vendelinek Odesláno 15. leden 2016 Odesláno 15. leden 2016 ja jsem videl rezervu naposled pred dvema lety a mam velky,zadnou dojezdovku odeslano z Lumie Citovat
ozzy56 Odesláno 15. leden 2016 Odesláno 15. leden 2016 to už určitě nebude nafoukaná na předepsaný tlak , tak si Vendo při kontrole připrav peněženku... Citovat
Medvěd Odesláno 15. leden 2016 Odesláno 15. leden 2016 (upraveno) Jsem na tom podobně jako Vendelín a za celou dobu, co mám řidičák jsem NEZAŽIL kontrolu, kdy by mi cajt chtěl koukat na rezervu.Netvrdím, že nemůže, ale většinou není moc dobře přístupná, tak chápu, že se jim s tím nechce zatěžovat. To radši zkontrolujou lékárničku a podobný pikačoviny, když už chtějí buzerovat ... Btw. proč by 11ti letý dítě nemohlo sedět vepředu? Pavlovi je 9 a měří 154, tzn. že podle mě by klidně vepředu sedět mohl, kdybych ho tam sedět nechal. Upraveno 15. leden 2016 uživatelem Medvěd Citovat
Laďa Odesláno 15. leden 2016 Odesláno 15. leden 2016 Nejde ani tak o policajty na cestě jako o kontrolu na STK. Policajt na cestě nezjistí rozměry pneu zapsané v tachničáku. Citovat
OK406 Odesláno 15. leden 2016 Odesláno 15. leden 2016 Laďa, ale zjistí na místě, jaké má mít a nemít rozměry pneumatika na daném vozidle. Do 10s . Pokud je vozidlo vybaveno od výroby rezevní pneumatikou (užovkou) a na vozidle jsou pneumatiky, které jsou zapsané v TP, pak lze použít náhradní kolo na dojetí. Samozřejmě za určitých podmínek: max. rychlost 80 km/h, řádně dofouknuté + přišroubované. Já občas vyndám dojezdové kolo a případně dofouknu. Ono pak někde měnit poškozené kolo a mít prázdnou rezervu, tak taky není nejlepší řešení a pocit. Citovat
Medvěd Odesláno 15. leden 2016 Odesláno 15. leden 2016 (upraveno) Není jízda vpředu až od 12 let Už dávno ne. Rozhodující je výška (150 cm) nebo váha 36 kg- menší výška = autosedačka, podsedák, přes 150 cm pás jako dospělý Dětské sedačky se dělají "jen" do 36 kg - pak se tam dítě nevejde. Pavla jsem kdysi zcela normálně vozil v Ivecu vepředu a tak jsem se na to ptal ... Upraveno 15. leden 2016 uživatelem Medvěd Citovat
Laďa Odesláno 15. leden 2016 Odesláno 15. leden 2016 Jj.i nemluvně můžeš vozit na předním seadle pokud ho máš v dětské sedačce. Citovat
ozzy56 Odesláno 15. leden 2016 Odesláno 15. leden 2016 Medvěd mám rezervu jako Ty v koši vzadu, doporučuju aspon jednou ročně ji vytáhnout z koše a ošetřit závit šroubu, co koš drží--jinak ji v případě potřeby nevytáhneš no a přitom hned prohlédnu tu rezervu a nafoukám ji taky se mi nikdy nestalo, že by chtěli na cestě vidět rezervu, nebo v ní měřit tlak , ale určitě se takové kontroly dělají, protože to vidím semtam v televizi, když mají policisté dopravní akci s lidma od pneumatik... Citovat
vendelinek Odesláno 15. leden 2016 Odesláno 15. leden 2016 to už určitě nebude nafoukaná na předepsaný tlak , tak si Vendo při kontrole připrav peněženku... Tak nějak si myslim,kdyby na to došlo,mám v autě kompresurek,tak bych jim ukázal,jak pěkně fouká http://wendi.rajce.idnes.cz/kompresor_12v_2V/ Citovat
ozzy56 Odesláno 15. leden 2016 Odesláno 15. leden 2016 tak to jsi mě doběhl s tím kompresorem já bych ale takový kus železa furt nevozil, nemluvím o místě v kufru , foukám na pumpě a na chatě svým kompresorem... Citovat
Gabriel 307 Odesláno 15. leden 2016 Odesláno 15. leden 2016 taky ho vozím,zrovna včera se hodil(potřeboval jsem vyfoukat konektor vzduchem) Citovat
vendelinek Odesláno 15. leden 2016 Odesláno 15. leden 2016 no,on ten kompresor neni zase az tak velkej,s tou taztickou je tak asi 30x15x20 cm,to tolik mista zase nezabere odeslano z Lumie Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.