tvoreček Posted January 22, 2015 Posted January 22, 2015 zdravím, nevíte někdo co by mohlo být podivné lupání v přední nápravě při jízdě když prudce zahýbám volantem ze strany na stranu tak v ní cosi bouchá, jen když brzdím a kmitám volantem tak nic, mám už vyměněné svisláky i čepy řízení a furt v tom bouchá, někdy se zdá jak by po srovnávání do rovného směru auto zaplave...jsem už s toho trochu nešťastný, nemáte někdo zkušenost? Quote
Laďa Posted January 22, 2015 Posted January 22, 2015 Co manžety na nápravě, jsou v pořádku? Dělá to při plném rejdu? Že by homokinetický kloub? Quote
Roman 1173 Posted January 22, 2015 Posted January 22, 2015 Měl jsem podobný problém zajel jsem dnes na STK a poprosil o kontrolu přední nápravy.U mě je problém v horním uložení tlumiče u tebe může být problém jinde ale co mě překvapilo vše zdarma prý to mají nakázaný z důvodů prevence Quote
KubaBuba Posted January 24, 2015 Posted January 24, 2015 Mozna ramena, nebo loziska, nebo silent bloky, ulozeni tlumicu se projevuje vetsinou tupima ranama kdyz se jede do nejakeho hupu nebo maleho skokanku nebo i pres hrboly ale ne pri kazdem hrbolu to bouchne... Dal bych to do servisu at se na to nekdo poradne koukne, at nevyhazujes penize za neco co tam muze byt jeste tisice km ... Quote
Recommended Posts