Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

jak obnovit zasle venkovni plasty/listy?

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: oddie

Rain slider, stejně jako Silkal, ti můžu půjčit, obojí mám v garáži, ale nedělal bych to tím, koupil bych přímo něco na plasty.

důvod proč ne?

už jsem viděl několik renovátorů plastu, většina mastná a palst umatlanej, flekatej a někdy i rozleptanej...:aut

Odesláno

Používám Diavu na nábytek a od Koyote spray na vnější plasty (tuším Oživavač pneu a plastů). Na karosérii přípravky od Sonax (když nebyl zrovna k dostání zkusil jsem vosk od Turtle Wax a málem jsem na kastly nechal i ruce)

Odesláno

Já používám spreje od Coyote. Cenově víc než dostupný, pěkně oživí, odpuzuje vodu a nešpiní když se o to člověk otře rukou nebo kalhotama. Verze interier (odpuzuje prach), exterier.

Odesláno

Vyzkoušel jsem už lecos počínaje Armorall, Silikal, Coyot atd. Na autě se fakt vyblbnu :D:D

Hitem číslo 1 se však pro mne stal CZ výrobek http://www.velvana.cz/index.asp?page=600&catalogItem=27

Není to sice ihned super všecko černé jako třeba s Armorall, zato vydrží barva mnohem déle. Balení je za super cenu a objem je také nezanedbatelně větší než u konkurence.

Dělám to osobně tak, že toho trošku stříknu na houbičku na nádobí a tou pak ty pllastu dělám. Uspoří se přípravek a tolik si nezase*ete lak, kterýmu to určitě 2x dobře nedělá :D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...