Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno (upraveno)

Ahoj. Neplanovane sa dnes vyskytnem v tomto regione na trase z PL cez Červenú vodu , Zábřeh smer Olomouc a potreboval by som poradit od miestnych nejake prijemne ubytovanie. Nemam velmi cas zhanat nieco na nete kedze sedim za volantom a mam pred sebou este kopec km. Dakujem za kazdy tip :)

Upraveno uživatelem dusan2
Odesláno (upraveno)

Záleží co řídíš (Aby jsi zajel (os., střední dodávka no problem). Když jsme dělali v Zábřehu, tak jsme spali tady (GPS 49.8831022N, 16.8752708E) parkování je jakoby zezadu.

Je tam TV na pokoji a aj kuchyňka k dispozici. 2 koupelny a 2 WC pro 5 pokojů. Nikdy jsme neměli problém. Recepce je dole v trafice.

OPRAVA: teď jsem si všiml, že to bylo včera. Admini můžou smazat.

Upraveno uživatelem Dave_k
Odesláno

Skoda vyzera to dobre. Spal som nakoniec v polsku. Mal by som po tejto trase chodit v buducnosti castejsie tak sa mi tvoj tip zide. Dik :)

Jazdim na dodavke takze z dojazdom no problem

Odesláno (upraveno)

S ubytováním v Polsku máme celkově špatné zkušenosti. Možná čest vyjímkám, ale nevím o nich. Všeobecně je tam ubytování hezké a dost drahé. A levných lidových ubytování je málo. Takže naši pracovníci radějí přejíždějí, pokud to jde, na ubytování do CZ.

Kde jsi spal? Byczy róg - za granicą krok (to je jméno hotelu)? Tzn. hned za hraničním přechodem, po levé straně? Kolik jsi platil?

Upraveno uživatelem P607Olda
Odesláno

2Laďa: máš vlastní zkušenost?

Já jo, protože jsme tam byli týden kvůli plnýmu penzionu skrze rezervaci. Za mě: nic moc. :nevim

Odesláno

No byl jsem tam cca před 5 lety na školení. Na rodinnou rekreaci to není.  Dal jsem to sem kvůli tomu, že na přespání to nemusí být tak špatné a je tam velké parkoviště.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...