Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Sakra, tak to mám někde přicpané nebo rozpojené někde v podlaze bo kudy to je tažené.

Tam to bude asi podlahou, ne? Jiná cesta mne nenapadá.

Odesláno

me to proste takhle nefunguje, asi bude nekde chyba... pri zapnuti rear mi na 2 radu nic nefouka, kdyz zapnu foukani rucne na polohu "na sebe" tak to fouka... ale nevim jestli to fouka samo, nebo se spustej ty pomocny ventilatory...

Odesláno

No já se na to na jaře asi mrknu. Vytahám všechny ty trubky a pořádně je vyčistím. Loni jsem to dělal jen s předníma a co tam bylo svinstva... Ventilátory jsem nacpal hezky do myčky a pak dostal od drahé řádně přes prsty. :-)

Odesláno

No, než jsem prodával Felicii, tak jsem tam nacpal olejovou vanu. Se pak leskla jak psí kulky, ale o tom drahá neví.

Odesláno

Ty větráky pro druhou řadu jsou slyšet,já že nic neslyším.Proto mě to možná moc netopí no vono mě to nějak vůbec netopí. :)

Odesláno

Cyrdak-neviem aké máš auto,ale CAN verzia a autoklímou umožní zapnúť zadné ventilátory až pri vonkajšej teplote nad 10°C !!!

Odesláno (upraveno)

Kluci, před časem se to tu řešilo : http://www.peugeot-club.com/topic/60148-zadni-ventilace-nejdeí-ventilace-nejde/?p=902353

Mě to fučí pěkně teplo i dozadu :D , asi inženýři udělali při faceliftu vylepšení ...

Jo a to vedení je od pomocného ventilátoru přes přední dveře do sloupků a zároveň pod sedačkama do těch zadních výdechů.

Takže když to v 2 řadě dáš naplno, dozadu už nezbyde moc tlaku.

Upraveno uživatelem jarmyl

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...