Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Everest mě tam už ChouLu dával když se mě přes teamviever na to díval. Jinak ten ovladač zvuku tam nemám, jen asi 4 nvidia programy. Ale pokud budu moct zavolat mezi 20 a 21 hodinou jak dám děti spát tak se na to můžeme podívat, nebo klidně přes ten teamviever.

Odesláno

Šallo, drivery najdeš tady - http://h20564.www2.hp.com/hpsc/swd/public/readIndex?sp4ts.oid=3785040&swLangOid=5&swEnvOid=4053  jen si připadně změň na win 7 64 bit a zkus tam ty Audio drivery nasypat, jestli to už teda nezkoušel Lukáš.

Manual - http://h10032.www1.hp.com/ctg/Manual/c01163037

Podobnej, ne li stejnej připad - http://forum.zive.cz/viewtopic.php?f=1864&t=1125172

Deska je HP GRIZZLY REV. 0A  Někdo na netu řešil audio, ale jen jestli ten chip umí dat SPDIF, což nam nepomuže

Odesláno

Tak ovladače jsem zkoušel a nic, myslím že i Lukáš zkoušel přesně z těhle stránek a bez úspěchu. Píše mě to že tenhle software nepodporuje systém, či něco takovýho, zkoušel jsem 32 i 64bit a nic.

Jinak jsem zkoušel i na Visty a jedinný co šlo nainstalovat byl nějakej SRS audio, ten nyní vidím že mám nainstalovaný, nicméně zvuk stejně nejde.

A manual je dobrej, je to téměř přesně na můj počítač.

Odesláno

Já bych to přeinstaloval, nainstaloval zvuk a poté ovladače grafiky, ale bez HD audia...

Bohužel systém i po odstranění ovladačů furt v sobě něco má a prostě zvukovku nevidí :( 

A PC je složené od HP, takže podpora ovladačů nicmoc :( 

Odesláno

Grafiku máš v PCI express :)

EDIT na netu vidím tu desku a máš tam černej pro grafiku a bílej PCI pro jiné přislušenství :) 

Ale reinstal by stačil...

Odesláno

Tak jak píše Radek, bylo to vyplý v Biosu, nyní zvuk konečně po velkých útrapách opět jede :D

Děkuju všem zůčastněným za pomoc, zejména ChouLu a Radkovi :super

Třeba tohle téma ještě někomu pomůže.

Odesláno

Já se s dovolením vetřu taky s jedním dotazem ohledně zvuku v NTB :mad:

Prostě zapnu ho, zvuk jde v pohodě, pak ho zavřu, otevřu zvuk pořád jde a pak třeba po 4 otevření NTB už zvuk nejde a už se nerozjede do té doby, dokud NTB nevypnu, restart nepomůže. Netušíte, co to dělá a jak se toho zbavit? Docela mě to se... :roll

Ja bych začal přeinstalací ovladačů, nasledně bych počitač uspaval jen v připadě nutnosti, ono někdy je s tím problem. Ale ovladače by mohli pomoct

Odesláno (upraveno)

Ovladače už sou přeinstalovaný a naposledy snad jsme už ani žádný nenašli :myslim

Já to mám někde v NTB nastavený samo, že se uspí asi po 1hod. nečinnosti...Já počítačům nerozumím, takže se na to asi vykašlu a budu se s tím muset smířit :fnuk

Ještě dodám, že to dřív nedělalo, začlo to blbnout zhruba v době, kdy začala blbnout cdromka, ta byla zkušebně vymontovaná, ale nepomohlo to, takže s tím to asi nesouvisí.

Upraveno uživatelem Aluška

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...