Jump to content
  • Aktuální cíle darů

Atm. ručka - displej? + stěrače

Recommended Posts

Posted

Ahoj kucí a děvčata,

po rychlém skonu 605, jsem musela koupit jiné..

5008 ve 2,0 je sice fajne (rychlé :D) auto, ale se*e mě ta věčná elektronika. Snad si časem zvyknu..

Co mi ale brutálně dere nervy je automat. ruční brzda.. Podle manuálu jde lehce deaktivovat, jenže displej v autě mi tu možnost nenabízí.. Co s tím? Uměli by to někde vyoperovat v servisu přes "velký počítač"..?

Stejný problém mám se zadním automat. stěračem při zařazení zpátečky.. Opět není v nabídce, a tak mi dře suchý, ale špinavý vokno!, z čehož mi asi brzy jebne - hrozný zvuk a spotřeba gumuček..! ;)

A poslední věc - přední stěrač má nějakou povolenku na stírání, i když je v poloze nula..?

Ráno jednou stisknu dolů (setře, okno je čisté suché) a pak jedu, a znova mi klidně 2x za cestu náhodně setře sama (suchý! čistý! okno) což by v poloze nula neměla ne..?

Děkuju za odpovědi, rady nebo tipy.. :)

Verča

Posted

Ahoj, pokud máš navigaci RNEG, tak na displeji nabídka na deaktivaci ručky není a nejde nastavit ani na diagnostice. Zadní stěrač by ale měl v nabídce být. Pokud ne, tak nastavit na diagnostice. Co se týká stírání, tak jestli není problém v tom, že u nových peugeotů se stisknutím páčky dolů aktivuje automatické stírání podle dešťového senzoru. Jedno setření se provádí lehkým přitažením páčky k sobě (než začne ostřikovat).

Posted

ahoj,

veci ohľadom nastavenia, ktoré nemáš v ponuke cez počítač je možné riešiť v servise cez DIA, ale napr. by nemalo vždy spúšťať zadný stierač pri "spiatočke" a ani mi to tak vskutočnosti nefunguje. Automatická brzda a jej definitívne vypnutie z automatického režimu je zrejme možné len cez diagnostiku, ale v niekde to tu už popisoval niekto v inej časti fóra, tak pohľadaj cez vyhľadávač. Čo sa týka predného stierača, tak tým pohybom dole aktivuješ automatický senzor. Vypneš ho jedným pohybom na polohu "1" a okamžitým vrátením do "0". V automate samozrejme reaguje na zotretie kvapky, ktorá je na senzore...

Posted

Páni to je rychlost.. na club je spoleh.. :)

Díky kluci..!

Navigaci nemám žádnou.. :) jsem žena a umím číst v mapě.. :D mám jen ten asi třířádkovej oranžovej displej u rádia..

S těma předníma stěračema se přiznám bojuju už dlouho - u 605 mi asi 5 let nešly vůbec, takže když se sami spustily tady, děsně jsem se lekla.. :D, ale teď už vím jak na to..!

Ten zadní se nezapíná vždycky při zpátečce, ale většinou, protože to zadní okno je dost často špinavý - nevím, jestli to to čidlo ňák vyhodnotí, a proto zapne..?

Ale jestli to uměj vypnout na diagnostice, tak je to v pohodě... :)

Jste moc hodní - fakt :)

Posted (edited)

Ahoj Weri, udajne (podla pravidiel fora) musi kazdy novacek zverejnit svoji fotku a najlepsie v bikinach ;-)

:papa

...nie ze teraz zdrhnes.....ber to s nadhladom, kedze holek je tu malo ;-)

Edited by Guest
Posted

Ahoj Weri, udajne (podla pravidiel fora) musi kazdy novacek zverejnit svoji fotku a najlepsie v bikinach ;-)

:papa

...nie ze teraz zdrhnes.....ber to s nadhladom, kedze holek je tu malo ;-)

Tak to bys nechtěl.. :D věř mi.. :D a nováček nejsem.. Se 605 jsem se do klubu přihlásila tak minimálně před pěti až sedmi lety.. Úplně nevím... :) rozhodně se nechystám vzít do zaječích.. neboj... :)

Posted

3 radkovej ?

myslis ten co vypada jak kalkulacka ?? myslim ze v polozce Performance > rear wip activated....

nebo tak nejak to je zadni sterac

Myslím že fotka by to vyřešila, ovšem to bych jí sem musela umět vložit.. :D

V poloze běžné mi to ukazuje čas v pravém horním rohu teplotu a pod tím den a datum

Pokud stisknu u rádia MENU

hodí mi to tam tři obrázky (rádio, stojan čerpačky, a ňáký jako hejblátka nahoru dolů)

K těm hejblátkům je tam napsáno:

Personalisation-configuration

tak to kliknu

Define the vehicle parameters

Display config.

Language

kliknu na define

Parking assist

Lighting and signalling

Access to the vehicle

nic jinýho v tý nabídce není.. :(

takže jak řikali kluci asi budu muset na tu diagnostiku.. :)

Posted

Tak první pohled mi říká:

Jiná barva (to se dá akceptovat, jsem ženská)

já mám oranžovej.. :D

Pak stupně mam v pravo nahoře v rohu...

Troufám si tvrdit, že stejný displej jako mám já v 5008 2,0 z roku 10, má i můj tata v 607 atm 2,1 z roku 01...

Hrozný že jim při výrobě před čtrnácti lety zbyl poslední kousek, tak ho dali zrovna mě do auta... :D

Já snad pudu na tramvaj..

Posted

Kluci, já si umím vyměnit olej, destičky, pakny i kotouče.. Možná i řemen a umím nastartovat přes šroubovák, ale PC je prostě uuuááá..! Hrůza... :D

Posted (edited)

ten navod je jasnejsi jak hviezna noc ......avsak nie kazdy je zdatny a ani sa mu nechce s tym babrat.

Preco vyrobcovia nespravia cudlicek na zmenu farby? Maju to autoradia a kopec inych zariadeni!

Inac moja 5008 ma absolutne nelogicke osvetlenie - budiky biele, rucicky cervene a vsetko ostatne oranzove ..... :myslim

Inac mas nafoteny aj navod na dipleje klimy?

Edited by Guest
Posted

jeziiiis ty si maniak :super 

...no Kolin je co by kamenom dohodil .....ale zase by som mohol ist pozriet stovezatu a pokecat si s pepikmi :roker