň dvakrát tolik za něco co mě poslouží stejně jen kvůli tomu že se to jmenuje jinak

Odesláno
Původně zaslal: Hnidopich

Jezdim hodne a rad. Rocne okolo 25 000 - 30 000 km.

Do pneumatik bych investoval i vice Kc. (Treba i 5000 za kus)

Mam negativni zkusenosti s : Continental Premium (Jak se to vubec muze volne prodavat ?) :mad:

- Dunlop SP 01 (Moc nevydrzely)

Zimni pneu mam puvodni Micheliny . :super

A co treba Kleber ?

[upravil dne 13.11.05 Hnidopich]

Já zase skáču, sice hodně už ne, ale o to více rád.- Lyže jsem ale 30 let neměl na nohách. Jinak - Pirelli P7 195/65R15 91H:potlesk

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...