Driver Odesláno 30. říjen 2005 Odesláno 30. říjen 2005 Tak se pochlubte kolik kdo po včerejšku napočítal modřin? Já pouze jednu A ještě pár fotek... Asi nejbarevnější hráč na hřišti.... Aceman206, Skota, Driver [upravil dne 30/10/05 Driver] Citovat
Aceman206 Odesláno 30. říjen 2005 Odesláno 30. říjen 2005 Tak to já nemám žádnou modřinu :)ale zato me bolej nony od toho běhání do kopce. Ale jinak to bylo SUPER:super doufám že to zopakujeme Citovat
voštík Odesláno 30. říjen 2005 Odesláno 30. říjen 2005 No jo, nožičky - kapitola sama pro sebe A našel jsem jen 3 fleky - skoro jako cucfleky Citovat
Vvitty Odesláno 30. říjen 2005 Odesláno 30. říjen 2005 2 vostik: co na to rikala mlada? ja mam jen jednu na noze, priste budu prebihat rychleji nohy me ani tak moc nebolely, asi jsem si uz zvyknul na jare musime zopakovat Citovat
voštík Odesláno 30. říjen 2005 Odesláno 30. říjen 2005 Mladá? Říkala, že příště jede s náma Tak jsem ji ukazal ty malé flíčky a ona že si to ještě teda rozmyslí Já osobně si mysím, že svýma pohybama a hlaškama by vypadala při hře docela dost koicky, ale příště ji určitě vezmu s sebou BTW: utopenci už se topí akorát jsou to bohužel ty moučný potvory - naštěstí jen 3 - a jsou bez okurky a feferonek - nicméně cibule je tam ... no prostě mooooc - tak uvidíme co z toho vyleze Citovat
Vvitty Odesláno 30. říjen 2005 Odesláno 30. říjen 2005 okurky taky nedavam... uvidis, jak to dopadne a mladou vezmi, aspon bude lekrace Citovat
voštík Odesláno 31. říjen 2005 Odesláno 31. říjen 2005 lek race trosku jako rat race - kazdopadne ji davam tak 2-3 hry a pak bude ouplne modra (anebo fialova) Citovat
Vvitty Odesláno 31. říjen 2005 Odesláno 31. říjen 2005 Původně zaslal: voštík lek race trosku jako rat race - kazdopadne ji davam tak 2-3 hry a pak bude ouplne modra (anebo fialova) modre kulicky nemame... momentalne mam bile a na hristi cervene a oranzove Citovat
AKCZ Odesláno 31. říjen 2005 Odesláno 31. říjen 2005 Vsak ja Vas jednou taky prijedu pekne obarvit Pripadne jestli je tady nekdo z Airsoftu tak muze prijet k nam ale az na jare Citovat
Vvitty Odesláno 31. říjen 2005 Odesláno 31. říjen 2005 Původně zaslal: AKCZ Vsak ja Vas jednou taky prijedu pekne obarvit Pripadne jestli je tady nekdo z Airsoftu tak muze prijet k nam ale az na jare a muzu prijet a strilet po vas barevny kulicky? Citovat
Netopýrka Odesláno 1. listopad 2005 Odesláno 1. listopad 2005 No vzhledem k rychlosti meho behu a vseobecne sikovnosti bych si ani nemusela brat maskace a klidne tam behat ve zluty svitici mikine a ruzovych elastakach ze zakladky, protoze bych na konci hry byla samy flek ))))) ...a tech cucflekomodrin na mem \"to-co-se-nikdy-neopali\" tele :D - to nevim, jestli by me Juno pustil jeste na nejakou akci P-C :D:D:D:D Citovat
voštík Odesláno 1. listopad 2005 Odesláno 1. listopad 2005 kdo se bojí, nesmí do lesa! A ty se bojíš? Vždy? to vůůůbec nebolíííí Citovat
Vvitty Odesláno 1. listopad 2005 Odesláno 1. listopad 2005 2 netopyrka: vem si ho ssebou jako osobniho strazce, a kdyz budes mit modriny, bude to jeho chyba Citovat
oddie Odesláno 1. listopad 2005 Odesláno 1. listopad 2005 Neto: když ti pár těch kuliček prosviští kolem hlavy, to se najednou sama budeš divit, jak rychle dokážeš běhat Ne, vážně, o běhu to tam moc není, spíš o lezení po čtyřech do kopce.... pokud nezvolíme mírnější terén. No a pak je to spíš o hopsání od stromu ke stromu. Fakt spíš sranda, než nějaké atletické výkony. [upravil dne 11/1/05 oddie] Citovat
voštík Odesláno 1. listopad 2005 Odesláno 1. listopad 2005 Ale nožčky mě bolí trošku ještě teď Citovat
Vvitty Odesláno 1. listopad 2005 Odesláno 1. listopad 2005 Původně zaslal: voštík Ale nožčky mě bolí trošku ještě teď mas se predtim rozcvicit poprve jsem totalne zanedbal pripravu pred a pak jsem byl druhej den neschopnej vstat z postele... potom jsem si pred hrou aspon trosku protahnul svaly a bylo to hned lepsi 2 oddie: nasel jsem trosku jine hriste http://www.paintballgames.cz/ a to je na rovine... ale aby to nebyla placka, ma aspon zakopy a stare okopy na tanky tak trebas na jare tam... moje Rodeo uz je hezky vycisteny, naolejovany a nemuze se dockat Citovat
oddie Odesláno 2. listopad 2005 Odesláno 2. listopad 2005 To vypadá dobře, a je to dokonce i blíž než Miličín... Citovat
Vvitty Odesláno 2. listopad 2005 Odesláno 2. listopad 2005 jj, pocitam ze na jare si opet pojede zahrat tak deset lidi od nas z firmy, takze bysme mohli vytvorit protitym a zajeli trebas sem jeste se pokusim odchytit majitele na icq a zjistit podminky co se tyka vlastnich zbrani a kulicek, ale myslim ze to projde. hodim sem nejaky ten termin, az se cas nachyli Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.