Bohouš Odesláno 3. listopad 2005 Odesláno 3. listopad 2005 Snad mě nezbijete když se zeptám tady namísto v bazaru Sháním 205 1.9 GTI v slušném stavu. Cena v rozmezí 40 - 50 tisíci. V bazaru jsem našel jen jedno a tak bych chtěl ještě nějakou jinou nabídku k porovnání, takže pokud někdo máte v garáži slušné GTI, které nechcete, tak nabídněte. Děkuji Citovat
Bohouš Odesláno 3. listopad 2005 Autor Odesláno 3. listopad 2005 Samozřejmě není pro mě Bráchův kamarád chce moje auto a já mu ho nechci prodat :D:D Citovat
oddie Odesláno 3. listopad 2005 Odesláno 3. listopad 2005 Mu prodej to svoje a kup si to Jehlixovo, ne? No a nebo si kup mýho kombíka, ten je sice 2x tak velkej, zato má poloviční výkon V Annonci těch GTI-ček bude jak nas...,tohle auto se dobře kupuje, ale blbě prodává... Citovat
oddie Odesláno 3. listopad 2005 Odesláno 3. listopad 2005 ... a nebo vlastně ještě ten neš?astník, co to naboural cestou ze srazu, tu ještě nedávno brečel, že to ještě nemá prodané, toho zkus. Citovat
Bohouš Odesláno 3. listopad 2005 Autor Odesláno 3. listopad 2005 No na to Jehlixovo bych musel doplácet a to se mě nechce Annonce přijde na řadu až po clubu. Bourané je sice levnější, ale zase práce s opravou. Raději dražší, ale OK. Citovat
oddie Odesláno 3. listopad 2005 Odesláno 3. listopad 2005 Žádné nebude OK, každé bude muset do servisu, takže v tomto ohledu to extra velký rozdíl není... Citovat
Bohouš Odesláno 3. listopad 2005 Autor Odesláno 3. listopad 2005 To je pravda o tom jsem se přesvědčil na vlastní kůži - několikrát Ale prostě bourané nechce, teda aspoň myslím Citovat
Vvitty Odesláno 3. listopad 2005 Odesláno 3. listopad 2005 Bohous: to teda budes mit doma peknej autopark, 4x GTI to nabourany cestou ze srazu mi stejne prijde jako zajimava volba, vypadalo velice zachovaly a udrzovany, vetsina tehle aut v annonci budou pekny pasti v kterejch IMHO utopis vic penez i casu... a stejne vetsina z nich byla bourana z minula... Citovat
Bohouš Odesláno 3. listopad 2005 Autor Odesláno 3. listopad 2005 Kdepak já už žádný GTI nemůžu domů přivézt - to bych byl mrtvej mladík Jinak hledám už asi 10 minut to nabouraný GTI a ne a ne ho najít :grr:grr Citovat
oddie Odesláno 3. listopad 2005 Odesláno 3. listopad 2005 http://www.peugeot-club.cz/forum/viewthread.php?tid=9711 Citovat
Vvitty Odesláno 3. listopad 2005 Odesláno 3. listopad 2005 no jo, to ale musis hledat na foru, ne u tebe pred barakem http://www.peugeot-club.com/topic/9204-prodam-p205-gti---nabidka-/ a je to porad jeste na prvni strance v servisu... copak, copak, mlada by nerozchodila dalsi auticko? Citovat
Vvitty Odesláno 3. listopad 2005 Odesláno 3. listopad 2005 Původně zaslal: oddie http://www.peugeot-club.cz/forum/viewthread.php?tid=9711 GRRRRR :grr Citovat
Bohouš Odesláno 3. listopad 2005 Autor Odesláno 3. listopad 2005 Děkuji vám oběma - našel jsem to dokonce i sáááám Vvitty - přítelkyně teď kouká spíš po lednicích, sporácích, televizích apod.... Citovat
Vvitty Odesláno 3. listopad 2005 Odesláno 3. listopad 2005 bohous: no vidis, tak ji nech koukat a kup druhy GTI Citovat
oddie Odesláno 3. listopad 2005 Odesláno 3. listopad 2005 Původně zaslal: Bohouš 205 GTI Děkuji vám oběma - našel jsem to dokonce i sáááám Vvitty - přítelkyně teď kouká spíš po lednicích, sporácích, televizích apod.... Bohouš: jo, to už mám za sebou, na to jsme koukali před půl rokem. Na ledničku, pračku, myčku a mikrovlnku můžu dávat taky reference plus televize, postel, sedačka a skříně - jo, za to by bylo gétéíček, ale bydlení je holt přednější. Citovat
jbily Odesláno 3. listopad 2005 Odesláno 3. listopad 2005 Tady je jedno GTi na prodej fičááák [upravil dne 3/11/05 jbily] Citovat
Bohouš Odesláno 3. listopad 2005 Autor Odesláno 3. listopad 2005 Původně zaslal: jbily Tady je jedno GTi na prodej fičááák [upravil dne 3/11/05 jbily] To je hustý votuzidlo........kdepak z tohodle jsme už vyrostli Citovat
Vvitty Odesláno 3. listopad 2005 Odesláno 3. listopad 2005 proboha proc tomu autu tak ublizoval? 2Bohous: a neni to jedno? stejne ho zas vezmete krumpacem, to pujde dolu snadno vsechny ty plasty Citovat
Netopýrka Odesláno 3. listopad 2005 Odesláno 3. listopad 2005 jbily: ja tomu asi fakt nerozumim, jsem jenom zenska, ale proc maji v tom inzeratu oznacenou 205 GTI jako SEDAN/LIMUZINA ??? :aut:aut Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.