Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno (upraveno)

Pri čítaní PIN commanderom z BSI priamo v aute sa mi podarilo dostať BSI do boot modu.Čiže auto umrelo a všade je tma.Jediná vec je že sa rádio na chvilku zapne ,na displeji vypíše niečo v zmysle "pre vnútornú chybu nemôže pracovať...." a zhasne. Vedel by mi niekto poradiť ako sa dostať z toho botovacieho modu,skrátka bsi potrebuje nejaký impulz aby sa rozbehlo a ja neviem ako to docieliť.Ďakujem za akúkolvek radu ,ktorá by ma posunula ďalej.Auto 407SW 2008 2.0HDI

Upraveno uživatelem baffy
Odesláno (upraveno)

Diagnostika po pripojení k autu identifikuje  BSI ,verziu softwaru,verziu hardwaru ,skrátka sa to javí ako že je tam,no neustále je tam chyba komuníkacie,čiže mi nedovolí urobiť nejaký zápis. Myslím si že pri čítaní tej epromky to urobilo nejakú "šarapatu" a teraz sa to nedokáže prebudiť.Skrátka procesor je v bootovacom režime a BSI zrejme v ecomode,mno a jedno je zrejme podmienené druhým.začarovaný kruh.V podstate by som potreboval eepromku  M95128.

Štítkové údaje 

BSI04EV K04-00 230608    

96 640 590 8001

BOOT 28120836-4   V05.01

HARD 28119248-3C

28 120 1930C

post-34679-0-81440600-1421522416_thumb.j

Upraveno uživatelem baffy

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...