virten Odesláno 24. leden 2015 Odesláno 24. leden 2015 (upraveno) Zdravím, můj problém se ani tak netýká Peugeotu, bohužel už ani vlastník Peugeotu nejsem po nehodě, ale mám takový menší problém u Laguny, dnes jsem si koupil autonabíječku s microusb ale když jí zapojím do zapalovače tak tam není kontakt, nesvítí dioda a nenabíjí, u jiného auta to funguje. Nevíte o nějakym způsobu, např přihnutím nějakých paciček nebo něčeho docílit aby tam ten kontakt byl? Nebo nějak jinak opravit ten zapalovač? Zapalovač jako takový ale funguje, normálně se nažhaví takže nevím, proč to nejde : Díky za odpověďi. Upraveno 24. leden 2015 uživatelem virten Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 24. leden 2015 Odesláno 24. leden 2015 Nenabiji? tzn že máš připojený telefon a nic? Některý nabiječky rozsvítí kontrolku až po připojení telefonu. Jinak pokud ten kontakt skutečně nedosahne až dolů tak potom jedině vyměnit těleso zapalovače, nebo zkusit jinou nabiječku Citovat
virten Odesláno 24. leden 2015 Autor Odesláno 24. leden 2015 Přesně tak, telefon připojený je ale nenabíjí, v jiném autě to ale funguje. Pod čím mám hledat to těleso zapalovače? Nic takového jsem nenašel, jedná se konkrétně o Lagunu r.v 95 Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 24. leden 2015 Odesláno 24. leden 2015 Třeba tady - http://www.auto-samolepky.cz/autodoplnky-22/autozapalovac-a-prislusenstvi-792/ Většinou je to zaměmnitelný za jakykoliv, podle mě to maji běžně v mototechnach, autokelly atd Citovat
krtek 2 Odesláno 24. leden 2015 Odesláno 24. leden 2015 (upraveno) Mne sa toto stava ze napr mne nejde gps ked zastrcim do zasuvky problem je ked fajcis v aute a pouzivas zapalovac v zasuvke zanesie sa tam spina (popol) na ten spodny kontakt z tej spiraly od ktorej zapalujes cigo a potom to hapruje skus pozriet ci to neni aj u teba tak Upraveno 24. leden 2015 uživatelem krtek 2 Citovat
virten Odesláno 24. leden 2015 Autor Odesláno 24. leden 2015 pokud to dobře chápu tak pokud koupím tohle tak mi to z nynějšího zapalovače vytvoří novou "zásůvku" která má delší ten přední kolík takže by tam kontakt měl být a do ní už potom zapojím nabíječku, nebo se pletu? Citovat
FrantaCV Odesláno 25. leden 2015 Odesláno 25. leden 2015 Nebo zkus rozbočku pro "Cigareťák" - Já to používám pro připojení kamery a telefonu. Stojí pár "šupů" a je to bez montáže. Zasuneš a napájíš dvě zařízení. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.