Doctor Who Odesláno 7. únor 2015 Odesláno 7. únor 2015 A co vzadu ty dva výdechy? Do druhé řady mi to fouká dobře, ale ta třetí řada, to je bída. Citovat
wyziv Odesláno 7. únor 2015 Odesláno 7. únor 2015 To jsem nezkoušel , ale zítra pojedu autem,tak se polepším a zkusím . Citovat
wyziv Odesláno 8. únor 2015 Odesláno 8. únor 2015 Tak dnes odzkoušeno: i ve třetí na plný výkon foukají ty malé dva výdechy docela silně. Citovat
Doctor Who Odesláno 8. únor 2015 Odesláno 8. únor 2015 Sakra, tak to mám někde přicpané nebo rozpojené někde v podlaze bo kudy to je tažené. Citovat
wyziv Odesláno 8. únor 2015 Odesláno 8. únor 2015 Sakra, tak to mám někde přicpané nebo rozpojené někde v podlaze bo kudy to je tažené. Tam to bude asi podlahou, ne? Jiná cesta mne nenapadá. Citovat
Lukas.407 Odesláno 8. únor 2015 Autor Odesláno 8. únor 2015 me to proste takhle nefunguje, asi bude nekde chyba... pri zapnuti rear mi na 2 radu nic nefouka, kdyz zapnu foukani rucne na polohu "na sebe" tak to fouka... ale nevim jestli to fouka samo, nebo se spustej ty pomocny ventilatory... Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 8. únor 2015 Odesláno 8. únor 2015 asi rizebrat a prekontrolovat - co kdyz jsou v haji klapky pro zadni sedadla ? Citovat
Doctor Who Odesláno 8. únor 2015 Odesláno 8. únor 2015 No já se na to na jaře asi mrknu. Vytahám všechny ty trubky a pořádně je vyčistím. Loni jsem to dělal jen s předníma a co tam bylo svinstva... Ventilátory jsem nacpal hezky do myčky a pak dostal od drahé řádně přes prsty. :-) Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 8. únor 2015 Odesláno 8. únor 2015 ja do mycky strkam svetla plasty z interieru a nastesti jeste ziju Citovat
Doctor Who Odesláno 8. únor 2015 Odesláno 8. únor 2015 No, než jsem prodával Felicii, tak jsem tam nacpal olejovou vanu. Se pak leskla jak psí kulky, ale o tom drahá neví. Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 8. únor 2015 Odesláno 8. únor 2015 tak to verejne nepis nebo si to precte Citovat
Cyrďák Odesláno 8. únor 2015 Odesláno 8. únor 2015 Ty větráky pro druhou řadu jsou slyšet,já že nic neslyším.Proto mě to možná moc netopí no vono mě to nějak vůbec netopí. Citovat
ferinko2 Odesláno 8. únor 2015 Odesláno 8. únor 2015 Cyrdak-neviem aké máš auto,ale CAN verzia a autoklímou umožní zapnúť zadné ventilátory až pri vonkajšej teplote nad 10°C !!! Citovat
Lukas.407 Odesláno 9. únor 2015 Autor Odesláno 9. únor 2015 To snad ne... Takze to topi jen kdyz je venku teplo? To je promysleny...☺ a can je po facelifte? Citovat
ferinko2 Odesláno 9. únor 2015 Odesláno 9. únor 2015 Tie ventilátory sú na podporu klímy v lete!!! Citovat
jarmyl Odesláno 9. únor 2015 Odesláno 9. únor 2015 (upraveno) Kluci, před časem se to tu řešilo : http://www.peugeot-club.com/topic/60148-zadni-ventilace-nejdeí-ventilace-nejde/?p=902353 Mě to fučí pěkně teplo i dozadu , asi inženýři udělali při faceliftu vylepšení ... Jo a to vedení je od pomocného ventilátoru přes přední dveře do sloupků a zároveň pod sedačkama do těch zadních výdechů. Takže když to v 2 řadě dáš naplno, dozadu už nezbyde moc tlaku. Upraveno 9. únor 2015 uživatelem jarmyl Citovat
Lukas.407 Odesláno 9. únor 2015 Autor Odesláno 9. únor 2015 Tie ventilátory sú na podporu klímy v lete!!! Dobre pochopil ze to primarne melo byt pro klimu, ale proc se s tim nesmi topit v zime? To nechapu.. Citovat
Cyrďák Odesláno 9. únor 2015 Odesláno 9. únor 2015 Já jsem pochopil že ty motůrky jednomu jdou a druhýmu ne,žijí si vlastním životem.Je to hold Frantík no. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.