peter.h22 Posted February 3, 2015 Posted February 3, 2015 Dobrý deň, Chcel by som na mojej 407 prelepiť môj nudný sivý interier (plast okolo displeja, rádio, klíma, popolník) na čiernu leskú farbu, ako majú typy po facelifte. Chcel by som sa opýtať, dajú sa vymontovať tie sivé plasty ktoré sú okolo tačidiel ? Ten plast, ktorý tvorí jeden celok. Vopred ďakujem za odpovede. Pekný zvyšok dňa. Quote
Havlicek.Lukas Posted February 3, 2015 Posted February 3, 2015 vsechno jde demontovat - otazka jakym zpusobem chces tu barvu zmenit jestli lakovanim nebo folii Quote
peter.h22 Posted February 3, 2015 Author Posted February 3, 2015 Rozmýšľal som že to budem robiť fóliou a tvarovať ju teplovzdušnou pištoľou alebo mi radíte nejako inak ? Quote
Laďa Posted February 3, 2015 Posted February 3, 2015 Myslím že už to tady někdo dělal. Pohledej nebo se ti třeba ozve ten dotyčný. Quote
merlin99 Posted February 3, 2015 Posted February 3, 2015 skor by som to robil foliou na vodny transfer... (sorry viem ten nazov len v inom jazyku). tam ti to pekne vyplni vsade a mas to za chvilku hotove, hrubka tej folie je tiez lepsia si myslim na hentaku piplavu pracu. Quote
peter.h22 Posted February 3, 2015 Author Posted February 3, 2015 nevedeli by ste mi sem prihodiť link ako sa to robí ? poprípade používateľa tohto fóra ktorý to robil Quote
OndraAsus Posted February 3, 2015 Posted February 3, 2015 (edited) Hlavně nic nelep budes to mit cele dozvatlane a bude to stat zahouby, pokud to neumis, vse demontuj a dej nekomu 15kil at ti to vse nalakuje a budes max spokojen s tim, ze to vypada jak origo, ver mi, umim s folii delat a nikdy bych ti to nedoporucil, sam si to budu lakovat.., radio a klima je problém, zbytek vklidu, ale pokud to neumis, tak to ani nezkousej, strikni to a ještě mi podekujes ) Edited February 3, 2015 by OndraAsus Quote
Lukaydo 407 Posted February 3, 2015 Posted February 3, 2015 leskla černá je nejhorší za chvili to budeš mít doškrábane stačí i hadrou přejet a už jsou škrábanečky+otisky prstu atd ale záleží na tobě Quote
chuck11 Posted February 3, 2015 Posted February 3, 2015 Ale Lukaydo 407- co ti to nalhali, asi se budeme muset někdy sejít ať se podíváš jak to vypadá po ujetí 83 tisících po ženské a dětech. Já si to nemůžu vynachválit.Hezky to doplňuje určitý typ luxusu Quote
peter.h22 Posted February 3, 2015 Author Posted February 3, 2015 Takže ako to urobiť ? myslíte, že to bude aj tak zlé keď to dám do lesklej čiernej fólie ? ale rozmýšľal som aj nad čiernou matnou, len neviem, ako by to vyzeralo Takže čo by ste mi doporučili ? Nejaké rady a podobne Quote
Havlicek.Lukas Posted February 3, 2015 Posted February 3, 2015 ono nejde o to v jakem to bude odstinu ale spis kvalita provedeni okolo vypinacu, tlacitek atd.. Quote
OndraAsus Posted February 3, 2015 Posted February 3, 2015 (edited) vis co, polep si to a pak si precti muj příspěvek znovu a poskrab se na hlave Edited February 3, 2015 by OndraAsus Quote
peter.h22 Posted February 3, 2015 Author Posted February 3, 2015 vis co, polep si to a pak si precti muj příspěvek znovu a poskrab se na hlave ja som si tvoj príspevok všimol, ale podľa môjho názoru nemám čo stratiť, ak sa mi to nepodarí, fóliu strhnem, očistím, poprípade to skúsim po druhé a ak sa mi ani druhá "skúška" nepodarí, vykašlem sa nato a bude to také, aké bolo Quote
peter.h22 Posted February 4, 2015 Author Posted February 4, 2015 A ak by som to skúsil PlastDipom ? Quote
OndraAsus Posted February 4, 2015 Posted February 4, 2015 plastidip jsme tady hodne pouzivali, jde to krasne, ted se dokonce zacal prodávat i cerny leskly!driv byly jenom matne, ale jde o to, ze když uz to budes mit rozdelane, tak bych to fakt nechal nalakovat nebo radej koupil cerny leskly sprej a nastrikal to sam, na tom není co pokazit při troše sikovnosti.., hlavne poradne odmastit.plastidip se pouziva spis v pripade kdy je pozadovano navraceni do puvodnoho stavu, navíc když by jsi třeba zavadil hodinkama o nejaky horni dil, tak to jde natrhnout.. nalakuj to Quote
R.Carson Posted February 4, 2015 Posted February 4, 2015 Syn to polepil folií - vzor jakoby tmavý karbon a vypadá to dobře. Je pravdou, že si s tím dost vyhrál, ale jak píšeš, když se to nepovede, folie se dá snadno odstranit. Quote
peter.h22 Posted February 4, 2015 Author Posted February 4, 2015 Syn to polepil folií - vzor jakoby tmavý karbon a vypadá to dobře. Je pravdou, že si s tím dost vyhrál, ale jak píšeš, když se to nepovede, folie se dá snadno odstranit. a náhodou nejakú fotku, ako by to asi vyzeralo, nemáš ? Quote
R.Carson Posted February 4, 2015 Posted February 4, 2015 Fotku nemám, o víkendu se s ním snad uvidím, tak bych to nafotil. Quote
Havlicek.Lukas Posted February 8, 2015 Posted February 8, 2015 ten vodni transfer byl myslen tohle reknete mi kdo to dela v CR a ja mu tam poslu par dilu palubky ktere ted maj sice dreveny dekor ale uz se mi to nekde nehezky odlupuje Quote
Recommended Posts