Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj, poradíte mi někdo nějaký hotel co nejblíže centru s nějakými normálními cenami za ubytování. Rodiče tam pojedou na tři dny a už jim je přes 70 let, takže nepřichází v úvahu nějaké dlouhé pochody. Chtějí jít na zámek, do divadla, prohlídnout památky. Cenu bych si představoval kolem 1500 Kč za dvoulůžkový pokoj a noc. Zatím jsem našel ceny kolem 3 - 4 000 za noc, což je fakt dost.

Guest Scratch
Odesláno (upraveno)

sem jezdime radi, a je to nenarocnou cestou kousek od centra....a fakt super, kdyz chytnou dobry pokoj tak i super vyhled :D

http://www.penzion-prelat.cz/cenik.html

a pak jsme byli tady a taky super :)

hmmm, byval to nadherny penzion Vltava, ale majitelka rikala cosi o fajn dceeerecce co nekde neco dluzi......a uz maj trvale zavreno....smutny pribeh...... :/

https://www.google.cz/maps/place/Pension+Vltava/@48.8098958,14.3148505,20z/data=!4m5!1m2!2m1!1spenzion+vltava+%C4%8Desk%C3%BD+krumlov!3m1!1s0x0000000000000000:0x5750d2e7e7dcf03e

Upraveno uživatelem Scratch
Odesláno

Tady jsem byl s manželkou. Penzion Kapr. Není to v centru, ale je to kousek a bylo tam nádherně. Pokoj v přízemí Anna Marie byl skvělý. Koupelna ve skále moc pěkná. Moc příjemný majitel, ikdyž jsme ho viděli jen na začátku a pak během pobytu už vůbec. Snídaně byla vždy připravena, tak jsme ho ani nepotřebovali.

Odesláno

Mno, vzhledem k tomu, že "Krumlov centrum" má rozlohu tak 300 x 150 m, tak je to všude kousek.

(asi tak, celé centrum Krumlova se v pohodě vejde na Václavák)

A červen, co říci, turistická sezóna.

Jinak, na víkend 19-21.6. je vhodné přibalit do kufru historický kostým (Slavnosti pětislisté růže), což mi připomíná, abych začal shánět nějakou hučku.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...