Jump to content
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Posted

Dobrý deň,

Chcel by som na mojej 407 prelepiť môj nudný sivý interier (plast okolo displeja, rádio, klíma, popolník) na čiernu leskú farbu, ako majú typy po facelifte. Chcel by som sa opýtať, dajú sa vymontovať tie sivé plasty ktoré sú okolo tačidiel ? Ten plast, ktorý tvorí jeden celok. Vopred ďakujem za odpovede.

Pekný zvyšok dňa.

Posted

skor by som to robil foliou na vodny transfer... (sorry viem ten nazov len v inom jazyku). tam ti to pekne vyplni vsade a mas to za chvilku hotove, hrubka tej folie je tiez lepsia si myslim na hentaku piplavu pracu.

Posted (edited)

Hlavně nic nelep :)

budes to mit cele dozvatlane a bude to stat zahouby, pokud to neumis, vse demontuj a dej nekomu 15kil at ti to vse nalakuje a budes max spokojen s tim, ze to vypada jak origo, ver mi, umim s folii delat a nikdy bych ti to nedoporucil, sam si to budu lakovat.., radio a klima je problém, zbytek vklidu, ale pokud to neumis, tak to ani nezkousej, strikni to a ještě mi podekujes :))

Edited by OndraAsus
Posted

Ale Lukaydo 407- co ti to nalhali, asi se budeme muset někdy sejít ať se podíváš jak to vypadá po ujetí  83 tisících po ženské a dětech.

Já si to nemůžu vynachválit.Hezky to doplňuje určitý typ luxusu

Posted

Takže ako to urobiť ? :)  myslíte, že to bude aj tak zlé keď to dám do lesklej čiernej fólie ?  :( ale rozmýšľal som aj nad čiernou matnou, len neviem, ako by to vyzeralo  :)  Takže čo by ste mi doporučili ? Nejaké rady a podobne  :)

Posted

vis co, polep si to a pak si precti muj příspěvek znovu a poskrab se na hlave :)

ja som si tvoj príspevok všimol, ale podľa môjho názoru nemám čo stratiť, ak sa mi to nepodarí, fóliu strhnem, očistím, poprípade to skúsim po druhé a ak sa mi ani druhá "skúška" nepodarí, vykašlem sa nato a bude to také, aké bolo  :)

Posted
  • plastidip jsme tady hodne pouzivali, jde to krasne, ted se dokonce zacal prodávat i cerny leskly!driv byly jenom matne, ale jde o to, ze když uz to budes mit rozdelane, tak bych to fakt nechal nalakovat nebo radej koupil cerny leskly sprej a nastrikal to sam, na tom není co pokazit při troše sikovnosti.., hlavne poradne odmastit.

plastidip se pouziva spis v pripade kdy je pozadovano navraceni do puvodnoho stavu, navíc když by jsi třeba zavadil hodinkama o nejaky horni dil, tak to jde natrhnout..

nalakuj to :)

Posted

Syn to polepil folií - vzor jakoby tmavý karbon a vypadá to dobře. Je pravdou, že si s tím dost vyhrál, ale jak píšeš, když se to nepovede, folie se dá snadno odstranit.

Posted

Syn to polepil folií - vzor jakoby tmavý karbon a vypadá to dobře. Je pravdou, že si s tím dost vyhrál, ale jak píšeš, když se to nepovede, folie se dá snadno odstranit.

a náhodou nejakú fotku, ako by to asi vyzeralo, nemáš ? :)