Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím všechny.

Předem se omlouvám, jestli se zeptám na něco co už se tady řešilo, ale nemůžu to najít.

Včera jsem koupil Peugeota 407 SW 2,2HDI r.v. 2008 najeto 145000 km a už mám první problémy.

Kromě toho že mě během jízdy, jak se postupně zahřívá auto, pomalu mizí info z displeje a po 20 km tam není nic, mám další problém.

Zapnu klíče - chci nastartovat a nic se neděje. Starter nereaguje!!!! někdy se u toho rozjedou naplno ventilátory. Ozve se pípnutí a varovný nápis ABGASSYSTEM DEFEKT.

Někdy to jde na nastartovat na popáté někdy na podesáté..............

Bojím se že to jednou nenastartuju vůbec.

Můžete mě někdo prosím vás poradit co s tím. Místo abych měl radost z nového auta, tak mám strach vyjet z garáže.

Moc díky Pavel.

Odesláno

Ahoj,uprimne bych se vratil tam kde jsem ho koupil a podal reklamaci ci odstoupil od smlouvy.Jinak bez diagnostiky rada draha.Me pri problemech s chybovými hlasenimi pomohlo prehrani SW v servisu.Musim to zaklepat...

Cus Leos

Odesláno

pavel104: No ty závady nemusí být nic vážného. Ten displej je běžná závada, která se u 407 často projevuje a je nutná jeho výměna. Problém se startováním - nejdřív bych zkusil pořádně nabít baterku, ideálně jí někde otestovat v jakém je stavu, může to dělat ona, pokud je na pokraji smrti. Každopádně by to chtělo diagnostiku.

ALE pokud jsi auto včera koupil! Tak šup zpátky k prodejci a výše uvedené problémy reklamuj a nech vyřešit jeho, nebo požaduj slevu z kupní ceny.

Odesláno

Baterkou to není. Když se starter "chytne" tak točí krásně a okamžitě motor chytne. Jedná se o to že když chci startovat, tak starter neudělá vůbec nic, jako by tam ani nebyl. A třeba na popáté, normálně sepne, nastartuju a vše je v pohodě.

Odesláno

pravdu máš v tom, že jednou to nenastartuje vůbec, pokud to nechceš reklamovat, což by bylo pochopitelné v případě, žes to koupil v Japonsku, tak pravděpodobně oprava starteru (snad i repase když už bude venku) :myslim

Odesláno

Když tu hlášku co to píše, dám do překladače tak to znamená : výfukový systém vadný

Může být teda chyba ve startéru???

Odesláno

kdyby byl výfukový systém vadný, tak to není důvod pro elektronické zamezení startu...,velmi pravděpodobně je to ve starteru, ale musí to proměřit odborní a vyloučit chybu jinde (kabely, spínačka atd.), ty můžeš zkontrolovat připojení svorek k baterce, připojení kabelů ke starteru, koukni se i na ukostřovací kabel ke karoserii a k motoru

Odesláno

vycisteni starteru a jeho kontaktu
prepnuti palubniho poctace do anglictiny aspon - aspon budes vedet co to hlasi za chyby
baterie pokud je na pokraji smrti muze delat tyhle priznaky zazil sem to u 2 aut - z 10 pokusu to 9x cvaklo a jednou nastartovalo celkem normalne

Odesláno

Zdravím.

Tak dal jsem na vaši radu, nabít baterku. Nechci  předčasně jásat, ale je pravda že od té doby to neudělalo. Startoval jsem auto během neděle a dneška mockrát a zatím je to OK. Doufám že to tak i zůstane. Takže Vám všem velké díky za rady.

Ještě co se týká toho displeje. Není způsob, jak ho opravit????? Pokud ne, tak co říkáte na tento z Ebay : http://www.ebay.com/itm/Peugeot-407-Display-Screen-Clock-LCD-BRAND-NEW-/251743511251?pt=UK_CarsParts_Vehicles_CarParts_SM&hash=item3a9d1522d3&vxp=mtr

Myslíte že by tam pasoval a hlavně fungoval??

A ještě na závěr poprosím, jestli někdo nemá manuál k 407 SW, nebo neví kde by šel stáhnout. Potřebuju tam nějakým způsobem nastavit tu angličtinu a nastavit hodiny atd..... ještě nevím proč se mě zapínají automaticky světla jen když je tma. ve dne se samy nezapnou, musím ručně. A je normální, že po vypnutí motoru svítí světla ještě cca 30sekund, pak zhasnou.

Dík Pavel.

Odesláno

manual na peugeotu
pokud neni automat svetel zapinaji se pomoci senzoru jen v noci
anglictina a hodiny pres polozku MENu na radiu - Languare je jazyk a nekde tam bude i ten zbytek - zalezi i na typu display

display je v pohode jen si myslim ze dost drahej - polaci do 1000 kc

Odesláno

manual na peugeotu

pokud neni automat svetel zapinaji se pomoci senzoru jen v noci

anglictina a hodiny pres polozku MENu na radiu - Languare je jazyk a nekde tam bude i ten zbytek - zalezi i na typu display

display je v pohode jen si myslim ze dost drahej - polaci do 1000 kc

A nemáš nějaký odkaz nebo něco, kde ten displej z polska objednat??

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...