Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj všem potřeboval bych radu.Motor RHK 88kw když stojim mám neutral a postupně přidávám plyn tak okolo 2tic my začnou kolísat otačky, jako kdyby tam byl někde ventilek a upustí tlak od turba.Když držím hadici od intercoleru tak ta pulzuje.Při jízdě to při těchto otáčkach cukne při vyžších nic, jinak auto jezdí jako drak jo Dia nic nenašla.Děkuji.

• O 3 týdny později...
Odesláno
V 11. 5. 2017 at 21:05, Doctor Who napsal:

U pana Kahouna (a mohu vřele doporučit) jsem to právě dělal, ale povolení jsem si vyběhal sám. On ho neměl.

Aktualita: známý z Citroen fóra si teď nechával v tom-car dělat přestavbu z N1 na M1, cena přestavby 3000,-Kč + 21 % DPH = celkem tedy 3630,-Kč. Citroen i Peugeot jsou prý proti přestavbám, ale prý se dají zařadit do kolonky "ostatní tovární značky". Než riskovat pletky s policajty a platit pokuty za porušení zákazu vjezdu nákladním vozidlům a zákaz předjíždění nákladním automobilům, tak se ty prachy za to vyplatí dát.

Odesláno
V 5/11/2017 at 21:05, Doctor Who napsal:

U pana Kahouna (a mohu vřele doporučit) jsem to právě dělal, ale povolení jsem si vyběhal sám. On ho neměl.

To je firma jak se patří ,když zbytek si musíš doběhat.

Kdo doplaci dph které  u N1 není?

Odesláno

U 307 jsem nedávno řešil přestavbu z M1 montážního na M1 osobní.

Než vydáte peníze firmě, doporučuji navštívit Registr vozidel a nechat si vysvětlit postup - já jsem k přestavbě nepotřeboval firmu.

Odesláno (upraveno)
před 46 minutami, Milan+ napsal:

To je firma jak se patří ,když zbytek si musíš doběhat.

Kdo doplaci dph které  u N1 není?

Právě že teď už zaplatil na dopravce jen 50,-Kč za změnu v TP.

K DPH citace: Autorevue : "N1 na M1 převézt lze, stojí to nějaké peníze a trochu papírování. Detailně se to tady už někde řešilo, nechce se mi to hledat. Pokud nejsi plátce dph, žádný doplatek dph neřešíš (auto jsi koupil s daní, odpočet si neuplatnil). Pokud jsi plátce dph, samozřejmě je třeba dph podle platných předpisů dořešit."

A pokud se vozidlo prodávalo již podnikatelem odepsané, tak už bych DPH jako nový majitel neřešil vůbec.

Upraveno uživatelem wyziv
Odesláno

Tak tak, DPH už není třeba řešit, jednou bylo odepsané a hotovo. Já si hlavně "vyběhal" krom přestavby z N1 na M1 i navýšení sedadel do maximálního možného počtu. Na to právě pan Kahoun povolení neměl. Kdybych nechtěl víc sedadel, tak by to šlo přes ty "ostatní tovární značky" a nemusel bych kolem toho běhat víc.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...