Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Peugeot 206 SW GTi - PRODÁNO


Guest onzik88

Recommended Posts

Kluci děkuju :-) No, celkem mi teče krev ze zubů že je cena jaká je, ale jak říkáte, je to hodně specifický auto, dvoulitr benzín v malý káře, každý se toho bojí :-\ Díky bohu mi na něm ale život nestojí, takže čekám a v klidu s ním jezdím dál :-)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Takové auto by mi nevadilo, ale bohužel 206tka mě tolik neoslovuje a oproti 306 si moc nepomůžu. 

Pro trh máš blbou kombinaci motoru s kombíku. Mladej kluk, co se chce svést bude nad kombíkem ohrnovat nos. Navíc těch GTiček je v nabídce až moc a cena nízká. Ono taky to GTi není extra výjimečný, je tam prostě klasický 100 kW motor. Model RC je cenově úplně jinde. :D 

At se prodej podaří, tedka na jaře by to mohlo klapnout, ale už bych moc cenu nesnižoval. :papa 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

...a hlavně někdo, kdo nekouká na spotřebu. Když bych koupil 206Gti a nebo RC, kupuju to abych se především POVOZIL. To, že při těžký noze budu jezdit za 9 nebo 10 litrů se jaksi předpokládá. 

A propos doufám, že to od Tebe nekoupí nějakej jeliman co tam pak nechá hned namontovat za 20 tisíc LPG "aby ušetřil" :)

 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Do takhle starého auta asi nikdo už cpát LPG nebude. Ale pro mě dost tristní pohled, když do "raritních" aut někdo nacpal to LPG, už jsem viděl třeba 106 XSi Le Mans, nebo 306 S16. O 406 coupé V6 nemluvě.

Já jsem si zadnici v jednom GTIčku povozil, bylo to fajn a trochu mi to chybí. Škoda, že cabrio nemá třeba XSi motor. :) 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Kluci, v podstatě je to jak to říkáte - já to bral na svezení, věděl jsem že LPG tam cpát nebudu a co se týká stáří vs ceny a výkonu. Ano, za podobné peníze jsou klidně mladší/lepší auta, ale tady je to za 45tk celkem praktických 136hp kde člověk nebude cpát horentní ceny za případný servis a vybavenost auta je taky celkem slušná, pokud např. za stejné peníze srovnáme jedničkovou Fábii třeba (když dobře, tak 1.4MPi, manuál lednice, možná přední okna v elektrice a tot vše). Je to o uhlu pohledu...A kdo chce jezdit 30tk ročně, vezme uplně něco jiného že jo. A pro mě jako prodávajícího je největší smůla ta, že už nikoho nezajímá že jsem v tom utopil nový přední Koni tlumiče, rozvody, spojka, kotouče a další věci...money talks, tot můj pohled jako prodávajícího :-)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

StibTo: Ale on tam  nepíše, že je nové celé LPG, jenom nádrž a revize. Nevím, co to stojí, ale bez toho bud s autem nesmíš jezdit nebo prostě ten plyn musí vyndat. 

Onzik: Ted tolik nespěchej, leze sluníčko ono se to prodá. 

oddie: Nejsi na hračky už velký? 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • O 3 týdny později...
  • Péťa locked this téma

Archivováno

Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...