Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Vcera jsem potkal Neona tak jsem mu o tom taky rikal. Pokud bude chtit jet budeme tri.

Odesláno

My se s Verčou bohužel musíme trhnout a jet už dopoledne :( Zjistil jsem, že mám od 14:30 fotbal, tak bych to nestíhal :( Snad se tam alespoň potkáme, až budeme končit a vy začínat ;)

Odesláno

v úvodní příspěvku máte mapku... když se budete blížit k parkovišti tak po jízdě do mírného kopečka je hned vlevo vjezd na parkoviště a na začátku už budeme ;)

Odesláno

Díky za mapku. Takže budeme trochu dál od hlavního vchodu, ale ono asi OK pro parkování. ;)

My se zítra s Kitty taky ukážeme, jen musím vymyslet vůz. ;)

Odesláno

3 minuty cesty preziju, ale nesmite spechat a pamatujte, ze mam nohu v orteze :D

Odesláno

hele nevím jak bude místa moc vepředu, ale předpokládám, že všichni budou parkovat co nejblíže takže vzadu bude volno, pak se můžeme přesunout blíže...

306-Kubik-S16 a MilanF1: oki, počítám s vámi

Odesláno (upraveno)

kdo bude ještě chtít, tak může klidně dorazit bez předešlého ohlášení... sraz bude kolem těch 13:00 ;)

Upraveno uživatelem skuci
Odesláno (upraveno)

snad, zkusim to jeste nejak poresit.....

tak to asi neporesim. Bezpecakovi se nemuzu dovolat a svoji visacku zamestnance M2C mam v praci :(

Upraveno uživatelem Scratch

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...