Tony Stark Posted January 1, 2015 Posted January 1, 2015 Jsem již bezradný s moji 307. Proto bych potřeboval poradit, kde byste mi doporučili dát auto na "spravku" v Ově a jejím okolím. Je mi jedno jestli to bude někdo smolit někde v garáži či autoservis, jen potřebuji aby to bylo vyřešeno, protože má trpělivost je u konce. Jde o přední nápravu. O P.Nečas Zábřeh vím ale zase to je docela štreka. Takže to bych viděl jako poslední možnost. Za každý tip, nasměrování budu vděčný. Quote
straki007 Posted January 1, 2015 Posted January 1, 2015 Marcel Bogocz...... rpimo z orlove a opravdu vi co dela.... Cislo do SZ Quote
Tony Stark Posted January 1, 2015 Author Posted January 1, 2015 Vemu to popořadě Pe.Tr - myslíš Choduru v Šenově? Nebyl, od kamarádů z Havířova na něj nejsou dobré ohlasy co se peugeotu týče ale osobní zkušenost nemám. straki007 - To jméno mi něco říká ale nemůžu si jej vybavit, to je přímo servis či "garážman" ? A děkuji za kontakt v SZ. Quote
straki007 Posted January 1, 2015 Posted January 1, 2015 Je to kluk ktery ma svuj servis. Jeden z hodne mala ktery je videt ze tomu hovi a vi o autech docela dost.Osobne s nim spolupracuji a mam s nim skvele vztahy a zkusenosti. Zkus a uvidis. Quote
Tony Stark Posted January 1, 2015 Author Posted January 1, 2015 Co s tim mas?? Klasický problém tohoto auta se mi zdá, více jsem ti napsal v SZ. Quote
Recommended Posts