wojtěch Odesláno 23. prosinec 2014 Odesláno 23. prosinec 2014 tak jsem se dostal do problému, že nevím kam s lyžemi na 308CC. tunel není sedačky nejdou sklopit.. .... napadá někoho něco? (nápad stáhnout střechu a vystrčit je ven už jsem slyšel ) nemůžu nikde najít nosič na zadní kapotu, na 307CC vím, že byl. něco v tomhle smyslu: http://www.comptoirducabriolet.com/31-porte-skis-cabriolets-cc Citovat
Pe.Tr Odesláno 23. prosinec 2014 Odesláno 23. prosinec 2014 Dole mas mmagneticke drzaky na lyze, to ti splni bohate ucel. Ma je myslim Neon. Citovat
Návštěvník Odesláno 23. prosinec 2014 Odesláno 23. prosinec 2014 Ale abcha u těch magnetickejch. Prodával jsem je chlapíkovi na nějakýho mercedesa, jenže ouha střecha byla nějaká slitina. Nevím jakou má 308. Citovat
wojtěch Odesláno 23. prosinec 2014 Autor Odesláno 23. prosinec 2014 (upraveno) obyč. magnetické mám doma, takže to můžu zkusit, ale já bych je potřeboval dát ty lyže směrem asi nad střechu (zešikma jak jsou přechozí) kapota zase tak dlouhá není.. a přímo na střechu nějak nemám odvahu co udrží.. Upraveno 23. prosinec 2014 uživatelem wojtěch Citovat
Pepito Odesláno 23. prosinec 2014 Odesláno 23. prosinec 2014 Taky jsem přemýšlel kam dát lyže Buď si pořídit kratší lyže,nebo jet autobusem. Holt do auta na léto se vejdou jen kolečkové lyže Citovat
wojtěch Odesláno 23. prosinec 2014 Autor Odesláno 23. prosinec 2014 (upraveno) no já doteď problém neměl na 307 mám zahrádku a velkou rakev, ale teď jak ji prodám tak budu muset asi koupit zahrádku na 406.. na 607 nemáme zimní obutí.. mám lyže 160cm + metrovky, ale i tak někdy se jede a někdo má snowboard... a autobusem nějak moc nemusím... Upraveno 23. prosinec 2014 uživatelem wojtěch Citovat
Lucasao Odesláno 5. leden 2015 Odesláno 5. leden 2015 Sice se nejedná o lyže, ale nevím kam to napsat :-D. Nevíte někdo jestli se do 307cc vejde sada 17" alu včetně pneu, když v autě pojedou dva lidé? Dají se vůbec v 307cc sklopit zadní sedadla? Citovat
Pepito Odesláno 7. leden 2015 Odesláno 7. leden 2015 Tak už jezdím lyžovat a i dvoje lyže se mi pohodlně vejdou do auta Sice je spolujezdec trochu omezován u nohou,ale tu chvilku to přítelkyně vydrží Většinou ale stejně jezdím sám a teď jedu zase na večerní sjezdování Citovat
wojtěch Odesláno 7. leden 2015 Autor Odesláno 7. leden 2015 takže to dáváš podél dveří? vevnitř? já na střechu ty magnetické nedostanu, střecha je moc krátká.... Citovat
Dave_k Odesláno 7. leden 2015 Odesláno 7. leden 2015 Bez tunelu nebo alespoň sklopení opěráku to je opravdu o ničem. Do 406 sedana jsem do tunelu naskládal i 4 páry lyží. Citovat
Pepito Odesláno 9. leden 2015 Odesláno 9. leden 2015 takže to dáváš podél dveří? vevnitř? já na střechu ty magnetické nedostanu, střecha je moc krátká.... Dávám je od noh spolujezdce a mezi sedačky Citovat
kanibal.cz Odesláno 24. leden 2015 Odesláno 24. leden 2015 Lucasao : ahoj no kdyz sem jel prezouvat tak 16" se veslo do kufru Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.