Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

406/407/607 s LPG alebo diesel?

Recommended Posts

Guest servisman
Odesláno

to si povídej komu chceš, takových lidí co to povídali jsem znal plno a pak občas  jsem je nebyl schopen ani předjet jak jeli rychle.  jak bych řekl jsou to jen babský řeči že jedou max 95 km/h

Guest bluesman
Odesláno

Pozri, nepotrebujem nikoho presviedčať, sám najlepšie viem, ako jazdím. :) Som jednoducho taká povaha, vychutnávam si šoférovanie a držím sa hesla "ponáhľaj sa pomaly". ;) Vždy si pekne pustím Claptona, Dire Straits alebo Pink Floyd a vychutnávam si pomalú jazdu s vyhlídkou. :D

Odesláno

To nehrozí, v živote som mimo obce nešiel rýchlejšie ako 95km/h a to už je čo povedať, väčšinou jazdím 85km/h. :D

a už jsi slyšel o té velké zpravidla čtyřproudé betonové obludě co se jí říká dálnice ?

Guest bluesman
Odesláno (upraveno)

Slyšel, no v našom regióne o dálnicích len snívame. :D To nie je nič pre mňa, ja mám rád kľukaté horské cesty a jazdu cez obce, kde môžem pozorovať ľudí, obchody a tak. :D Ak niekto z Moravákov pozná cestu cez Staré Hamry a Bílú na Slovensko, to je moje! :D

A pekná cesta je tiež z Makova smerom na Vsetín cez Velké Karlovice, a tiež sa mi páči cesta z Přerova cez Bystřice pod Hostýnem až do ValMezu. :D

Upraveno uživatelem bluesman
Odesláno

Tak asi taky vratim diskuzi o nekolik stranek zpet a napisu ti ze na vyhlidkove jezdeni do rychlosti 95kmh ti staci aktualni povoz ...

Guest servisman
Odesláno

Nemusí býti dálnice i na obyč se dá jet i 15O  v pohodě jen na zkoušku a vyhnat pavouky z výfuku.

Guest bluesman
Odesláno

Nie som kaskadér. ;) Ani si nemôžem dovoliť porušovať predpisy, musím mať čisté rejstříky kvôli práci. :D

V každom prípade, 306tka jednoducho je už stará, ako víkendovka do mesta na nákupy fajn, ale absolvovať v nej každý deň 120-130 kilákov, to nie. ;)

Odesláno

Vsetín - Velké Karlovice, to je opravdu hezká cesta ... nejvíce mi zůstal v paměti název obce "Hovězí" :D

Ale upřímně, pokud to budeš jezdit denně, omrzí tě to ... ;)

Odesláno

No když to tak vezmu, taky bych se v nějakém starém křápu bál. Naštěstí to nemáme nikam moc daleko, ke známým do Norska je to jenom 3000km jedna cesta, a tchán na to má adekvátní auto, je jen 15 let staré a má najeto jen 600tis km, takže je to v pohodě.

Odesláno

Zázraky sa dejú - z kritika sa pomaličky stáva fanda! :D

no malinko jsi asi nepochopil tu zoufalou ironii protože nám už skoro moc nic jiného nezbývá .... 

Odesláno (upraveno)

co tu porad omilas to zda te auto ochrani ? kdyz se ve 130km/h omotas okolo stromu nepomuze ti ani 9 bagu co se do 407 davalo  :roll

To nehrozí, v živote som mimo obce nešiel rýchlejšie ako 95km/h a to už je čo povedať, väčšinou jazdím 85km/h. :D

Ty nemusis. Klidne to za tebe muze udelat ten druhej. Neni to tak dlouho co jeden dobytek poslal oktavku v rychlosti blizke tomu co pises do stojiciho auta a nalisoval mu tramvajovy hak misto motoru. Podotykam ze se tak stalo v pomerne rusne casti centra Prahy. Pak te bude (a nebo uz nebude) dost zajimat jak pevny byl ram z kteryho te budou tahat.

Upraveno uživatelem Vvitty
Guest bluesman
Odesláno

StibTo, možno na to nevyzerám, ale pochopil som, a hádam som aj adekvátne zareagoval. :D

Vvitty, samozrejme toto riziko tu je vždy, no čím viac airbagov a bezpečnostných systémov v aute, tým môžu byť následky nižšie a na tom záleží. ;)

Odesláno

Mimochodem už mi definitivně zmizel z očí ten můj bývalý 405D combi. Sám jsem jej dával pryč jako 17letý s asi 500tis km a naposledy se prodával coby 21-letý s celkem asi 800tis km...

Odesláno

Jazdim obcas o dost viac ako 85 na autach ktore maju uz zopar rokov a neskutocne statisice km. Zajtra skocim na vysetrenie lebo urcite niesom normalny ked tak neskutocne hazardujem zo zivotom :-)

Guest servisman
Odesláno

Nadáváš na 306 ,ale znám lidi co jezdí denně s felicií  70km a to tam není ani posilovač řízení a jsou spokojeni za to , že je ta felda doveze tam a zpět.

Guest bluesman
Odesláno

Zase to prekrúcate, ja na nič nenadávam, veď som svoju 306tku už mnohokrát pochválil, že ma nikdy nenechala mimo mesta, a že mi verne slúži už dlhé roky. ;) Vzdávam to, vyhrali ste, som debil a mám divné názory. :D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...