Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Motor xu9j4z prasknul rozvodak pri male rychlosti zadne rany jen lup a hned chcip. Poradte prosim jestly je to potkane nebo ne. Pres kvalt bez komprese (zadne zvuky) starter se toci ale nevisune (netoci motorem)

Sem z toho v p.... Rozhoduju se jestly opravit (treba i jiny motor, nevite v cem este byly tyhle motory?) nebo prodat Kdyby mel nekdo zajem tak ho za 15000kc prodam (jen komplet a jen nadsenci) bude v inzerci.

Odesláno

Podle mě se tenhle motor potká, nevím to 100%, ale myslím, že jo. Na výměnu rozvodů motor vena nemusí, pokud je potkaný, tak rozvody nepomůžou. Za 15 to podle mě nikdo nekoupí zvlášt ne nepojízdné. Má to aspoň zaplacené eko?

Odesláno (upraveno)

kdesi kdysi jsem zaregistroval ,že tyhle pežotˇácký motory při rupnutí rozvodu spíš ohnou ventil,totální destrukce nastane zřídka

spíš to je na srovnání hlavy a go hlavy ,rozvody .

vem ráčnu ,sundej pravý přední a nasaď na na matku řemenice.Teď už je to jedno ,zkus s tím pootočit .Pokud nastala totálka ,nehneš s tím .Pokud trochu prorotuješ ,poznáš sám .Moc tě to nepustí,ale budeš vědět na čem seš .A vyřaď kvalt u toho.

a vím o někom v CHrastavě ,kdo dělá citroeny pežoty ....

Upraveno uživatelem myšut
Odesláno

straki, pokial viem tak to nieje 4x4.... :) keby to bolo 4x4 so zdravym pohonom tak by sa po nej len zaprasilo  :)

dloouho jsem se tak nepobavil........to je trochu utopie ,za 15 tis ,-      :mrk  :mrk

spíš sehnat pojízdou SriX4 a ještě jsou i pod 10 tis kč , a překopat .....i když už u mě osobně převládl názor,že na 4wd je třeba kvalitní obutí a vychytaný podvozek kvůli muší váze ,standartní 8V motory 1.9 dokážou s přehledem zatopit i novým autům..

Odesláno (upraveno)

počítám že jsou ohlý všechny sací ventily. stačí dát jiný, nový těsněnění, rozvody a zase vrčí.

kamarád měl to samý, prasknul klíňák a zklouznul k řemenici. Skočilo to o 1/4 otáčky na klice.... dala sezáložní hlava a novej řemen a večer to už zase běželo....

Upraveno uživatelem vinorak
Odesláno

viděl jsem ,jak na špatně nastavených rozvodech jen starter otočil o půl otáčky do ventilu a klepl ho ,tlaky O .OO

Ventily sice stojí pár kaček ,ale zapomněl si mu říct ,že srovnat hlavu za 2000 ,rozvody cca 3500 -5000 ,těsnění šplhá 500 -900 na cenu auta...se vyplatí spíš tu káču ,co tam má vyhodit a dát tam něco jinýho.

Odesláno

viděl jsem ,jak na špatně nastavených rozvodech jen starter otočil o půl otáčky do ventilu a klepl ho ,tlaky O .OO

Ventily sice stojí pár kaček ,ale zapomněl si mu říct ,že srovnat hlavu za 2000 ,rozvody cca 3500 -5000 ,těsnění šplhá 500 -900 na cenu auta...se vyplatí spíš tu káču ,co tam má vyhodit a dát tam něco jinýho.

to je sice pravda, ale sehnat funkční mi16ku v dnešní době neni vůbec legrace. rovnat hlavu za 2000? u nás to motorář dělá za 800... pokud to auto chceš dál provozovat, tak se musíš rozhodnout.......

Odesláno

Ono s tím srovnáním, taky je docela rozdíl, co si člověk je schopen udělat doma sám (odstrojení/nastrojení, zabroušení ventilů atd.). No a když to bylo potkané, asi není úplně od věci nechat zkontrolovat i ten zbytek - zúhlovat ojnice atd. Samozřejmě taky podle toho, v jakém to člověk vlastně chce mít vlastně stavu, jestli mu stačí jen tak nějaký polepenec, nebo jestli to chce mít pěkné a v pořádku.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...