strangers Posted September 13, 2005 Share Posted September 13, 2005 Dělám to s velkou lítostí ale stalo se co se stalo. Měl jsem se svým miláčkem v neděli večer kousek od Jaroměře nehodu. Naštěstí se nikomu nic nestalo. Jel jsem s přítelkyni cca 60km/h a hold jsem to nedobrzdil. Tak chci někomu do dobrých rukou nabídnout : P 205 GTI , r.v.89 , km110000 , s říz. kat. s papíry , tech. do 4/2006 , motor 88kW/120 , mot. XU9JAZ . Přikládám foto před a po . Odnesl to chladič , přední pravý blatník , kapota , maska a narazník s spoil. Každý mi říká že to není tak hrozné ale já už chci spíše něco do rodiny. Jinak více foto zašlu emailem nebo se můžeme domluvit přes email kde zašlu svoje. mob. číslo jinak jsem z HK.Kdyby se mi nepodařilo vložit foto tak je auto videt i zde:http://pesek.hkfree.org/Tuning05/ipage00018.htm a tady :http://tuningparty2004.wz.cz/P6260079.html. Nemám svoji web str. proto kdyžtak zašlu foto emailem nebo jestli mi někdo umožní vystavit pár fotek na web aby to mohlo vidět více lidí z Peug.klubu budu jenom rád . Zatím všem moc děkuji za ochotu a obětavost . Nebo kdyby jste věděli o někom kdo shání P205GTI nic jí nebylo škodaje cca 20t. záleží kde se seženou nové díly jestli replika nebo vrak. atd. Kdyby chtěl ještě někdo něco vědět rád předám více info bud sem nebo na email. Jinak moje ID je 387 , třeba tam budou taky nějaké fota jestli už nejsou smazány. [upravil dne 13/9/05 strangers] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Driver Posted September 13, 2005 Share Posted September 13, 2005 Škoda té 205, vypadá moc pěkně, škoda i toho auta před tebou. Nebyla to náhodou stříbrná 406? Jednoho člena klubu totiž někdo v neděli popostrčil zezadu právě 205kou, když se vracel ze srazu Peugeot-clubu v Červeném kostelci. [upravil dne 13/9/05 Driver] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
strangers Posted September 13, 2005 Author Share Posted September 13, 2005 Původně zaslal: Driver Škoda té 205, vypadá moc pěkně, škoda i toho auta před tebou. Nebyla to náhodou stříbrná 406? Jednoho člena klubu totiž někdo v neděli popostrčil zezadu právě 205kou, když se vracel ze srazu Peugeot-clubu. S největší lítostí bohužel musím oznámit že ano..... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Driver Posted September 13, 2005 Share Posted September 13, 2005 No jo no, stane se.... hlavně že to odnesli jenom ty plechy a že se nikomu nic nestalo. Jestli sem chceš dát fotky tak mi je pošli na mail driver306@seznam.cz a já je sem umístím. [upravil dne 13/9/05 Driver] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
strangers Posted September 13, 2005 Author Share Posted September 13, 2005 Jinak já jsem to odnesl zlomenou prav. rukou jinak nic alkohol nebyl a pásy byli u obou nás. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Driver Posted September 13, 2005 Share Posted September 13, 2005 Tady jsou fotky před: A tady po crash testu: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vertex Posted September 13, 2005 Share Posted September 13, 2005 Jsi fakt divnej Drivere, dát si takhle pěkný auto bouraný na stránky:xvul Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Driver Posted September 13, 2005 Share Posted September 13, 2005 Původně zaslal: Vertex Jsi fakt divnej Drivere, dát si takhle pěkný auto bouraný na stránky:xvul Asi jsi to špatně pochopil, strangers sem chtěl umístit fotky k inzerátu a nešlo mu to, tak jsem mu je dal na svůj web. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
strangers Posted September 13, 2005 Author Share Posted September 13, 2005 Původně zaslal: Vertex Jsi fakt divnej Drivere, dát si takhle pěkný auto bouraný na stránky:xvul On mi pouze pomohl s tím aby to vidělo více lidí co se může taky stát ale hlavně že to dopadlo alespon takto , byli pásy , nebyl alkohol , a mimo obec že jsem jel 60km/h a ne 90. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
strangers Posted September 13, 2005 Author Share Posted September 13, 2005 Původně zaslal: Vertex Jsi fakt divnej Drivere, dát si takhle pěkný auto bouraný na stránky:xvul Jestli chceš někomu něco říkat tak ne driverovi ale jenom mě. Dík... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zdek Posted September 13, 2005 Share Posted September 13, 2005 To je škody. Taková krásná 205. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
strangers Posted September 13, 2005 Author Share Posted September 13, 2005 Původně zaslal: zdek To je škody. Taková krásná 205. Co můžu tedka dělat tak alespon kdo si ji dá do kupy a bude jezdit dál skoda je cca 15t. Chladič jinak plech. a plasty . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
strangers Posted September 13, 2005 Author Share Posted September 13, 2005 Nedokážu tu cenu opr. odh. ale je to podle toho kde se seženou díly 15-20t Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vvitty Posted September 13, 2005 Share Posted September 13, 2005 ciste pro info, kolik za to auticko chces? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vvitty Posted September 13, 2005 Share Posted September 13, 2005 je ho vazne skoda snad ho koupi nekdo, kdo ho opravi poradne a nerozstreli ho na prvnim rohu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
strangers Posted September 13, 2005 Author Share Posted September 13, 2005 Cenu bych videl tak na 30t se vším všudy ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marda106 Posted September 13, 2005 Share Posted September 13, 2005 Tak jak sem tak koukal tak je v haji akorat ten predek vid?? a tam akorat spojilery a plasty?? nebo to odnesla i nejak karoserie?? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lampa Posted September 13, 2005 Share Posted September 13, 2005 naprava je ok nebo se tak trosku posunula ? hold 60km/h a zastavit na fleku jinak skoda, krasne auto Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
strangers Posted September 13, 2005 Author Share Posted September 13, 2005 Původně zaslal: lampa naprava je ok nebo se tak trosku posunula ? hold 60km/h a zastavit na fleku jinak skoda, krasne auto S kolama jde otáčet v poho , chladič se namačkl na mot. ale jinak to vypada v poradku . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
oddie Posted September 13, 2005 Share Posted September 13, 2005 Bude tam hnutá špička pravé šavle, a trochu pomačkaný držák světla - tzv. brejle - ale nic vážného. Geometrie by hnutá být neměla, i když 205-ka má šavle dost měkké. To je práce v pohodě i pro kutila. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts