Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Tak se pochlubte kolik kdo po včerejšku napočítal modřin? Já pouze jednu :D A ještě pár fotek...

Asi nejbarevnější hráč na hřišti....

paint01.JPG

paint02.JPG

Aceman206, Skota, Driver

paint03.JPG

[upravil dne 30/10/05 Driver]

Odesláno

2 vostik: co na to rikala mlada? :)

ja mam jen jednu na noze, priste budu prebihat rychleji :D nohy me ani tak moc nebolely, asi jsem si uz zvyknul :super

na jare musime zopakovat ;)

Odesláno

Mladá? Říkala, že příště jede s náma :D Tak jsem ji ukazal ty malé flíčky a ona že si to ještě teda rozmyslí :D Já osobně si mysím, že svýma pohybama a hlaškama by vypadala při hře docela dost koicky, ale příště ji určitě vezmu s sebou :D

BTW: utopenci už se topí ;) akorát jsou to bohužel ty moučný potvory - naštěstí jen 3 - a jsou bez okurky a feferonek - nicméně cibule je tam ... no prostě mooooc :roker - tak uvidíme co z toho vyleze

Odesláno
Původně zaslal: voštík

lek race :D trosku jako rat race - kazdopadne ji davam tak 2-3 hry a pak bude ouplne modra (anebo fialova)

modre kulicky nemame... momentalne mam bile a na hristi cervene a oranzove :D

Odesláno
Původně zaslal: AKCZ

Vsak ja Vas jednou taky prijedu pekne obarvit :D Pripadne jestli je tady nekdo z Airsoftu tak muze prijet k nam ale az na jare ;)

a muzu prijet a strilet po vas barevny kulicky? :D

Odesláno
:D No vzhledem k rychlosti meho behu a vseobecne sikovnosti bych si ani nemusela brat maskace a klidne tam behat ve zluty svitici mikine a ruzovych elastakach ze zakladky, protoze bych na konci hry byla samy flek :)))))) ...a tech cucflekomodrin na mem \"to-co-se-nikdy-neopali\" tele :D:D - to nevim, jestli by me Juno pustil jeste na nejakou akci P-C :D:D:D:D:D
Odesláno

Neto: když ti pár těch kuliček prosviští kolem hlavy, to se najednou sama budeš divit, jak rychle dokážeš běhat :D;)

Ne, vážně, o běhu to tam moc není, spíš o lezení po čtyřech do kopce.... pokud nezvolíme mírnější terén. No a pak je to spíš o hopsání od stromu ke stromu. Fakt spíš sranda, než nějaké atletické výkony.

[upravil dne 11/1/05 oddie]

Odesláno
Původně zaslal: voštík

Ale nožčky mě bolí trošku ještě teď :myslim

mas se predtim rozcvicit :)

poprve jsem totalne zanedbal pripravu pred a pak jsem byl druhej den neschopnej vstat z postele... potom jsem si pred hrou aspon trosku protahnul svaly a bylo to hned lepsi :)

2 oddie: nasel jsem trosku jine hriste http://www.paintballgames.cz/ a to je na rovine... ale aby to nebyla placka, ma aspon zakopy a stare okopy na tanky :) tak trebas na jare tam... moje Rodeo uz je hezky vycisteny, naolejovany a nemuze se dockat :D

Odesláno

jj, pocitam ze na jare si opet pojede zahrat tak deset lidi od nas z firmy, takze bysme mohli vytvorit protitym a zajeli trebas sem ;)

jeste se pokusim odchytit majitele na icq a zjistit podminky co se tyka vlastnich zbrani a kulicek, ale myslim ze to projde.

hodim sem nejaky ten termin, az se cas nachyli ;)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...