Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno (upraveno)

Dobrý den . Mám vyhlédnutého peugeota 407 r.v.2007. Má jediný (ale zásadní) problém. Nefunkční LCD s rádiem. Rádio je povytáhnuté a je na něm fixou napsáno !VIN!. Po stisknutí tlačítka pro zapnutí rádia se LCD display podsvítí z černé na šedou a to je vše co to dělá, rádio ani nekníkne. V peugeotu mi řekl, že oprava může klidně stát 40 000 Kč. Přes LCD asi jede skoro veškerá elektronika v autě ? Jinak je auto v dobrém stavu. Tak jestli někdo netušíte, nebo jste se nesetkal s tímto problémem.

Upraven název vlákna MJS

Upraveno uživatelem MJSytic
Odesláno

Vzhledem k poznámce VIN, by asi stálo za to píchnout to na dia a uvidí se. Nevím jak se chová rádio RT4, pokud nemá spárován VIN s BSI, možná se chová tak jak popisuješ. Obyčejná rádia pípají (RD2, RD3, RD4) 

Odesláno

Bohužel vin z rádia nemám. Zítra zajdu do bazaru a zjistím jestli je shodný z vinem jako auto. Diagnostika by něco zjistila ? V peugeotu mě tvrdili, že to maximálně zahlásí rádio nepřítomno a že může změřit napětí - jinak demontují a posílájí do opravny.

Odesláno

Tak jsem se dnes na autorádio do bazaru nedostal. Volal jsem do bazaru a tam my řekli, že volali předchozímu majiteli a údajně vjel do díry a jak auto skočilo přestalo rádio i navi fungovat, tak to mají momentálně na dílně. 

Odesláno (upraveno)

Zdravím. Tak jsem byl dnes v bazaru. Autorádio je RT3 . Zřejmě už bylo u někoho v opravě. Dále to vypadá, že není celý štítek. Po hejbání s kabelama vrčí CD mechanika. Vloženo CD. Zpět už ho nechce vrátit. Byli to J.A.R :grr . Displey mění jenom barvu z černé na šedou. RT 3 asi ještě nemá HDD? Mám nějaké foto ale nedaří se mi přidat :o

post-49698-0-12186600-1423162411_thumb.j

post-49698-0-63426400-1423162413_thumb.j

post-49698-0-51265000-1423162415_thumb.j

post-49698-0-69588500-1423162417_thumb.j

Upraveno uživatelem Vrut
Guest Chozeluizskuner
Odesláno (upraveno)

407 rv2007 a RT3? To asi nebude origo. Máš VIN vozidla?

edit: RT3 nemá HDD

edit2: dej vybrat soubor a pak připojit tento soubor.

Upraveno uživatelem Chozeluizskuner
Guest Chozeluizskuner
Odesláno (upraveno)

Přesně tak. tady je fotka má RT3 když jsem jí rozebíral: http://ch0ze.rajce.idnes.cz/RT3_rozborka/#IMG_0774.jpg

Tohle bude RT4. Ale proč nalepená ta nálepka z RT3? Je vidět že už byla v opravně a zákazník byl pan Kubeš :)

Spíš to vypadá, že v opravně přehodili kryt z jiné navi...

Upraveno uživatelem Chozeluizskuner

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...