Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Lukáši, tak na to mrknu na kompu v pondělí.. Tady mám tak akorát prd a né připojení... Pak se dyštak ozvu.. A nebo budu informovat o nových poznatcích..

Ste zlatí.. Díky...

Odesláno

ten navod je jasnejsi jak hviezna noc ......avsak nie kazdy je zdatny a ani sa mu nechce s tym babrat.

Preco vyrobcovia nespravia cudlicek na zmenu farby? Maju to autoradia a kopec inych zariadeni!

Inac moja 5008 ma absolutne nelogicke osvetlenie - budiky biele, rucicky cervene a vsetko ostatne oranzove ..... :myslim

Inac mas nafoteny aj navod na dipleje klimy?[/quot

Myslim, že čudlíčků je tam až až.. Zlatá 120ítka.. Na barvě mi zas až tak nezáleží, hlavně, že to není růžový... (i když při spojení bílý a červený...) :D

Odesláno

Inac moja 5008 ma absolutne nelogicke osvetlenie - budiky biele, rucicky cervene a vsetko ostatne oranzove ..... :myslim

proč nelogické :myslim , mě se ty barvy líbí. Oranžovou nudu bych nechtěl mít.

Odesláno

Weri 605, jelikož máš klasický C displej, tak by se tam teoreticky mohla nechat nastavit na dia v menu PP deaktivace el. ruční brzdy. V BSI je tato možnost  na konfigurování. Bohužel jsem to zkoušel právě na autech s navigací RNEG a tam nejde v displeji nakonfigurovat právě tato volba. 

Odesláno

Lukáši... :D

Nebyla jsem ochotná dát 900,- za manuál v češtině (i přesto, že dojčešprache fakt není moje parketa).. :D

Buzi (bez urážky) budik teda taky asi nebude ta správná investice..

Budu ráda, když to bude jezdit, brzdit a stírat kdy chci.. :D

Odesláno

Weri 605, jelikož máš klasický C displej, tak by se tam teoreticky mohla nechat nastavit na dia v menu PP deaktivace el. ruční brzdy. V BSI je tato možnost na konfigurování. Bohužel jsem to zkoušel právě na autech s navigací RNEG a tam nejde v displeji nakonfigurovat právě tato volba.

Wow.. :) Vůbec netuším o čem mluviš.. Jako že v diagnostice to půjde nastavit, ale v autě ne..? Však to je dobrá zpráva.. :)

Prosím co je PP a BSI..?

Odesláno

Takhle, PP je palubní počítač a BSI je centrální počítač auta, který koordinuje funkce všech počítačů v autě. Ale zjednoduším to, pokud máš zájem, můžeš se někdy u mě stavit a zkusíme s tím nastavením funkcí něco udělat. :)

Odesláno (upraveno)

Mrkni sem:

https://www.google.cz/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=1&cad=rja&uact=8&ved=0CCUQFjAA&url=https%3A%2F%2Fdocs.google.com%2Fviewer%3Fdocex%3D1%26url%3Dhttp%3A%2F%2Fpublic.servicebox.peugeot.com%2Fddb%2Fmodeles%2F5008%2F5008_5008%2Fed02-11%2Fcs_cz%2Fcontenu%2FAP-5008_02_2011_CS.pdf&ei=BsbqVKP0OMKuygOEqYLYDg&usg=AFQjCNGd3Ha3vpi2cSwqxtkJ4DN_aWmjsQ&bvm=bv.86475890,d.bGQ

Pouze doplním-jedno setření stěračů se nedělá krátkým přitažením páčky k volantu (tím je nastaven ostřik a i velmi krátké přitažení tak spustí ostřík).

Nejlíp asi nahoru (do polohy 1) a pak hned dolu (zase do pol. 0).

Protože z pol. 0 na AUTO se aktivuje deš´ták.

A tím jak ho aktivuješ a dáš potom zpátečku tak setře zadní stěrač (protože si myslí že prší).

Chování zadního stěrače při couvání se dá nastavit.

Aspoň v mé verzi :)

Jinak automatická ručka je super.

