Přejít na obsah

zdenda.jircik

Uživatel
  • Počet příspěvků

    14
  • Registrace

O uživateli zdenda.jircik

  • Datum narození 4.11.1988

Věci klubové

  • Auto
    Peugeot 807
  • Rok výroby
    2005

Profilové informace

  • Pohlaví
    Muž
  • Město
    Žamberk
  • Stát
    Česká republika

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

zdenda.jircik's Achievements

Mám víc než 10 odpovědí :-)

Mám víc než 10 odpovědí :-) (2/6)

8

Popularita

  1. zdenda.jircik

    Stahování oken

    Hoj, taky se mi to jebalo. Nastavení poloh dorazů pomůže, jen když ovladače správně fungují. Já jsem vyměnil u řidiče ovládací panel a chodí to pěkně. Jen osvětlení není zelené, ale červené.. Nebo si pohrát s originálem a dát ho do kupy, jak píše MP. Dával sem toto: https://t.allegro.cz/nabidka/citroen-c5-ii-c8-spinac-skel-panel-tlacitko-14135835686?utm_source=coma_email&utm_medium=916849dcfb99f0a23085242a3bf4802a4d6c88c0&snapshot=MjAyMy0xMi0wNFQxNzowODoyMy4xOTkxNjk3ODlaO2J1eWVyOzU3N2Q1YzAyNDQzMTc5YjI4MWIyYTAwZWY2MGM1NzMzZjZhNDc2MWYyN2U5M2QyNTYwMTM3YzhhOGNiMzMyYzI%253D&tr_n=offer-link-CITROEN%20C5%20II%20C8%20SP%C3%8DNA%C4%8C%20SKEL%20PANEL%20TLA%C4%8C%C3%8DTKO&tr_id=a90a871108496f7d864f0e76b57806b1e6cfc2d5&tr_d=allegro.cz&tr_c=track-package&tr_s=ItIkl1BQ
  2. Měnil jsem lankový set na podzim. Myslím, že jsem to odjistil nějakým dlouhým šroubovákem přes zobák otvírání. Místa bylo málo, pomohlo svítil do skuliny při pokusech.. Good luck
  3. Ahoj, myslím že ho samotný nekoupíš. Jestli tam je o-kroužek, tak vyndat, oměřit a zkusit obchod s těsněním. Určitě tam nějaký bude sedět.
  4. Máš pravdu, asi to nevydrží dlouho. Až bude teplo, tak to předělám. Možná to zapájím do klasických, ať do drží. Uvidíme, jak budou vypadat po půl roce..
  5. Přidávám fotky pro inspiraci. Ty staré opravdu nemohly mít elektrický kontakt. Umístění v podběhu zespodu a staré klaksony vs. nové..
  6. zdenda.jircik

    Zadní dveře Peugeot 8O7

    Trochu mě zaráží ta kvalita kabeláže. Že moje auto mělo některé kabely v kaši se nedivím, je to ale ročník 2005. Ty máš o 8 let mladší auto. Přitom by stačilo použít omotávky na kritická místa. Je to jedna z mála věcí, proč přemýšlím o jiném autě. Otázka je, jestli to bude lepší.. Dej prosím potom vědět ve kterém místě se to "žvejká", ostatním by to mohlo pomoct.. Díky a držím palec
  7. zdenda.jircik

    Markýza.

    Tak to je pecka..
  8. Hoj, tohle může být těžký odhalit. Pokud máš možnost, zajdi k někomu na diag. Jinak měřit a hledat. Může to být kontakt na spínačce, kabeláž, jednotky. Třeba bude schopný poradit někdo, komu se tahle konkrétní závada stala. Je ale divný, že to mění chování, pokud se s ničím nehýbe. Zaměřil bych se nejdřív na spínačku a immo u ní. Pokud se dotaz týká 806, který máš v podpisu, tak s tím nemám zkušenosti..
  9. zdenda.jircik

    Sahara

    @radim.1008 Zdravím Kunvald...
  10. zdenda.jircik

    Sahara

    Tak se nedá svítit, musel jsem si pomoct sám. To jsem zvědavej, jestli to teď uvidím. Je tam celkem kulový vidět bez sundaného nárazníku. Jsou to čísla 10 na obrázku:
  11. zdenda.jircik

    Sahara

    Ahoj, chtěl bych změřil odpory na sahaře, ale nenašel jsem je.. Možná jsou někde dole u konektorů? Je tam blbě vidět. Z fotek, co jsem našel na netu nejsem moc chytrej.. Je to HDI 2.0 80kW - dva ventilátory. Díky moc
  12. Tak jsem z hecu začal zkoumat klason, který nefunguje už od minulé STK. Napětí jde až ke společnému konektoru klaksonů. Tak sem je oddělal a zkusil bokem a nic. Vypadaly celkem v pohodě. Vydloubnul jsem krytu na klaksonech, kde jsou "nanejtovaný" dráty k vzájemnýmu propojení a celý ty spoje jsou zoxidovaný/shnilý. Ojednal jsem náhrady s obyč. fastonama, tak uvidíme..
  13. V BSM jsem proměřil relátka a všechny jsou překvapivě ok. K ostatnímu se nedá dostat u Delphi B3, nicméně deska a zpracování vypadají dost solidně. Vrátil sem se ke kabelovému svazku. U několika drátů byla prodřená izolace, ale vodič v pohodě. U jednoho modrého drátu jsem objevil ztvrdlé místo, ale nevypadal přerušený. Uvnitř izolace byl uhnilej a přerušenej, měřák ho odhalil. Je to v místě, jak tu popisují ostatní okolo toho držáku svazku. Po opravě drátů auto jede. Přikládám fotku pro představu, třeba to někomu pomůže.. Ještě dám fotky BSM a rozebrané, pro představu umístění relé, kdyby je někdo chtěl měřit.
  14. Ahoj, tak se přidávám s pravděpodobně stejnou závadou. Nejdřív jsem myslel, že to bude nějaká jiná haluz. Ale teď to vypadá na kabely. Auto chcíplo za jízdy po cca 500m a IMMO + ABS ESP chyba. Už sem předběžně koukal do těch svazků, ale neviděl sem nic hroznýho. Odpoledne to okouknu pořádně, třeba to bude prodřený až v průchodce do BSM. Doufám, že to někde najdu. Kdyby měl někdo náhodou schéma těchle kabeláží, bylo by to moc fajn, jsem zvědavej, co tam vede za kabely. Nejhorší je, že to začalo zlobit, když sem se snažil vyřešit nefunkční ventilátory sahary. Jak se zahejbal kabeláží, tak se to asi začlo sr*t. Takže Já vs. 807 = 0:1..
×
×
  • Vytvořit...