Přejít na obsah

Mirek80

Uživatel
  • Počet příspěvků

    22
  • Registrace

O uživateli Mirek80

  • Datum narození 5.6.1980

Věci klubové

  • Auto
    Peugeot 5008
  • Rok výroby
    2010

Profilové informace

  • Pohlaví
    Muž
  • Město
    Jílové
  • Stát
    Česká republika

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

Mirek80's Achievements

Mám víc než 10 odpovědí :-)

Mám víc než 10 odpovědí :-) (2/6)

7

Popularita

  1. Řešil jsem jednou na 5008, svítily chyby ABS/ESP, el. ruční brzdy(ta neodbržďovala automaticky při rozjezdu, pouze ručně). Chyba byla ve snímači polohy brzdového pedálu (oprava do 100czk a výměna na parkovišti před prodejnou).
  2. Mirek80

    Brzdová světla

    Tak vyřešeno. Byl to přece jenom vadný snímač polohy brzdového pedálu. 136,-kč v Auto Anděl, výměna za 30 vteřin…. a to jsem se s tím a diagnostikou babral půl neděle
  3. Zdravím, včera mi za jízdy bez brždění vyskočila hláška “Parking breake faulty”, po pár vteřinách “ESP/ASR system faulty” chyby už zůstaly. Peugeot 5008 2.0HDi (2010) Po zastavení jsem zjistil, že stále svítí brzdová světla. Diagnostika hlásí chyby P1536- snímač brzdového pedálu, pak C1384- to vyřadilo ESP, U1213 el. brzda - absencekomunikace s ESP… Každopádně jako první jsem odpojil snímač polohy brzdového pedálu, ale světla svítí při zapnutém klíčku pořád. Snímač jsem rozebral, vypadá naprosto v pořádku a proměřil jsem na stole-OK-jeden rozpínací kontakt, druhý spínací. Vytáhl jsem na přes zoubky max. tu tlačnou část snímače, abych vyloučil, že se to zatlačilo moc. Při připojení do auta a promačkávání, světla svítí stále. Ať se snímačem, tak i když ho sundám. El. brzda se dá odbrzdit pouze rozjezdem automaticky. Ručně ne, hlásí mi, abych šlápl na brzdu a jsem opět u snímače, který se zdá být OK. Máte někdo zkušenost s tímto problémem. Normálně bych šel koupit nový snímač brzdového pedálu, ale mate mě, že po proměření se chová normálně a i po demontáži ty brzdy stále svítí.
  4. Mirek80

    Kouř od motoru Peugeot 5008

    Ahoj, tak díky za tip. Až bude počasí a nálada, tak to zkouknu u sebe.
  5. Mirek80