O starost míň při parkování.

Už bych to jinak nechtěl ;) 

Upraveno uživatelem Dodo1976
Odesláno

Mrkni sem:

https://www.google.cz/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=1&cad=rja&uact=8&ved=0CCUQFjAA&url=https%3A%2F%2Fdocs.google.com%2Fviewer%3Fdocex%3D1%26url%3Dhttp%3A%2F%2Fpublic.servicebox.peugeot.com%2Fddb%2Fmodeles%2F5008%2F5008_5008%2Fed02-11%2Fcs_cz%2Fcontenu%2FAP-5008_02_2011_CS.pdf&ei=BsbqVKP0OMKuygOEqYLYDg&usg=AFQjCNGd3Ha3vpi2cSwqxtkJ4DN_aWmjsQ&bvm=bv.86475890,d.bGQ

Pouze doplním-jedno setření stěračů se nedělá krátkým přitažením páčky k volantu (tím je nastaven ostřik a i velmi krátké přitažení tak spustí ostřík).

Nejlíp asi nahoru (do polohy 1) a pak hned dolu (zase do pol. 0).

Protože z pol. 0 na AUTO se aktivuje deš´ták.

A tím jak ho aktivuješ a dáš potom zpátečku tak setře zadní stěrač (protože si myslí že prší).

Chování zadního stěrače při couvání se dá nastavit.

Aspoň v mé verzi :)

Jinak automatická ručka je super.

O starost míň při parkování.

Už bych to jinak nechtěl ;)

Díky Dodo, už jsem domluvená s HonzouZ, že mi pomůže.. :)

Já věřím při parkování kvaltu.. Ručku jsem nikdy nedávala (jedině s běžícím motorem), a když startuju a zastavuju 7x denně, tak mi to fakt přijde zbytečný.. Při rozjezdu se sice sama umí odbrzdit, ale ... je mi to proti srsti.. :)

Stejně tak se asi budu muset naučit rozjezdy do kopce s tou zpožděnou brzdou.. :D asi jsem na ní moc rychlá.. Není to plynulý - to houpnutí dozadu mi tam ňák přirozeně chybí.. :D

Odesláno

NZ.

U HonzyZ jsem byl.

Je šikovnej a co šlo nastavit (no moc toho nebylo) jsme nastavili.

Když jsem s autem začínal tak jsem na tu ručku taky špačkoval.

Teď jsem rád že to tak je ;) 

Odesláno

ono to ma i druhou stranku veci. Tim ze se rucka stale automaticky zatahuje a povoluje tak se aspon mechanicky casti hejbou a nezatuhnou. Ze zacatku mi to prislo divne, ale velmi rychle jsem si zvyknul. Co se tyka steracu, tak musim rict, ze to jedno setreni mi dost chybi :-( Resim vetsinou packou nahoru do 1 a zpet na 0, ale proste to neni ono. Jinak se zadnim steracem problem nemam. Pokud mam sterace zapnuty na automatiku, tak zadni se pusti jen kdyz stiraj i predni, pokud jsou predni necinny, tak se neaktivuje ani zadni (tak aby sel na sucho)

Odesláno (upraveno)

Ručku jsem taky dříve nepoužíval (ani na 605...) a zatuhávala.

Tahle automatická maká výborně, je tam vždy když je potřeba a odbrzdí když je potřeba. Zkus si zvyknout.

Barvy displeje a tachometrů jsem si ještě nevšiml. Ale pokud je to pro tebe důležitý parametr, tak si vyber auto podle barvy tachometru. Bez ironie, prostě auto má tolik vlastností, že nemůže vyhovovat všechno. Takže ty důležité vlastnosti respektovat a nedůležité ignorovat.

Upraveno uživatelem P607Olda
Odesláno

Néé.. :) barva je mi šumák.. :) já myslela, jak jsme s Lukášem zjišťovali, jaký mám displej, tak že on ho má modrý a já oranž. - že je v tom i technicky rozdíl :)

Zatím nebudu dělat závěry, třeba to ani nepůjde nastavit.. :)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...