Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Snad mě nezbijete když se zeptám tady namísto v bazaru :roll

Sháním 205 1.9 GTI v slušném stavu. Cena v rozmezí 40 - 50 tisíci.

V bazaru jsem našel jen jedno a tak bych chtěl ještě nějakou jinou nabídku k porovnání, takže pokud někdo máte v garáži slušné GTI, které nechcete, tak nabídněte. Děkuji :papa

Odesláno

Mu prodej to svoje a kup si to Jehlixovo, ne? No a nebo si kup mýho kombíka, ten je sice 2x tak velkej, zato má poloviční výkon ;)

V Annonci těch GTI-ček bude jak nas...,tohle auto se dobře kupuje, ale blbě prodává...

Odesláno

No na to Jehlixovo bych musel doplácet a to se mě nechce :roll

Annonce přijde na řadu až po clubu.

Bourané je sice levnější, ale zase práce s opravou. Raději dražší, ale OK. :papa

Odesláno

Bohous: to teda budes mit doma peknej autopark, 4x GTI :)

to nabourany cestou ze srazu mi stejne prijde jako zajimava volba, vypadalo velice zachovaly a udrzovany, vetsina tehle aut v annonci budou pekny pasti v kterejch IMHO utopis vic penez i casu... a stejne vetsina z nich byla bourana z minula...

Odesláno
Původně zaslal: Bohouš 205 GTI

Děkuji vám oběma - našel jsem to dokonce i sáááám

Vvitty - přítelkyně teď kouká spíš po lednicích, sporácích, televizích apod....:mrk

Bohouš: jo, to už mám za sebou, na to jsme koukali před půl rokem. Na ledničku, pračku, myčku a mikrovlnku můžu dávat taky reference ;) plus televize, postel, sedačka a skříně - jo, za to by bylo gétéíček, ale bydlení je holt přednější.

Odesláno

proboha proc tomu autu tak ublizoval?

2Bohous: a neni to jedno? stejne ho zas vezmete krumpacem, to pujde dolu snadno vsechny ty plasty :D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...