Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

406/407/607 s LPG alebo diesel?

Recommended Posts

Guest bluesman
Odesláno

Satepek, ďakujem za úprimnosť! :D Škoda, že si sa neozval skôr, že máš doma diagnostiku, keď bývaš prakticky naskok odo mňa. :)

Odesláno

Toto vlákno se zapíše do dějin P.C.Mělo by se zavěsit na čestné místo!!!(silně mi to připomíná názory a následné potíže  člena Tybyt)....

Odesláno

Bohužel je to tak a teď se to ukazuje. Kdyby jsi předtím, jak už jsem psal napsal dotaz ohledně diag atd. měl by jsi odpověd ( jak se teď ukazuje ) třeba ne za pár hodin, né každý tu je denně ale hold se už stalo... a teď je na programu dnů rešit a vyřešit nastavajicí problemý který máš. Buď nejlépe auto vrátit... což pochybuju a nebo postupně opravit ty věci co hoří nejvíc.

Charlie1: vlákno je pořád v modelech 407...nazačátku připnutý

http://www.peugeot-club.com/topic/88953-p407-20-hdi-135k-po-220-tis-km-nejcastejsi-zavady-a-jak-nenaletet-pri-koupi/

Odesláno

Auto vypada pěkně i zachovalé a čisté ,s dobrou výbavou,bourane se neví jestli je,je jen dno kufru trochu promáčklé na okraji ze spod auta třeba to blbě zvedal ,ze zhora kufru to ale nejde vidět prý  ale pssst :D 

Guest minimaxa
Odesláno

Skoda ze uz koblih69 neprispiva, to by bylo teprve vyzivne ctivo ;-)

Guest bluesman
Odesláno

Ak si ho nakoniec nechám, fotky budú, aj príbeh, nebojte sa. ;) Len nechcem zbytočne predbiehať, všetko záleží na exmajiteľovi, či bude ochotný zľaviť z ceny za skryté vady alebo budem musieť auto vrátiť a žiadať peniaze späť. :)

Guest servisman
Odesláno

Už jen vydat knížku Jak jsem kupoval auto .  :-) Já ti jen přeji aby ti auto sloužilo k plné spokojenosti, ale to se uvidí časem.

Guest bluesman
Odesláno

Díky! :) Keď sme pri tom - vymením knižku "Jak jsem kupoval auto" za knižku "Jak na to - Peugeot 407". :D

Guest servisman
Odesláno (upraveno)

Tu jsem někde měl , ale spíš bude knížka  Provoz a opravy na Peugeotě 407

oprava mám jen manuál

Upraveno uživatelem servisman
Guest servisman
Odesláno

Tak oprava ted jsem na to koukal je to manuál, ale opravy a pod jsem používal z jiné knihy.bylo toho více ale Xara Picaso tam měla 1,6 HDi co si pamatuji.  Já na 406 používal knihu z 306 kde je lépe popsaný motor 1,816V.

Guest bluesman
Odesláno

Hm tak myslíte, že mám zháňať Jak na to pre Xsaru alebo pre 307? ;) Alebo sa ešte niekde dával ten motor 1.6 HDi a je to tam pekne popísané?

Guest bluesman
Odesláno (upraveno)

No haha. :) Asi už nemá význam pokračovať v tejto diskusii. ;)

Upraveno uživatelem bluesman

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...