Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Dobrý den,mám u Peugeot 308 problém s navijákem rezervy. Lanko co bylo zamotané jsem podle návodu,jak jsem tady někde našel vyměnil,ale problém je s plastovým kolečkem na které se lanko namotává. Jsou na něm utrhané skoro všechny ty záchytné body,které kolečko drží v tom ozubeném kole,drží to už pouze na třech bodech. Když pak rezervu zvednu skoro nahoru,tak to plastové kolečko vyskočí z ozubeného kola a rezerva mi sjede dolu a můžu znova rozebírat.Má s tím někdo zkušenosti,jestli to kolečko jde nějak nahradit? Protože celý naviják se mi kupovat nechce. Děkuji

Odesláno

Na 5008 je jiný naviják, než na 307, má jen jeden bowden a není tam ta kleština.

Nevím, jaký je naviják na 308, zda jeden bowden, nebo dva.

Takže dej fotku, zda je možná a zda se vyplatí nějaká lidová tvořivost (šroubky, nýty, lepidlo, nebo vyrobit nový díl), anebo opravdu ten vrakáč.

Guest servisman
Odesláno (upraveno)

Koukal jsem na service box a naviják na 308 je ten samý i na 307 podle čísel.

P607Olda koukal jsem na téma co jsi dával jako opravu navijáku a chybí tam fotky .

Upraveno uživatelem servisman
Odesláno

Zdar, mě ve servisu u 307 na férovku řekli, že to mám rozbité a že se to nevyplatí opravovat. Tak jsem sehnal použitý za pětikilo.

Za pětikilo bych to bral taky,ale na vrakáčích to buďto nemají a nebo za to chtěli 1500 a to sem nebyl ochotnej dát

Odesláno

Za pětikilo bych to bral taky,ale na vrakáčích to buďto nemají a nebo za to chtěli 1500 a to sem nebyl ochotnej dát

No právěže jsem to koupil od jednoho borce tady z fóra, vrakáče opravdu rejžujou...

Odesláno

rberka: dej fotku toho poškozeného, zda se to dá sešroubovat nebo snýtovat.

Mám to přidělané na autě.Povedlo se mi za pomoci dvou lidí a přizvedáváním rezervy,aby sme pomohli navijáku tam rezervu dostat.Je to dobrý,ale nesmím jí potřebovat a sundat,jinak mě ta práce čeká znovu  :D Na jaře až se oteplí,tak to rozdělám a hodím foto a pokusím se to asi nějak sešroubovat,nebo tak něco ...

Odesláno

rberka: dej foto třeba to mám :papa  nebo mi prodej svůj na díly :P

Je to přesně tohle. Ale já nejsem náročnej,mě by stačilo to plastový kolečko  :D  Ale ty ho ve svém voze určitě máš  :P

Odesláno

ve voze ho nemám ale v kýblu ve sklepě proto píšu,že ho mám

já sem stejně neumím vložit foto. tak hoď do sz co by si za něj chtěl,pokud je teda v pořádku a funkční

Odesláno (upraveno)

Pokud by byl v pořádku a funkční co by dělal v kýblu :myslim byl by v autě

edit : ja potřebuji ten trojuhelník-mechanizmus kam nastrčíš klíč

Upraveno uživatelem Gabriel 307
Odesláno

Škoda,myslel sem,že se ti jen nehodí. To ti chybí špatná část,uvídím,kdyby si mi podařilo někde sehnat celej naviják v pořádku,nabídl bych ti ten trojúhelník. Ale půjdu spíš jen po tom kolečku

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...