Šalda Odesláno 20. duben 2015 Odesláno 20. duben 2015 Ahoj, brácha řeší už nějakej čas doma v baráčku kterej má pronajatej wi-fi. Problém je v tom, že má internet a televizu napojenej ze zdi do modemu Thomson TCM 420 přes koaxiální kabel, modem neumí wi-fi, a má jen jeden výstup na datovej kabel pro internet, tam má napojenej stolní počítač, ale nevíme jak to udělat aby se mohl připojit i s notebookem a mobilem. Jde koupit nějakej další router, kterej by uměl wi-fi, a napojil by ho na ten kabel kterej má teď z modemu do počítače, a teprve z toho druhého routeru kterej by už vysílal wi-fi, by napojil přes kabel stolní počítač? Nebo nějakej jinej návrh?? Citovat
Šalda Odesláno 20. duben 2015 Autor Odesláno 20. duben 2015 Tak jsem si to myslel správně A nějaký návrh jaký router koupit? Třeba tento? https://www.tsbohemia.cz/tp-link-tl-wr841n_d148486.html Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 20. duben 2015 Odesláno 20. duben 2015 Jo to je von, ten samej mam tady taky, maka bezproblemově, není drahej, solidní výkon Citovat
Šalda Odesláno 20. duben 2015 Autor Odesláno 20. duben 2015 Tak super, díky za upřesnění, nebyl jsem si s tím tak úplně jistej, tak sem to potřeboval od zdejších odborníků potvrdit Plus mínus to mám doma zapojený i já, jen mám dvě wi-fi, jednu na dom a jednu na dvůr, ale za 3 měsíce jdu do modemu na LTE, tak bych už měl mít jen jeden modem, uvidíme. Citovat
Šalda Odesláno 3. červen 2015 Autor Odesláno 3. červen 2015 Tak mě na dvoře odešel modem kterej sem tam měl jako wi-fi, když koupím ten stejnej jako jsem sem dával do odkazu tak mě to pojede taky? Mám adsl od t- mobilu. Myslím že jo, jen se chci ujistit že to pojede :-D Citovat
Šalda Odesláno 3. červen 2015 Autor Odesláno 3. červen 2015 Ten jsem zkoušel z jinýho modemu, taky z D-link a nic, jen se rozsvítí asi na sekundu a hned zhasne. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.