Lukas.407 Posted February 7, 2015 Posted February 7, 2015 Zdrvaim, chci se zeptat, jak je to s ventilaci v 807... Na ovladani klimy je tlacitko rear, to je pro 2, nebo pro 3 radu sedadel? Nebo je to pro 2 i 3 radu najednou? Diky za vysvetleni... Jak hodne vam fouka ventilace ve 2 a 3 ti rade? Quote
Pe.Tr Posted February 7, 2015 Posted February 7, 2015 (edited) Je to pro 2 radu, 3je krmena z hlavni vetve, jestli vubec :-D Edited February 7, 2015 by Pe.Tr Quote
Lukas.407 Posted February 7, 2015 Author Posted February 7, 2015 No prave, treti rada, to je asi jen mruzka v palubovce☺ Ale i do te druhe rady mi to temer nefouka... Quote
Pe.Tr Posted February 7, 2015 Posted February 7, 2015 no , musíš mit zavreny dveře mrkni jestli to někdo nepletl se skodovkou a nedal do dveri destnik dej ventilator na max pust rear a mrkni při otevrenych dveri jestli se rozficeli ty pridavne ventilátory co mas u kotniku. Quote
Lukas.407 Posted February 7, 2015 Author Posted February 7, 2015 Aha ja mel otevrene dvere... Pri zavrenych dverich fouka to nahore a kdyz je otevru, tak ten spodni? A s tim destnikem jsem to nepochopil☺ Quote
Havlicek.Lukas Posted February 7, 2015 Posted February 7, 2015 nevim jak skodovka ale rolls royce ma ve dverich kapsu na destnik tak to bylo mysleno Quote
wyziv Posted February 7, 2015 Posted February 7, 2015 (edited) U Škodovky má myslím deštník ve dveřích Superb Edited February 7, 2015 by wyziv Quote
Doctor Who Posted February 7, 2015 Posted February 7, 2015 Tak tak, Superb a tuším že v zadních. Quote
wyziv Posted February 7, 2015 Posted February 7, 2015 Tak tak, Superb a tuším že v zadních. JJ, v zadních Quote
Doctor Who Posted February 7, 2015 Posted February 7, 2015 Teď si tak říkám, jestli je třetí řada hnaná opravdu jen hlavním ventilátorem, co tam někam nacpat nějaké pomocné tak jako je to pro druhou řadu? Quote
Lukas.407 Posted February 7, 2015 Author Posted February 7, 2015 Rear je asi treti rada... Kdyz to vypnu tak do 2 rady fo stejne fouka... Ale je to slabota... Quote
Doctor Who Posted February 7, 2015 Posted February 7, 2015 Nevím, já když zapnu REAR, tak se mi rozeběhnou pomocné ventilátory dole v A sloupku co foukají skrz přední dveře do druhé řady. Quote
wyziv Posted February 7, 2015 Posted February 7, 2015 (edited) V manuálu Citroenu je: tlačítko REAR - nastavení zadní ventilace a na displeji klimatizace ten zadní větráček označen jako - "Nastavení průtoku vzduchu na zadních sedadlech (na sloupcích pravých a levých posuvných dveří). Třetí řada bude hnaná asi pouze tím hlavním větrákem, ne? Tam jsou jen 2 malé výdechy nahoře, ne? Edited February 7, 2015 by wyziv Quote
Doctor Who Posted February 7, 2015 Posted February 7, 2015 Asi, taky jsem toho do třetí řady víc nenašel než jen ty dva prťavé výdechy. Quote
wyziv Posted February 7, 2015 Posted February 7, 2015 (edited) Asi, taky jsem toho do třetí řady víc nenašel než jen ty dva prťavé výdechy. Ale zase jako bonus tam jsou výklopná boční okna :D :D Edited February 7, 2015 by wyziv Quote
Doctor Who Posted February 7, 2015 Posted February 7, 2015 To sice je bonus, ale jen v létě. V mrazech s malejma dětma v autě to moc dobrej bonus nebude. Quote
Cyrďák Posted February 7, 2015 Posted February 7, 2015 (edited) Mně to fouká taky na prd.Z mého pohledu je systém REAR na okrasu,že by to foukalo víc se mě taky nezdá. Edited February 7, 2015 by Cyrďák Quote
Havlicek.Lukas Posted February 7, 2015 Posted February 7, 2015 To sice je bonus, ale jen v létě. V mrazech s malejma dětma v autě to moc dobrej bonus nebude. na Evine mam pro 3 radu jen vydechy pod sedadlem jinac prd - elektricke okna vyuzivam jen v lete osobne ale kolikrat clovek jede plne obsazeny aby museli deti sedet uplne vzadu ?? Quote
Doctor Who Posted February 7, 2015 Posted February 7, 2015 na Evine mam pro 3 radu jen vydechy pod sedadlem jinac prd - elektricke okna vyuzivam jen v lete osobne ale kolikrat clovek jede plne obsazeny aby museli deti sedet uplne vzadu ?? No tam jde celkově o to topení, děti do třetí řady necpu, ale hezky tam tahne na krk (osobně vyzkoušeno) než se auto pořádně vyhřeje. Quote
wyziv Posted February 7, 2015 Posted February 7, 2015 Tak mě to nedalo a šel jsem to také vyzkoušet. Na manuální ovládání předek na max. + REAR - na sloupkách nastavení AUTO a zdá se mi, že to fouká ze sloupků poměrně dostatečně. Quote
Recommended Posts