Přejít na obsah

blecha007

Uživatel
  • Počet příspěvků

    14
  • Registrace

Vše od uživatele blecha007

  1. blecha007

    Zadní brzdy problem

    U mého auto to byl brzdový válec, také jsme měnili vše.
  2. Jsou tam dvě matky, předtím odpojit kabel od světla. Potom světlo bude držet na plastové zápatce a gumě která světlo utěsňuje. Problém u Peugeotů 106, po oddělání, mi začalo do světla zatékat.
  3. To chrnec: Máš pravdu je to diagnostický konektor pro redukci OBII, Díky otázka zda se je u toho to modelu k něčemu dobrý :-). To servisman: Díky, jaké mají vliv na chod motoru budou-li otočené ?
  4. Dnes jsem zjistil (při dlouhé jízdě cca 50km v kuse) pokud zpomaluji nebo udržuji rychlost ozývá se vibrace a vibruje volant jako bych přejížděl přes středovou čáru. Při ostrých zatáčkách mi klepe (kolech) ať levé nebo pravé, začíná se zhoršovat. Po odstávce od levého předního kola ozývá zvuk jako by drhlo kolo o podběh (nedrhne, místa tam je dost) po 1km vše ok. Děkuji za vaše rady.
  5. nemohu najít kód pro dlouhý stěrač, mohla by nějaká dobrá duše doplnit ? Předem Děkuji
  6. blecha007

    led žárovky

    Pokud mi je známo ve světlometech nejsou LED povoleny, myslím že je tolerují jen u SPZ osvětlení a interiéru. Povoleny jsou LED denní svícení ale s patřičnou homologací.
  7. A) u řidiče jsem objevil záhadný konektor, mohli by jste mi poradit ? B) Řešil jsem signalizace rozsvícených / nerozsvícených světel. 1, vypnuté zapalování rozsvícené světla pískalo, odstraněno relé z bílé patice - tuto fci jsem odstranil 2, zapnuté zapalování nerozsvícená světla a začne po minutě pískat, nejspíš dodělávané, měl jsem vyndanou palubovku zvuk vychází někde z pod ní.. C) Druhý konektor jsem objevil u spolujezdce pod kaslikem se dvěma dráty - napadl mě že by mohl být na "diagnostiku" D) v motorovém prostoru co je vzduchový filtr vedou k němu dvě hadičky, viděl jsem stejné auto, jen motor 1.1 kde byly obráceně, můžete mi poradit jak mají být správně a k čemu slouží ? Předem děkuji.
  8. blecha007

    prestavbova sada LED

    Do hlavních světlometů bych LED nedával, je jedno zda máš čočku nebo parabolu. U paraboly bude problém s ohniskovou vzdáleností a nerovnoměrným rozptylem světla kolem osy žárovky (360°). Jediná účinná možnost předělat světlomety komplet z LED s čočkou. Používám led jen na SPZ, zadní a přední obrysová světla (ač nehomologované).
  9. blecha007

    znak

    připil bych Chemoprénem nebo Lukaprén případně od Bisona Bison Kit Transparent stejný jako ty předchozí jmenované. Přikláním se k lepidlu než k oboustrance.
  10. blecha007

    problém s otevíráním kufru

    u 106 jsem měl problém s mechanizmem, někdo nechával dělat dutiny a celý otevírání bylo zablitý, prostřik jsem to WD a maká. Třeba to bude i tvůj problem
  11. blecha007

    elektrika palubní desky

    Tak nakonec to bylo pojistkou, vadná 5A, jen jsem si ji nevšiml předtím je železná trubka. Děkuji Vám pánové. Ohledně vodičů jsem vycházel podle palubní desky a kam vedou vodiče od žároviček od podsvětlení, takže ty vodiče byly asi blbost.
  12. blecha007

    5w žárovky

    několik variant, pokud svítí mírně při zhasnutí tak auto může mít zpožďovač se stmívačem a pro fci žárovkou protéká mírny proud, nebo auto má fcí kontrolu prasklé žárovky a též žárovkou protéká mírný proud. LED je citlivá a bude mírně svítit i při malém proud, stejný proud u žárovky není vidět.
  13. zdravím pánové, způsobil jsem si zkrat (při výměně žárovek v podsvícení palubní desky), z té se zakouřilo, po odstranění závady, zkratu, bohužel palubovka stále nesvítí a při měření jsem zjistil zkrat na bílém konektoru, drát M401 a V125, můžete mi pomoci ? Peugeot 106 rv96. edit: 27.2.2015 Ještě mi přestaly svítit přední obrysová světla a vzadu levá obrysová, nevím zda to je úplná příčina zkratu.
×
×
  • Vytvořit...