Háček Odesláno 16. prosinec 2014 Odesláno 16. prosinec 2014 Zdarec klubáci, byl by tu zájem o díly z peugeotu 206 1.4i rok 2000 , okna el., zadní náprava po repasu asi Rok zpět, převodovka ok, z motoru trochu rosí olej, plecháče se zimákama sjetejma, okna všechna jsou v pořádku, dveře řidiče 100% stav, o spolujezdcovejch se to říct nedá , dvoje zadní jsou taky OK .. ale je tu možnost že jsou hnutý ( bylo bourané na levou stranu a lehce na pravou zadní část, světla zadní i přední jsou OK , interier pěkný ale bohužel vystřelený airbag spolujezdcovi sedačky.... To je asi tak stručně co je to zač, barva Tmavě modrá , mám možnost koupit na díly od známého tak jestli o ty díly vubec bude zájem , kdyby někoho něco zajímalo dejte vědět, do konce roku se toho chce zbavit Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 18. prosinec 2014 Odesláno 18. prosinec 2014 Počitej s tím že to bude komerční inzerce, když to koupíš za učelem dalšího prodeje Citovat
Háček Odesláno 18. prosinec 2014 Autor Odesláno 18. prosinec 2014 no víš co hurvajzi, on mi to nabídnul a jedniný co mě napadlo že jde na dračku je zadní náprava, tak kdyby tu někdo něco chtěl tak se s nim mužu nějak rozumě domluvit že bych to vymontoval a prodalo by se to a zbytek do šrotu, zase nechci mit u baraku skladku ... jen sem to tu nadhodil jestli někdo něco neshání aby mi to zbytečně nehnilo na zahradě Citovat
Laďa Odesláno 18. prosinec 2014 Odesláno 18. prosinec 2014 V jakým stavu jsou zadní světla? Hlavně vevnitř, kontakty. Citovat
Háček Odesláno 22. prosinec 2014 Autor Odesláno 22. prosinec 2014 myslím že jsou tak 2 roky starý, bylo to bouraný snad ze všech stran a jediný světla jsou všechny jako nový .. kouknu na to Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.