Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

straki: před několika měsíci jsem nějakou špínu na tebe četl, ale nevěděl jsem o co go a až po přečtení tohodle vlákna mi to jaksi začíná docházet nebo spíš si spojuju souvislosti. btw byl jsem u jednoho kamaráda na SK a slyšel jsem od něj na tvou práci chválu.
Ti co tě považují za hajzla jsou hajzlové sami a měli by se zamyslet jak by se zachovali ve stejné situaci oni.

celda: hele přečti si poslední řádek toho co jsem psal a pak zhodnoť, jestli tvůj příspěvek má nějaký význam :super 

Pokud ti to až tolik vadí, tak vlákno nečti...jak prosté :papa

Odesláno

Proč nemůžou být některý lidi alespoň průměrně inteligentní...... :myslim :myslim .....pak ta společnost nemá vypadat jak vypadá..... :roll

Odesláno

Konkurence na sebe nemusí vždy házet špínu, já jsem to nedělal. A když mi nějaký obchoďák začne říkat, proč je konkurence na nic, tak tím spíš tu jeho firmu nevyberu.

Guest minimaxa
Odesláno (upraveno)

Proč nemůžou být některý lidi alespoň průměrně inteligentní...... :myslim :myslim .....pak ta společnost nemá vypadat jak vypadá..... :roll

Člověče, já když vidím, jakej ja jsem inženýr, tak se ti normálně bojím jít k doktorovi  :D

Upraveno uživatelem minimaxa
  • O 3 měsíce později...
Odesláno

Hele, já to upnu :-D Dnes mi John dělal čip na 2.0 HDi 80kW. Zčásti proto, že Straki přestal komunikovat a zčásti proto, ze mi ho doporučil kamarád Scratch. Předesílám, že nechci trhače asfaltu, ale chtěl jsem mít nějakou rezervu. K úpravě ať se vyjádří John, tomu prd rozumím, ale zatím jsem spokojen, i když jsem mohl mít ještě živější mapu.

Odesláno

Krt€K : jsem rád, že jsi spokojený a víš kdyby ti to časem bylo málo  ...   víc do tohoto vlákna nemá cenu psát a rozhodně ani nebudu.  :papa

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...