Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno (upraveno)

A tak jelikož se mi letos asi znovu nepodaří vyměnit se sousedem garáže,tak abych je měl dohromady v rámci dvojdomku,obě auta pod střechou,tak by mě zajímalo,jestli,když koupím plachtu na auto,nebude vozidlo více náchylnější na korozi?

Upraveno uživatelem adraj
Odesláno

Jj, taky bych se bál fleků ze zapaření. Manipulace je dost namáhavá a zdlouhavá, upevnit proti větru. Ale hlavně: když sundáš palchtu a odjíždíš, kam s ní? Je veliká, mokrá, špinavá, případně se zbytky sněhu. Jak ji vysušit, aby např. během týdne (odjezd na dovolenou) nezplesnivěla.

Raději parkovat volně na vzduchu.

Odesláno

Poptej se pobazarech,nebo šrotiště  existovaly stahovací garáže najel jsi předními koly na plechy a jako harmoniku jsi to přetáh přes auto a visacím zámkem zamknul. Jinak jsi to složil do předu zamkl a odjel. Možná někdo o té konstrukci ví ,bylo to potažený koženkou..auta se to nedotýkalo a spodem tam profukovalo        smidak

Odesláno

Plachtu jedině když ti auto stojí delší dobu bez hnutí, jinak to nemá smysl (měsíc a déle). Jinak jak psali ostatní, musíš jí někam dát po sundání a pokud je mokrá a špinaví tak do auta si jí asi nebudeš chtít nacpat. Plachtu jsem používal na auto se kterým jsem moc nejezdil. Fleků ze zapaření jsem si nevšiml :) , větší koroze také ne. Hlavně jsem jí měl na autě kvůli prachu.

Odesláno

raději nějaký přístřešek (půdní vruty a sešroubuješ pár trámů a je to)
plachta je fakt blbost-je neskladná, může odřít lak,přimrzne atd atd...žádný přínos nevidím :)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...