Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Na to jsem se ptal a prý to nejde. Automaticky to svítí jen ve tmě, přes den ne. Ty to na 406 máš?

Odesláno (upraveno)

ano mám ;) ale nejsem si jistej jestli to nepodporuje jenom MUX, každopádně Atomovi to v diag zapnout určitě pujde ;)

ale pokud se ti to pouští podle světla/tmy, tak to určitě zapnout jít musí ;)

Upraveno uživatelem Mizlerek007
Odesláno

MUX mám. Ptal jsem se strakiho a u nás v Peugeotu a u mě to prý nejde :myslim  Asi budu muset ještě někoho poprosit, aby na to koukl...

Odesláno

Taky mě to občas udělá, je to nejspíš vydřenej kontakt v páčce světel. Já jsem přelepil senzor světla černou páskou, světla se zapnou vždy po startu a ani při špatným kontaktu se nevypnou. Nemusíš myslet na zapínání světel. Jen je nevýhoda že nefunguje senzor deště, ale funguje jako cyklovač.

A to neni vubec spatny napad :) Senzor deste mi nevadi, radsi si budu sterace ovladat sam. Obcas mam totiz pocit, ze se v Ostravskem desticku zblazni a vyhani muchy z predniho skla :D

Odesláno

U senzoru deště se da pres dia nastavit intenzita stírání jsou tam 3stupne...

Hlavně mít okno u zrcátka kde je snímač čistě a ne mastné pak ten senzor dělá kraviny....

Odesláno

Jinak senzor jsem prelepil a vsechno OK. Sterace ted funguji jako cyklovac a svetla sviti po nastartovani motoru porad. Takze pohodicka  :)

muzes vysvetlit jak funguji ty sterace, v jakym intervalu?

Odesláno

U mě je to tak zhruba tak 3-4 vteřiny. Nikdy jsem to teda neměřil a v dešti dlouho nejel, tak to může být trochu jinak :D

Odesláno

Pěkné autíčko, já jezdím s tím svým po Opavě, tak snad se někdy potkáme ;) jinak přeji taky mnoho spokojených kiláků a ať ti dělá jen radost ;) 

Odesláno

Moje teď sice momentálně stávkuje ale jinak až bude zase ok, tak se můžeme někdy sejít a pokecat třeba na pumpě :D v OV jsem dost často :D jinak nejel si pro to coupé někde k Opavě, mám pocit že ho před tím měl jeden kluk z Opavy a měnil na tom kola jak ponožky ale zase se o to celkem staral ;) 

Odesláno

Těsně vedle no :D ale je to kousek, proto jsem ho často viděl... ten interiér mě úplně uchvátil... ta béžová...  :mrk

Odesláno

Pěkný Coupe dle mě nejhezčí interiér co se do Coupe dělal :) jen jak už je tu jednou řečeno škoda těch malůvek.... 

Diky. Kdyz se zadari, tak pristi rok pujdou pryc :)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...