Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno (upraveno)

Jsem na tom podobně jako Vendelín a za celou dobu, co mám řidičák jsem NEZAŽIL kontrolu, kdy by mi cajt chtěl koukat na rezervu.Netvrdím, že nemůže, ale většinou není moc dobře přístupná, tak chápu, že se jim s tím nechce zatěžovat. To radši zkontrolujou lékárničku a podobný pikačoviny, když už chtějí buzerovat ...

Btw. proč by 11ti letý dítě nemohlo sedět vepředu? Pavlovi je 9 a měří 154, tzn. že podle mě by klidně vepředu sedět mohl, kdybych ho tam sedět nechal.

Upraveno uživatelem Medvěd
Odesláno

Laďa, ale zjistí na místě, jaké má mít a nemít rozměry pneumatika na daném vozidle. Do 10s ;) .

Pokud je vozidlo vybaveno od výroby rezevní pneumatikou (užovkou) a na vozidle jsou pneumatiky, které jsou zapsané v TP, pak lze použít náhradní kolo na dojetí. Samozřejmě za určitých podmínek: max. rychlost 80 km/h, řádně dofouknuté + přišroubované.

Já občas vyndám dojezdové kolo a případně dofouknu. Ono pak někde měnit poškozené kolo a mít prázdnou rezervu, tak taky není nejlepší řešení a pocit.

Odesláno (upraveno)

Není jízda vpředu až od 12 let :myslim

Už dávno ne. Rozhodující je výška (150 cm) nebo váha 36 kg- menší výška = autosedačka, podsedák, přes 150 cm pás jako dospělý Dětské sedačky se dělají "jen" do 36 kg - pak se tam dítě nevejde. Pavla jsem kdysi zcela normálně vozil v Ivecu vepředu a tak jsem se na to ptal ...

Upraveno uživatelem Medvěd
Odesláno

Medvěd

mám rezervu jako Ty v koši vzadu, doporučuju aspon jednou ročně ji vytáhnout z koše a ošetřit závit šroubu, co koš drží--jinak ji v případě potřeby nevytáhneš

no a přitom hned prohlédnu tu rezervu a nafoukám ji :)

taky se mi nikdy nestalo, že by chtěli na cestě vidět rezervu, nebo v ní měřit tlak :mrk , ale určitě se takové kontroly dělají, protože to vidím semtam v televizi, když mají policisté dopravní akci s lidma od pneumatik...

Odesláno

tak to jsi mě doběhl s tím kompresorem :super:papa 

já bych ale takový kus železa furt nevozil, nemluvím o místě v kufru :bojim, foukám na pumpě a na chatě svým kompresorem...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...