Milan+ Odesláno 13. březen 2016 Odesláno 13. březen 2016 Normalne.... Jenom u PSA. To to nám vysvětli půlzub,kdyby zub,tak jo,ale takhle? Citovat
straki007 Odesláno 13. březen 2016 Odesláno 13. březen 2016 Vrsek das o zub spatne a dolu ho uz nedozenes. Proto je to pulzub. Citovat
Milan+ Odesláno 13. březen 2016 Odesláno 13. březen 2016 to snad musí být dole stále zub,ne,nechce se mi nad tím ted špekulovat,jsem myšlenkou v elektrice a tahání kabelů a zapojování rovaděče kvůli kuchyni Citovat
straki007 Odesláno 13. březen 2016 Odesláno 13. březen 2016 Ono to je stejne fuk. Ma to hotove a to je zaklad. Citovat
kveton Odesláno 13. březen 2016 Autor Odesláno 13. březen 2016 Přesně tak a ještě jednou díky, já to viděl a pochopil, ale nevysvětlim Citovat
ferinko2 Odesláno 14. březen 2016 Odesláno 14. březen 2016 Tipol by som nevymedzene kolo na klinku na kľuke pri montáži remeňa Zaspievame si...ty můj kvítku medový,to se nikdo nedoví.... Citovat
martinikus Odesláno 21. duben 2016 Odesláno 21. duben 2016 (upraveno) Asi to mysleli tak, že to bylo nasazené na vačce o zub vedle. Kolo na klice má poloviční počet zubů a točí se 2x rychleji, takže jakoby pootočení o zub na vačce odpovídá pootočení o půl zubu na klice, řemen se asi na jedný straně našponuje a na druhý povolí. Kam mám dát auto na rozvody, aby mi to nezvorali? Autorizovaný jsem nějaký obvolával a zdá se, že je jim úplně fuk, jestli po nich někdo něco chce. Pak jsou v Praze nějaký, co tvrdí, že se specializujou na PSA, tak možná zkusím některý z nezávislých. Nemáte doporučení na nějaký konkrétní? Upraveno 21. duben 2016 uživatelem martinikus Citovat
martinikus Odesláno 21. duben 2016 Odesláno 21. duben 2016 (upraveno) Já to úplně nechápu, jak to všichni děláte s tím Strakim. To si na každou opravu auta berete den dovolené? Já jsem zaměstnanec a dovolenou mám omezenou, koupit si ji nemůžu, a každý den s rodinou (ať už dovolená nebo víkend) má pro mě cenu, takže rád bych našel slušný servis v Praze. Upraveno 21. duben 2016 uživatelem martinikus Citovat
kveton Odesláno 22. duben 2016 Autor Odesláno 22. duben 2016 Tak to ti preju uspesny hledani, obvzlaste rozvody na to nikdo delat nechce Citovat
martinikus Odesláno 26. duben 2016 Odesláno 26. duben 2016 (upraveno) Zatím mi to nabídli u nás ve Fiatu za cenu asi 10300 (8500 bez DPH) a v jednom nezávislým servisu za cenu do 8.000, což je prakticky stejná cena jako v tom Fiatu (akorát si můžu vybrat, jestli si to koupím s fakturou nebo bez.) To bych to snad už dal i do toho Fiatu. Upraveno 26. duben 2016 uživatelem martinikus Citovat
martinikus Odesláno 26. duben 2016 Odesláno 26. duben 2016 (upraveno) Vlastně až teď jsem si všiml, že v nabídce od toho Fiatu je v ceně i drážkový řemen a napínák za cca.1900 bez DPH. To jsem trochu nečekal, nicméně mně opravdu je řemen (hlavně když je zima a vlhko) slyšet. V nabídce toho neautorizovanýho servisu je kromě sady rozvodů s pumpou v ceně navíc jen chladicí kapalina. Upraveno 26. duben 2016 uživatelem martinikus Citovat
Návštěvník Odesláno 4. listopad 2016 Odesláno 4. listopad 2016 Můžu sem přidat taky jeden postřeh. Včera přijel chlapík s C8 2,2 Hdi 94kW na přezutí kol, řikal že mu to taky tak nějak divně duní a taky že dunělo. Vykládal jsem mu Kvetoňuv případ. Po zvednutí auta a kontrole výfuku jsem zjistil že má urezlé dva spodní šrouby mezi katalyzátorem a FAP filtrem. Těsnění vypálené a zhruba 3 mm mezera. Palubák mu nic nehlásil. Takže výfuk dolu, uřezat šrouby, odvrtat zbytky (to byl největší opruz, protože v té přírubě jsou závity), koupit těsnění, dát nové šrouby a zase celý složit. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.