Golubowski Posted February 17, 2015 Posted February 17, 2015 Ahoj,totálně mi zhasl displej palubního počítače. Neví někdo co s tím?? Quote
MJSytic Posted February 18, 2015 Posted February 18, 2015 (edited) Zhaslo podsvícení, nebo přestal zobrazovat? Každopádně rozebrat a mrknout na to Pro představu Edited February 18, 2015 by MJSytic Quote
Havlicek.Lukas Posted February 18, 2015 Posted February 18, 2015 3x 1,2W celosklenena zarovkau restyl to bude chyba v BSI Quote
RichVa Posted February 18, 2015 Posted February 18, 2015 Ahoj,totálně mi zhasl displej palubního počítače. Neví někdo co s tím?? To mi udělala jednou 308ička. Prošel jsem pojistky v kabině (vyndat, změřit, očistit zasunout zpět) a aniž by byla nějaká vadná se pak rozsvítil. Třeba je to něco podobného. Quote
Golubowski Posted February 18, 2015 Author Posted February 18, 2015 To mi udělala jednou 308ička. Prošel jsem pojistky v kabině (vyndat, změřit, očistit zasunout zpět) a aniž by byla nějaká vadná se pak rozsvítil. Třeba je to něco podobného. Zhaslo podsvícení, nebo přestal zobrazovat? Každopádně rozebrat a mrknout na to Pro představu Děkuji za tipy,myslím že to bude těma žárovkama,až se k tomu dostanu tak to rozeberu a uvidím. Díky Quote
Recommended Posts