Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Jsem amatérka s velkým A a včera jsem bourala ach jooo :(

Recommended Posts

Odesláno

Margaretko...bez urazky..:-):-)to jak to popisujes bych chtel videt v realu...vozka litaci den..splaseny kone honeny dalsim autem ....hezky je tam napsany "" dalsi auto vozku nabralo""...jsem si myslel v prvni chvili po precteni ze toho vozku sejmuj a vratil ho do ty skarpy...:-))))

Jak z hororovyho filmu...papa.

No jo, vypada to tak,ale ridc za mnou byl pohotovej a ujizdel s vozkou nahanet kone a nemel ho na narazniku,ale na miste spolujezdce ja byla trochu mimo a kontrolovala deti,pak mi doslo,ze bych asi mela dojet za nimi ☺
Odesláno

Taky jsem si na první čtení myslel, že se kočí svezl na kapotě.

Ale je tu ještě jeden možný problém. Škoda do 100.000,- bez zranění = účast policie nebyla nutná. Otázka zní zda se ten kočí nebude chtít zahojit až se mu to rozleží v hlavě a jako si vzpomene, že ho najednou bolí tohle a tamhle to. Jinak s kočáry mám docela smutné zkušenosti z K.Varů.

Co se týká opravy:

Kapota - gumová palička a lamino souprava + sprej = do 500,- Kč než bude na novou či nějakou z vrakáče.

Světlo - za relativně přijatelný peníz z vrakáče pokud se podaří, jinak je to fakt "ranec"

Ostatní - podle situace, z fotek se to nedá určit.

Z textu soudím, že manžel, partner či přítel, který by pomohl asi není. Pomohl bych, ale mám to  trochu z ruky, třeba se najde někdo z klubu, kdo to má blíž.

A ze samotné nehody si zase tak hlavu nedělej - stane se i po 1/2 mil najetých km (vlastní zkušenost) :(

Odesláno

Takže povoz nebyl řádně osvětlen,použity byly neatestované doplňky.No aby toho nebylo málo,tak od nehody řidič potahového vozidla ujel.

Hlavní je,že se nikomu nic nestalo,hlavně koníkovi či koníkům.To by liga na ochranu zvířat nejspíš udělala křížové tažení pro ublížení němé tváře.

A máte to nějak vyřešené? Jen aby se dotyčný nedomáhal za čas nějaké náhrady.

Odesláno

Koníci mi taky leželi dlouho v hlavě, ale prej vše ok, tak ok. No nevím jak by se mohl něčeho domáhat, když o mě nic neví? Neřešili jsme nic, řekl,že jsou celý jestli já a děti jsme v pohodě a šlus. Jel s koňmi dál a já měla dilema, že je budu muset zase předjíždět :D , ale zvládla jsem to :-)

Odesláno

No sice žádné informace ze vzájemné komunikace sice nemá, ale mohl si poznamenat či zapamatovat RZ (SPZ) - to stačí. Ale asi si je sám vědom, že nebylo všechno na jeho straně OK. Takže: Klid. A jak je psáno výše HLAVNĚ, že se nikou nic nestalo. 

A pro úplnost si dovolím nesouhlasit  s kolegou o několik příspěvků výše. Předjíždění je ve statistice až na 3. místě. První je nepřiměřená rychlost, druhá je nedání přednosti v jízdě. 

Odesláno

Jj jasny,jenze ja RZ nemam, mam prevozku a tu jaksi nevidel, ovsem pokud mu ji nesdelil ten ochotny pan ridic zamnou :) Kazdopadne na nem bylo videt,ze asi je taky rad,ze je rad.

Guest Scratch
Odesláno

no jelikoz ten vozka nema zaznam o DN, tak se niceho moc jinyho domahat nemuze, takze tohoto bych se nebal :D

Guest Scratch
Odesláno

:D to znam. Jestli muzu mluvit z mych zkusenosti, doporucu ju mu dat cas na vstrebani a hlavne kolem nej neskakat :D. Aspon me to tak pomaha, a Adela si je toho vedoma......

Odesláno

- "Chceš vidět zmuchlanou stovku?" ptá se žena manžela.

- "Hm," odvětí manžel.

Žena zmuchlá stovku a hodí ji na stůl.

- "A chceš vidět zmuchlanou tisícovku?" povídá znova.

- "Hm," odtuší manžel.

Žena vezme tisícovku, zmuchlá ji a opět hodí na stůl.

- "A chceš vidět zmuchlanejch 300 000?" povídá žena.

- "Hm?" projeví zájem manžel.

- "Tak se jdi podívat do garáže!"

Odesláno

Tak jsem prezila :) Ku podivu se i smal a je rad,ze jsme cely. Ovsem nez se opravi jsem bez auta, sve mi nepujci i kdybych se na hlavu stavela. Ale to je asi pochopitelne

No jo tak ted je predemnou premlouvani aby ho co nejrychleji nekam odvezl a nechal opravit,to je totiz nad me schopnosti. Ted musim za trest prezit vikend u tchanovcu a v pondeli uz zas jede na streku. Ach jooo co si pocnu

Guest Scratch
Odesláno

proc by to bylo nad tve moznosti? Zeptej se treba Eltona, ne Premy, kde servisujou, a dovez to tam. Urco ti poradi......

Odesláno (upraveno)

:-) Kdo je Prema? :-)

Vendelinku: to s tim tchanem jsem nepochopila, jestli to melo mit hlubsi vyznam? :-) Jinak ten je byvalej autobusak, autem nejezdi na duchod si poridil ctyrkolku :-)

Upraveno uživatelem Marguaret

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...