joshiki Odesláno 4. květen 2015 Odesláno 4. květen 2015 straki: před několika měsíci jsem nějakou špínu na tebe četl, ale nevěděl jsem o co go a až po přečtení tohodle vlákna mi to jaksi začíná docházet nebo spíš si spojuju souvislosti. btw byl jsem u jednoho kamaráda na SK a slyšel jsem od něj na tvou práci chválu.Ti co tě považují za hajzla jsou hajzlové sami a měli by se zamyslet jak by se zachovali ve stejné situaci oni. celda: hele přečti si poslední řádek toho co jsem psal a pak zhodnoť, jestli tvůj příspěvek má nějaký význam Pokud ti to až tolik vadí, tak vlákno nečti...jak prosté Citovat
celda1970 Odesláno 5. květen 2015 Odesláno 5. květen 2015 Proč nemůžou být některý lidi alespoň průměrně inteligentní...... :myslim .....pak ta společnost nemá vypadat jak vypadá..... Citovat
agresssor Odesláno 5. květen 2015 Odesláno 5. květen 2015 A neni to jedno, konkurence na sebe vzdy ukazovat on je ten nejhorsi a ja nejlepsi.... Citovat
straki007 Odesláno 5. květen 2015 Autor Odesláno 5. květen 2015 Ano mas pravdu. Ale ja s tim bohuzel nezacal.Ja vim ze kazdy ma konkurenci.Ale proc se tak zku...ene spinit ?? !!! A ja si na hlavu sr..at nenecham Citovat
Almanil Odesláno 5. květen 2015 Odesláno 5. květen 2015 Konkurence na sebe nemusí vždy házet špínu, já jsem to nedělal. A když mi nějaký obchoďák začne říkat, proč je konkurence na nic, tak tím spíš tu jeho firmu nevyberu. Citovat
straki007 Odesláno 5. květen 2015 Autor Odesláno 5. květen 2015 Presne tak. A proto pred vsema drzim hubu (ikdyz kolikrat si myslim svoje). Citovat
Guest minimaxa Odesláno 5. květen 2015 Odesláno 5. květen 2015 (upraveno) Proč nemůžou být některý lidi alespoň průměrně inteligentní...... :myslim .....pak ta společnost nemá vypadat jak vypadá..... Člověče, já když vidím, jakej ja jsem inženýr, tak se ti normálně bojím jít k doktorovi Upraveno 5. květen 2015 uživatelem minimaxa Citovat
Krt€K Odesláno 30. srpen 2015 Odesláno 30. srpen 2015 Hele, já to upnu :-D Dnes mi John dělal čip na 2.0 HDi 80kW. Zčásti proto, že Straki přestal komunikovat a zčásti proto, ze mi ho doporučil kamarád Scratch. Předesílám, že nechci trhače asfaltu, ale chtěl jsem mít nějakou rezervu. K úpravě ať se vyjádří John, tomu prd rozumím, ale zatím jsem spokojen, i když jsem mohl mít ještě živější mapu. Citovat
John Odesláno 30. srpen 2015 Odesláno 30. srpen 2015 Krt€K : jsem rád, že jsi spokojený a víš kdyby ti to časem bylo málo ... víc do tohoto vlákna nemá cenu psát a rozhodně ani nebudu. Citovat
Krt€K Odesláno 30. srpen 2015 Odesláno 30. srpen 2015 (upraveno) Tak znovu, diky :-) Upraveno 30. srpen 2015 uživatelem Krt€K Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.