Golubowski Odesláno 17. únor 2015 Odesláno 17. únor 2015 Ahoj,totálně mi zhasl displej palubního počítače. Neví někdo co s tím?? Citovat
MJSytic Odesláno 18. únor 2015 Odesláno 18. únor 2015 (upraveno) Zhaslo podsvícení, nebo přestal zobrazovat? Každopádně rozebrat a mrknout na to Pro představu Upraveno 18. únor 2015 uživatelem MJSytic Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 18. únor 2015 Odesláno 18. únor 2015 3x 1,2W celosklenena zarovkau restyl to bude chyba v BSI Citovat
RichVa Odesláno 18. únor 2015 Odesláno 18. únor 2015 Ahoj,totálně mi zhasl displej palubního počítače. Neví někdo co s tím?? To mi udělala jednou 308ička. Prošel jsem pojistky v kabině (vyndat, změřit, očistit zasunout zpět) a aniž by byla nějaká vadná se pak rozsvítil. Třeba je to něco podobného. Citovat
Golubowski Odesláno 18. únor 2015 Autor Odesláno 18. únor 2015 To mi udělala jednou 308ička. Prošel jsem pojistky v kabině (vyndat, změřit, očistit zasunout zpět) a aniž by byla nějaká vadná se pak rozsvítil. Třeba je to něco podobného. Zhaslo podsvícení, nebo přestal zobrazovat? Každopádně rozebrat a mrknout na to Pro představu Děkuji za tipy,myslím že to bude těma žárovkama,až se k tomu dostanu tak to rozeberu a uvidím. Díky Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.