Přejít na obsah

dýzl

Člen klubu
  • Počet příspěvků

    1 253
  • Registrace

  • Vyhraných dnů

    1

dýzl vyhrál naposled 30. září 2023

dýzl měl nejlépe hodnocený obsah!

2 Sledující

Věci klubové

  • Auto
    Citroën
  • Rok výroby
    2004

Profilové informace

  • Pohlaví
    Muž
  • Město
    Jindřichův Hradec
  • Stát
    Česká republika

Kontakty

  • Veřejný E-mail
    mirakrizek@centrum.cz

Návštěvy profilu

3 658 zobrazení profilu

dýzl's Achievements

Toto forum je můj domov

Toto forum je můj domov (5/6)

363

Popularita

  1. dýzl

    Registrační značky na přání

    Dnes u Merkuru (opět Vajgar JH) "Hjůndík" SantaFe hybrid, SCH 11111 . tedy aspoň myslím že je to RZ na přání=8znaků .Jinak běžně vidívám feldu s normální SPZ ale nedalo mi, je prý rv 1999 a má JHH 19 99
  2. Měl by to být největší šroub z 6hrannou hlavou největší hlavou a případně ještě na vnitřní 4hran (jako u dveřní kliky-ten by tam měl pasovat ). Viz pozice 18 na obrázku,.Ještě doplním většinou se plní odvzdušnovacím šroubem, pozice 10-11, tedy dle toho jaký je k němu přístup, třeba na xantii LFY se toho nad ním muselo dost odmontovat, takže pro doplnění bylo lehčí bokem, Já tam lil novou náplň po výměně spojky -kdy byl pěkný přístup.
  3. dýzl

    Hudební koutek

    Ozzy56 tedy to je stejná pecka jako toto :
  4. Včera v JH asi 10 minut déšt se sněhem, teplotu , klik bylo nwn nedíval jsem se. Dnes ráno asi 10°+ plojasno, kolem poledního dokonce asi půl hoďky svítilo sluníčko . v 18:40 začalo pršet, prší doposud, s různou intenzitou , +7°c.
  5. dýzl

    Registrační značky na přání

    Včera odpoledne u Maxíku, Vajgar -JH, Volvo XC90 s RZ 1IV TERRA
  6. dýzl

    Registrační značky na přání

    Minulý nebo předminulý? víkend dcera na cestě a pak v Liberci
  7. dýzl

    Kolik mate najeto?

    Nějak se mi nejde spojit tlf a ntb, takže takto : 12.3.2024 23:16 při cestě z práce synovo C4 300 000km . I když kdo ví kolik je skutečný nájezd-při koupi cca250 000km zanedbané jak sv.... při výměně spojky na mechaniky vypadly dva kusy železa-přítlačák a "Lamela" a z ložiska pak jen něco podobného kroužku na klíče. všichni jsme se divili že to vůbec fungovalo!!!
  8. dýzl

    Co jste dnes udelali...

    Dnes jsem zatím nic neudělal .Za chvíli půjdu s dcerou zlikvidovat letiště -pořídili si novou postel takže stará nejde do světa ale na sběrák a aby se dala výtahem a vlezla do kufru auta tak rozřezat. Jinak včera mne zeťák "téměř donutil" k výměně kol na cíťovi. Takže tímto již jsou všechny povozy na letních pneuškách-synovo C4 už předminulý týden,C5 včera a zeťákovi na Kii jsem pomáhal ve čtvrtek-jemu to nešlo povolit a mým rázovým parksidem to šlo jako po másle.
  9. K té vodě ve výfuku osobní poznatek. Na několika benzínových autech jsem v nejnižším místě vrtnul 3-4mm dírku do tlumiče-kondenzát normálně vytéká a nehromadí se v tlumiči ,který pak koroduje zevnitř, emisní s tímto bez problémů. A jen tak mimo, polské "náhražky" Izawit a Polmostrov jsou kvalitní výfuky. na jedno jsem ho měl cca 8 roků a před likvidací auta jsem jej demontoval a prodal a žel nwn jak dlouho ještě poté sloužil.
  10. dýzl

    Co jste dnes udelali...

    ozzy56 ač také důchodce a tudíž nikam nemusím spěchat, přesto mne tebou popisovaní lidé serýnkují. Záměrně píšu lidé, neboť je to + napůl mladší vs důchodci.
  11. dýzl

    Co jste dnes udelali...

    Dnes jsem vyměnil synovi motorový olej a olejový, vzduchový a kabinový ftr. na C4. Vzducháč zde měnit je docela pakecnakonec jsem musel taky stáhnout i stěrače a vymontit ty dva plasty meci motorovým prostorem a sklem.
  12. dýzl

    Registrační značky na přání

    Dnes jsem se dokopal k tomu dát se pár úlovků, ale nějak stávkuje přenos mezi MT a NTB , takže jen růčo bez fota!! V JH šedivá audina, sedan, RED ZONE1 ; černý s červenou střechou "Miník" 666 ALDAA. A mimo soutěž!!Nevím zdali jsem sem dával, dvě obyčejné RZ ale asi protekční - Berla 8C8 66 22 a stříbrná Fóbie 8C7 7654 scala či co to bylo 99C 9999
  13. dýzl

    Český vozový park

    Jj v roce 1997 jsme měl asi nejstarší auto-rv 1972 a byl to "staříček" Fiat Polski 125p 1300, Nejmladšímu bylo při pořízení 13 roků a asi půl roku od koupě přišlo díky DN omlazení o šest roků -do komplet auta bez motoru a převodovky šel tento celek z bouraného- byl to Seat Ibiza 1,7D.
  14. dýzl

    Co jste dnes udelali...

    Dnes jsem dceři opravil pant na skříni, opravil jsem si rychlovarku, ne že by to bylo třeba, ale nedalo mi to než půjde do elektrošrotu. Byl špatný kontakt vevnitř pod spirálou. Trochu jsem obrousil, přihnul a funguje. Takže nová je zatím odložena do zálohy. Jo a koupil olej, a mimo palivového všechny ostatní filtry na synovo C4. Palivák nechám na mechanikovi před technickou, za 4 měsíce. Ještě doplnění o ZK. první asi 3, co postupně přišly e-mailem jsem tisknul na bílý ale z tiskárny vylezla černé písmo na zeleném podkladu, aniž bych to takto nastavoval!!
  15. Tak podle VIN je to to co píšeš výš tedy 2,0 benzín typ RFJ viz : VF36D RFJ C21548569 Nyní se podívat a pohledat fyzicky "štítek" na bloku zda je to opravdu RFJ Tedy soudě dle svých aut- C5 2,0i16V - VF7DC FRN C 76316244 Nebo C4-VF7LC 9HX C....
×
×
  • Vytvořit...