Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdarec klubáci, byl by tu zájem o díly z peugeotu 206 1.4i rok 2000 , okna el., zadní náprava po repasu asi Rok zpět, převodovka ok, z motoru trochu rosí olej, plecháče se zimákama sjetejma, okna všechna jsou v pořádku, dveře řidiče 100% stav, o spolujezdcovejch se to říct nedá :D , dvoje zadní jsou taky OK .. ale je tu možnost že jsou hnutý ( bylo bourané na levou stranu a lehce na pravou zadní část, světla zadní i přední jsou OK , interier pěkný ale bohužel vystřelený airbag spolujezdcovi sedačky....

To je asi tak stručně co je to zač, barva Tmavě modrá , mám možnost koupit na díly od známého tak jestli o ty díly vubec bude zájem , kdyby někoho něco zajímalo dejte vědět, do konce roku se toho chce zbavit :)

Odesláno

no víš co hurvajzi, on mi to nabídnul a jedniný co mě napadlo že jde na dračku je zadní náprava, tak kdyby tu někdo něco chtěl tak se  s nim mužu nějak rozumě domluvit že bych to vymontoval a prodalo by se  to a zbytek do šrotu, zase nechci mit u baraku skladku ... jen sem to tu nadhodil jestli někdo něco neshání aby mi to zbytečně nehnilo na zahradě 

Odesláno

myslím že jsou tak 2 roky starý, bylo to bouraný snad ze všech stran a jediný světla jsou všechny jako nový :D .. kouknu na to :) 

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...