Jacobsoon Odesláno 17. duben 2015 Odesláno 17. duben 2015 Ahoj, mám v plánu trošku zregenerovat autokoberec v interieru. Čištění bohužel nepomáhá tak mě napadlo ho obarvit do černa (ted´je spíše šedivej).. Bohužel sem na webu nenašel oficiální barvu na koberec. Jediné co sem dohledal bylo že někdo používal na koberec toto : http://www.chevas.cz/barvy-na-kuzi-a-semis-1l/ nebo černidlo na boty od Bati, někde dokonce byla k pouřití Barva na vlasy Nemáte někdo zkušenost s barvením autokoberce? Citovat
ozzy56 Odesláno 17. duben 2015 Odesláno 17. duben 2015 zkus se zeptat v Čistírnách, tam i barví Citovat
P607Olda Odesláno 17. duben 2015 Odesláno 17. duben 2015 To bude pouštět a když tam někdo sedne ve světlé sukni (kabátě) tak si ji zničí. Zkus z vrakáče černý koberec. Do F500 jsem dělal tvarovaný a vystřihovaný koberec z kupované metráže a šlo to docela dobře. Citovat
Jacobsoon Odesláno 17. duben 2015 Autor Odesláno 17. duben 2015 do celkové výmněny se mi právě uplně nechce. . zkusim pátrat dál Citovat
Sniper17 Odesláno 2. květen 2015 Odesláno 2. květen 2015 Tak známej koupil barvu Iberia Clasic cernou a prej pohoda zatim mu to drží Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.