Guest Poldy coupe Odesláno 1. leden 2015 Odesláno 1. leden 2015 Nemáte někdo prosim Vás zkušenost po zakódování origo rádia v 406 coupe,když jsem vyndal baterku a pak zadal kód,který nebyl správný,tak rádio napsalo error code,ale když chci zadat nový kód,který by už měl být v pohodě tak už to nejde ani po odpojení baterky atd.Díky moc Citovat
HonzaZ Odesláno 1. leden 2015 Odesláno 1. leden 2015 Zkus to podle tohoto odkódování radia.pdf Citovat
Slayer Odesláno 1. leden 2015 Odesláno 1. leden 2015 jj... před každým dalším zadáním se doba prodlužuje .... máš několik pokusů, než to blokneš trvale... Citovat
Guest Poldy coupe Odesláno 1. leden 2015 Odesláno 1. leden 2015 Jo,jo prošmejdil jsem auto a nějaký kód byl v kaslíku tak jsem to zkusil a ejhle,ale přitom předchozí majitel mi řekl úplně jinej,proto mi to pak napsal ten error. Citovat
Dave_k Odesláno 1. leden 2015 Odesláno 1. leden 2015 Vezmi lihovku a ten kód napiš na rádio. Pro sichr. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.