Guest servisman Odesláno 12. leden 2015 Odesláno 12. leden 2015 to si povídej komu chceš, takových lidí co to povídali jsem znal plno a pak občas jsem je nebyl schopen ani předjet jak jeli rychle. jak bych řekl jsou to jen babský řeči že jedou max 95 km/h Citovat
Guest bluesman Odesláno 12. leden 2015 Odesláno 12. leden 2015 Pozri, nepotrebujem nikoho presviedčať, sám najlepšie viem, ako jazdím. Som jednoducho taká povaha, vychutnávam si šoférovanie a držím sa hesla "ponáhľaj sa pomaly". Vždy si pekne pustím Claptona, Dire Straits alebo Pink Floyd a vychutnávam si pomalú jazdu s vyhlídkou. Citovat
Guest StibTo Odesláno 12. leden 2015 Odesláno 12. leden 2015 To nehrozí, v živote som mimo obce nešiel rýchlejšie ako 95km/h a to už je čo povedať, väčšinou jazdím 85km/h. a už jsi slyšel o té velké zpravidla čtyřproudé betonové obludě co se jí říká dálnice ? Citovat
Guest bluesman Odesláno 12. leden 2015 Odesláno 12. leden 2015 (upraveno) Slyšel, no v našom regióne o dálnicích len snívame. To nie je nič pre mňa, ja mám rád kľukaté horské cesty a jazdu cez obce, kde môžem pozorovať ľudí, obchody a tak. Ak niekto z Moravákov pozná cestu cez Staré Hamry a Bílú na Slovensko, to je moje! A pekná cesta je tiež z Makova smerom na Vsetín cez Velké Karlovice, a tiež sa mi páči cesta z Přerova cez Bystřice pod Hostýnem až do ValMezu. Upraveno 12. leden 2015 uživatelem bluesman Citovat
Guest StibTo Odesláno 12. leden 2015 Odesláno 12. leden 2015 Tak asi taky vratim diskuzi o nekolik stranek zpet a napisu ti ze na vyhlidkove jezdeni do rychlosti 95kmh ti staci aktualni povoz ... Citovat
Guest servisman Odesláno 12. leden 2015 Odesláno 12. leden 2015 Nemusí býti dálnice i na obyč se dá jet i 15O v pohodě jen na zkoušku a vyhnat pavouky z výfuku. Citovat
Guest bluesman Odesláno 12. leden 2015 Odesláno 12. leden 2015 Nie som kaskadér. Ani si nemôžem dovoliť porušovať predpisy, musím mať čisté rejstříky kvôli práci. V každom prípade, 306tka jednoducho je už stará, ako víkendovka do mesta na nákupy fajn, ale absolvovať v nej každý deň 120-130 kilákov, to nie. Citovat
oddie Odesláno 12. leden 2015 Odesláno 12. leden 2015 Já to třeba plně chápu, taky bych tak strašnou vzdálenost takhle příšerně starým autem nechtěl jezdit Citovat
Guest bluesman Odesláno 12. leden 2015 Odesláno 12. leden 2015 Zázraky sa dejú - z kritika sa pomaličky stáva fanda! Citovat
MilanF1 Odesláno 12. leden 2015 Odesláno 12. leden 2015 Vsetín - Velké Karlovice, to je opravdu hezká cesta ... nejvíce mi zůstal v paměti název obce "Hovězí" Ale upřímně, pokud to budeš jezdit denně, omrzí tě to ... Citovat
oddie Odesláno 12. leden 2015 Odesláno 12. leden 2015 No když to tak vezmu, taky bych se v nějakém starém křápu bál. Naštěstí to nemáme nikam moc daleko, ke známým do Norska je to jenom 3000km jedna cesta, a tchán na to má adekvátní auto, je jen 15 let staré a má najeto jen 600tis km, takže je to v pohodě. Citovat
Guest StibTo Odesláno 12. leden 2015 Odesláno 12. leden 2015 Zázraky sa dejú - z kritika sa pomaličky stáva fanda! no malinko jsi asi nepochopil tu zoufalou ironii protože nám už skoro moc nic jiného nezbývá .... Citovat
Vvitty Odesláno 12. leden 2015 Odesláno 12. leden 2015 (upraveno) co tu porad omilas to zda te auto ochrani ? kdyz se ve 130km/h omotas okolo stromu nepomuze ti ani 9 bagu co se do 407 davalo To nehrozí, v živote som mimo obce nešiel rýchlejšie ako 95km/h a to už je čo povedať, väčšinou jazdím 85km/h. Ty nemusis. Klidne to za tebe muze udelat ten druhej. Neni to tak dlouho co jeden dobytek poslal oktavku v rychlosti blizke tomu co pises do stojiciho auta a nalisoval mu tramvajovy hak misto motoru. Podotykam ze se tak stalo v pomerne rusne casti centra Prahy. Pak te bude (a nebo uz nebude) dost zajimat jak pevny byl ram z kteryho te budou tahat. Upraveno 12. leden 2015 uživatelem Vvitty Citovat
elton Odesláno 12. leden 2015 Odesláno 12. leden 2015 Čéče Oddie, na tebe velmi mladým autem jezdíte do norska, čerstvě zajetým Citovat
Guest bluesman Odesláno 12. leden 2015 Odesláno 12. leden 2015 StibTo, možno na to nevyzerám, ale pochopil som, a hádam som aj adekvátne zareagoval. Vvitty, samozrejme toto riziko tu je vždy, no čím viac airbagov a bezpečnostných systémov v aute, tým môžu byť následky nižšie a na tom záleží. Citovat
oddie Odesláno 12. leden 2015 Odesláno 12. leden 2015 Mimochodem už mi definitivně zmizel z očí ten můj bývalý 405D combi. Sám jsem jej dával pryč jako 17letý s asi 500tis km a naposledy se prodával coby 21-letý s celkem asi 800tis km... Citovat
dusan2 Odesláno 12. leden 2015 Odesláno 12. leden 2015 Jazdim obcas o dost viac ako 85 na autach ktore maju uz zopar rokov a neskutocne statisice km. Zajtra skocim na vysetrenie lebo urcite niesom normalny ked tak neskutocne hazardujem zo zivotom :-) Citovat
Guest servisman Odesláno 12. leden 2015 Odesláno 12. leden 2015 Nadáváš na 306 ,ale znám lidi co jezdí denně s felicií 70km a to tam není ani posilovač řízení a jsou spokojeni za to , že je ta felda doveze tam a zpět. Citovat
Guest bluesman Odesláno 12. leden 2015 Odesláno 12. leden 2015 Zase to prekrúcate, ja na nič nenadávam, veď som svoju 306tku už mnohokrát pochválil, že ma nikdy nenechala mimo mesta, a že mi verne slúži už dlhé roky. Vzdávam to, vyhrali ste, som debil a mám divné názory. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.