Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Tak jsem právě koukal na netu na odpol.tel.noviny a vypadá to, že ve Vestci u Prahy shořela další zaparkovaná 307 :(

Proto jsem se rozhodl hned zítra (konečně) objednat svoji 307 do servisu na svolávačku kvůli ABS... :bojim

Sice není jisté, že tomu tím stoprocentně zabráním, ale aspoň budu trošku klidnější (doufám) :myslim

Odesláno
Původně zaslal: sekaj

Co má společného schoření 307 s poruchami ABS?

konektor abs je špatně od vyroby izolovan a v konektoru je stalych 12V i bez klíčku a při dotyku s kostrou...

:(:(:(:(

Odesláno

Protože na 307 probíhá svolávačka kvůli dodatečné izolaci kabeláže od ABS, někde se musí i měnit a už u nás shořelo několik 307. A ne jen u nás...

Mě v servisu oznámili, že na moji 307 jsou hned tři svolávačky ( výměna ABS, dodatečná izolace elektroinstalace od vstřikovačů a ještě nějaká, už nevím co přesně. Ale sami mi tam ukazovali následky, které ABS u nás i v Evropě už způsobilo.

Proto dělaj tu svolávačku, teda přesněji řečeno prý ji dělá výrobce ABS...

Odesláno

týká se to jen určitých typů od 2001 do 2006 včetně faceliftovaných - ale jen některých, hlavní je to že do jednotky abs jde proud furt a po svolavacce a predelani jen po nastartovaní - konkrétně u mě se to týkalo 2,0 hdi (12/2005, 66 kw před faceliftem) a netýkalo se to 1,6i sport 80 kw po faceliftu 02/2006.....

Odesláno
Původně zaslal: omegaalfa

týká se to jen určitých typů od 2001 do 2006 včetně faceliftovaných - ale jen některých, hlavní je to že do jednotky abs jde proud furt a po svolavacce a predelani jen po nastartovaní - konkrétně u mě se to týkalo 2,0 hdi (12/2005, 66 kw před faceliftem) a netýkalo se to 1,6i sport 80 kw po faceliftu 02/2006.....

Kde by se dalo zjistit zdali se to tyka i meho auta?

Odesláno
Kde by se dalo zjistit zdali se to tyka i meho auta?

to je prece jednoduche - staci zavolat do servisu Peugeot a nahlasit VIN a podle toho to poznaji. Nevim, proc se to tu porad resi, kdyz je to tak jednoduche a jednoznacne. :myslim

Odesláno

to: bladeruner X8Z a X9F hotovo, máš tam novou YEN - ABS. prodáno v SK. Tak zavolej do nelbližšího servisu a domluv se , je to zdarma. hm, taky černá barva, jako předešlý kolega. Vstřikování Siemen, tempomat by možná šel taky.

Odesláno
Původně zaslal: Milhaus65

to: bladeruner X8Z a X9F hotovo, máš tam novou YEN - ABS. prodáno v SK. Tak zavolej do nelbližšího servisu a domluv se , je to zdarma. hm, taky černá barva, jako předešlý kolega. Vstřikování Siemen, tempomat by možná šel taky.

Milhaus65 ĎAKUJEM:potlesk

hej som druhý majiteľ.

s tými X8Z a X9F máš pravdu, bol som na nich, samozrejme aj s tou farbou máš pravdu.

ten tempomat by potešil.:D

nedávno mi prišli papiere o akcii UPGRADE 307, pri ktorej sa majú kontrolovať nejaké veci na aute + nadštandardná /alebo tak nejak to tam bolo napísané/ kontrola ABS. mám taký ciťák:myslim, že to je vlastne tá zvolávačka ohľadom ABS, len je to tak troška marketingovo prikrášlené, lebo tých zvolávačiek na 307-ku je už celkom dosť. :roll

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...