    Kouř od motoru Peugeot 5008

    Ahoj, nezjistil jsem vůbec nic. Naposledy se mi to stalo zhruba před měsícem, ale už to tak nějak přecházím... Fakt se to stane jednou za uherák. Auto jezdí do teď úplně bez problémů. Když jsem to kontrolaval přes Diagbox, vše úplně bez chyby. Jen jsem tam dohledal, že v tu dobu +- byla proběhla regenerace filtru pevných částic. Tak nevím, zda to nemohlo být od toho. Při té regeneraci se to slušně rozpálí....ale to jen má teorie. Rád bych Ti napsal víc, ale bohužel na víc jsem nepřišel.
  6. Ahoj, hledám tu odpověď, zatím bez výsledku. Mám Peugeota 5008 2.0 HDi 110kW r.v. 2010. Občas se mi stane (fakt jen občas), že s autem zastavím a z pod kapoty se mi válí kouř, jako by motor vařil. Teplota je ale normální, při jízdě není nic poznat, možná snad jen že to více topí.....ale to je možná pouze můj pocit. Voda v nádržce OK. Kouř se pak po vypnutí motoru valí ze zadní části motoru. Bohužel tam nevidím a nevím odkud (ani pod autem nic). Kouř je spíš bílý a neřekl bych, že to něčím smrdí. Autem jezdím každý den min 50km a stane se to tak 2x za půl roku velice náhodně. Poprvé jsem u auta večer seděl s hasičákem, protože to vždy kouří minimálně 5 minut. Diagnostiku mám na Peugeota, ale přes tu jsem nic nezjistil. Pokud měl někdo podobnou zkušenost nebo umí poradit. Budu moc vděčný.
  7. Ahoj, hledám tu odpověď, zatím bez výsledku. Mám Peugeota 5008 2.0 HDi 110kW r.v. 2011. Občas se mi stane (fakt jen občas), že s autem zastavím a z pod kapoty se mi válí kouř, jako by motor vařil. Teplota je ale normální, při jízdě není nic poznat, možná snad jen že to více topí.....ale to je možná pouze můj pocit. Voda v nádržce OK. Kouř se pak po vypnutí motoru valí ze zadní části motoru. Bohužel tam nevidím a nevím odkud (ani pod autem nic). Kouř je spíš bílý a neřekl bych, že to něčím smrdí. Autem jezdím každý den min 50km a stane se to tak 2x za půl roku velice náhodně. Poprvé jsem u auta večer seděl s hasičákem protože to vždy kouří minimálně 5 minut. Diagnostiku mám na Peugeota, ale přes tu jsem nic nezjistil. Pokud měl někdo podobnou zkušenost nebo umí poradit. Budu moc vděčný.
  8. Mirek80

    Wip Com 3D video

    Ahoj, já ji koupil na Aliexpres za 1500,-kč. Lexia 3 full chip gold... Např.: https://www.aliexpress.com/wholesale?catId=0&initiative_id=AS_20190413102034&SearchText=lexia+3+full+chip Není ani tak důležitý ten SW ...ten se dá instalovat na víc PC (32bit)....ten kabel s čipama, je nutný.
  9. Mirek80

    Hadice-identifikace

    Tak se mám zas v čem hrabat, zkusím zkontrolovat to přicpání nebo ji pak vyměnim. Díky za reakce
  10. Ahoj, nevíte někdo, co je to za hadici? Nemůžu nikde s jistotou najít. Stalo se mi, že po nastartování úplně splaskla..teď je to dobrý, ale asi by se to stát nemělo ani náhodně.
  11. Tak vše v pořádku. Auto bylo přes noc bez baterky, ráno jsem ji zapojil, dal cigaretu, pak jsem zapnul klíček, zase chvíli počkal, pak nastartoval ... zkouknul přes diagnostiku a nyní vše OK... ani nevíte jak se mi ulevilo Díky za reakce
  12. Zítra začnu znovu a zkusím po připojení počkat....
  13. To jsem kontroloval. Dělal jsem to dnes celý den několikrát ale nevím, jestli jsem na nej poprvé nezapomněl ...dá se tím něco zničit?
  14. Kompletní i s elektronikou, ale je tam jen čidlo - dva dráty
  15. Zdravím, prosím o pomoc. Dnes jsem měnil termostat na 5008 2.0HDi 110kW r.v.2010. Z rutinní výměny se stala noční můra. Po výměně, když jsem dal vše dohromady a zapojil baterku, chtěl jsem nastartovat, ale na palubce se mi rozsvitilo snad úplně vše v chybě. Diagnosika ukázala mraky chyb od ABS/ESP nenačtena komunikace, elektrická brzda nejde zabrzdit. Další chyby jednotky BSI, jednotky motoru atd. Fakt strašně chyb a nejde nastartovat. (např: 9528;F569;F56B;F5FF;P2291;P0017;P0017;P1350;U1401; atd.) Na palubce svítí STOP a nejde nastartovat. Některé chyby nejdou v diagnostice vymazat... Nesetkal se s tím někdo? Dokáže mi někdo říct jak se to mohlo stát a jak z toho ven? Moc díky za jakýkoli podnět ...
×
×
  • Vytvořit...