autospravca Odesláno 14. únor 2015 Odesláno 14. únor 2015 Nerobí ti to plast.kryt vzduch.filtru.?Vyskúšaj ho pridržať rukou. Citovat
autospravca Odesláno 14. únor 2015 Odesláno 14. únor 2015 Ešte dodatok. Ja som celý air-box vzd.filtru musel utesniť gumami, aby ten zvuk prestal. A na plast. uchyty filtru som nasunal gum.hadičky(10 mm) a tak ho vratil spät na miesto. Citovat
kveton Odesláno 10. duben 2015 Autor Odesláno 10. duben 2015 Dnes jsem zase lehce patral a vypada to nejspis na ten egr ventil. Kdyz totiz zmacknu hadici mezi motorem a intercoolerem, tak to prestane a tam je jen ten egr. No ale jak se k nemu dostat? A navic mi nespina klima Citovat
ferinko2 Odesláno 10. duben 2015 Odesláno 10. duben 2015 Medzi motorom a intercoolerom je klapka EGR a nie ventil EGR!!! Tá reguluje množstvo vzduchu pri aktivovanom EGR,zatvára sa pri vypnutí motora a myslím že sa aj priviera pri regenerácii FAPu. Citovat
kveton Odesláno 10. duben 2015 Autor Odesláno 10. duben 2015 Ale pokud by byl egr ventil zavrenej, tak by tam slyset vejfuk nebyl ne? Ventil tam honi spaliny ne ta klapka? Citovat
ferinko2 Odesláno 10. duben 2015 Odesláno 10. duben 2015 http://www.peugeot-club.com/topic/77466-postup-demontaze-egr-u-20-hdi-rhrrhj/ Citovat
kveton Odesláno 11. duben 2015 Autor Odesláno 11. duben 2015 Zkousel jsem zaslepit trubku od egr a porad je to stejny. Dalsi poznatek, kdyz sundam trubku od intercooleru, tak je tam ta klapka a ta je porad na plno otevrena. Kdyz ji rukou privru, tak se to zlepsi. Na co ta klapka je a jak funguje? Citovat
HonzaC2 Odesláno 11. duben 2015 Odesláno 11. duben 2015 - Klapka ze zavre, kdyz das vypnout motor - dale se klapka privira pri regeneraci FAP, aby zvysila zatez motoru -> dojde ke zvyseni teploty vyfukovych plynu - dale pro regulaci michani spalin pres EGR zpet do sani Citovat
ferinko2 Odesláno 11. duben 2015 Odesláno 11. duben 2015 (upraveno) Medzi motorom a intercoolerom je klapka EGR a nie ventil EGR!!! Tá reguluje množstvo vzduchu pri aktivovanom EGR,zatvára sa pri vypnutí motora a myslím že sa aj priviera pri regenerácii FAPu. tak je tam ta klapka a ta je porad na plno otevrena. Kdyz ji rukou privru, tak se to zlepsi. Na co ta klapka je a jak funguje? - Klapka ze zavre, kdyz das vypnout motor - dale se klapka privira pri regeneraci FAP, aby zvysila zatez motoru -> dojde ke zvyseni teploty vyfukovych plynu - dale pro regulaci michani spalin pres EGR zpet do sani :super Upraveno 11. duben 2015 uživatelem ferinko2 Citovat
kveton Odesláno 22. září 2015 Autor Odesláno 22. září 2015 trošku oživím téma, mohl bych porposit někoho kdo má nejlépe motor RHR 100kW (307,407,807,...) jestli by mi nezkusil, jakej zvuk mu jde po sundání krytu vzduchovýho filtru tak jak je to na videu? Jestli je to stejný, jestli mam jít směrem k motoru nebo směrem od filtru dál? Díky moc Citovat
maxx3 Odesláno 27. září 2015 Odesláno 27. září 2015 Mám asi taky stejný problém, jen s tím, že pokud je motor studený, tak je zvuk normální, ale pokud se zahřeje tak duní a prdi, jako by to prdelo do výfuku. Dva servisy už hledali závadu a nic nenašli. Nějaký nápad? Citovat
ferinko2 Odesláno 11. říjen 2015 Odesláno 11. říjen 2015 to je v prvním příspěvku Dnes som otvoril airbox - zvuk rovnaký ako na tom videu... Duní to aj mne,ako som tu už asi písal.....počuť to v kabíne,vonku ani nie.Mám pocit,že to počuť od turba,je to v podstate pod prístrojovkou,ten motor je utopený do kabíny. Citovat
kveton Odesláno 12. říjen 2015 Autor Odesláno 12. říjen 2015 Ferinko, díky za ochotu. Předpokládám, že po zavření Airboxu ticho? Takže bych to opravdu tipoval na chybu někde na Airboxu a přívodu sání. Citovat
kveton Odesláno 12. březen 2016 Autor Odesláno 12. březen 2016 Dunění dnes vyřešeno výměnou rozvodů, původní byly skočeny (chybně nastaveny) o půl zubu, super zase tichý auto Citovat
ferinko2 Odesláno 13. březen 2016 Odesláno 13. březen 2016 Ako sa dajú rozvody nastaviť o pol zuba??????? Citovat
straki007 Odesláno 13. březen 2016 Odesláno 13. březen 2016 A vidis. Po vic nez roce jsme vyresili a vytrhli trn z paty. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.