pavel104 Odesláno 13. prosinec 2014 Odesláno 13. prosinec 2014 Zdravím všechny. Předem se omlouvám, jestli se zeptám na něco co už se tady řešilo, ale nemůžu to najít. Včera jsem koupil Peugeota 407 SW 2,2HDI r.v. 2008 najeto 145000 km a už mám první problémy. Kromě toho že mě během jízdy, jak se postupně zahřívá auto, pomalu mizí info z displeje a po 20 km tam není nic, mám další problém. Zapnu klíče - chci nastartovat a nic se neděje. Starter nereaguje!!!! někdy se u toho rozjedou naplno ventilátory. Ozve se pípnutí a varovný nápis ABGASSYSTEM DEFEKT. Někdy to jde na nastartovat na popáté někdy na podesáté.............. Bojím se že to jednou nenastartuju vůbec. Můžete mě někdo prosím vás poradit co s tím. Místo abych měl radost z nového auta, tak mám strach vyjet z garáže. Moc díky Pavel. Citovat
geos Odesláno 13. prosinec 2014 Odesláno 13. prosinec 2014 Ahoj,uprimne bych se vratil tam kde jsem ho koupil a podal reklamaci ci odstoupil od smlouvy.Jinak bez diagnostiky rada draha.Me pri problemech s chybovými hlasenimi pomohlo prehrani SW v servisu.Musim to zaklepat... Cus Leos Citovat
Schreek Odesláno 13. prosinec 2014 Odesláno 13. prosinec 2014 pavel104: No ty závady nemusí být nic vážného. Ten displej je běžná závada, která se u 407 často projevuje a je nutná jeho výměna. Problém se startováním - nejdřív bych zkusil pořádně nabít baterku, ideálně jí někde otestovat v jakém je stavu, může to dělat ona, pokud je na pokraji smrti. Každopádně by to chtělo diagnostiku. ALE pokud jsi auto včera koupil! Tak šup zpátky k prodejci a výše uvedené problémy reklamuj a nech vyřešit jeho, nebo požaduj slevu z kupní ceny. Citovat
pavel104 Odesláno 13. prosinec 2014 Autor Odesláno 13. prosinec 2014 Baterkou to není. Když se starter "chytne" tak točí krásně a okamžitě motor chytne. Jedná se o to že když chci startovat, tak starter neudělá vůbec nic, jako by tam ani nebyl. A třeba na popáté, normálně sepne, nastartuju a vše je v pohodě. Citovat
ozzy56 Odesláno 13. prosinec 2014 Odesláno 13. prosinec 2014 pravdu máš v tom, že jednou to nenastartuje vůbec, pokud to nechceš reklamovat, což by bylo pochopitelné v případě, žes to koupil v Japonsku, tak pravděpodobně oprava starteru (snad i repase když už bude venku) Citovat
pavel104 Odesláno 13. prosinec 2014 Autor Odesláno 13. prosinec 2014 Když tu hlášku co to píše, dám do překladače tak to znamená : výfukový systém vadný Může být teda chyba ve startéru??? Citovat
ozzy56 Odesláno 13. prosinec 2014 Odesláno 13. prosinec 2014 kdyby byl výfukový systém vadný, tak to není důvod pro elektronické zamezení startu...,velmi pravděpodobně je to ve starteru, ale musí to proměřit odborní a vyloučit chybu jinde (kabely, spínačka atd.), ty můžeš zkontrolovat připojení svorek k baterce, připojení kabelů ke starteru, koukni se i na ukostřovací kabel ke karoserii a k motoru Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 13. prosinec 2014 Odesláno 13. prosinec 2014 vycisteni starteru a jeho kontaktuprepnuti palubniho poctace do anglictiny aspon - aspon budes vedet co to hlasi za chybybaterie pokud je na pokraji smrti muze delat tyhle priznaky zazil sem to u 2 aut - z 10 pokusu to 9x cvaklo a jednou nastartovalo celkem normalne Citovat
ozzy56 Odesláno 13. prosinec 2014 Odesláno 13. prosinec 2014 jojo, tou baterkou bych začal... Citovat
pavel104 Odesláno 15. prosinec 2014 Autor Odesláno 15. prosinec 2014 Zdravím. Tak dal jsem na vaši radu, nabít baterku. Nechci předčasně jásat, ale je pravda že od té doby to neudělalo. Startoval jsem auto během neděle a dneška mockrát a zatím je to OK. Doufám že to tak i zůstane. Takže Vám všem velké díky za rady. Ještě co se týká toho displeje. Není způsob, jak ho opravit????? Pokud ne, tak co říkáte na tento z Ebay : http://www.ebay.com/itm/Peugeot-407-Display-Screen-Clock-LCD-BRAND-NEW-/251743511251?pt=UK_CarsParts_Vehicles_CarParts_SM&hash=item3a9d1522d3&vxp=mtr Myslíte že by tam pasoval a hlavně fungoval?? A ještě na závěr poprosím, jestli někdo nemá manuál k 407 SW, nebo neví kde by šel stáhnout. Potřebuju tam nějakým způsobem nastavit tu angličtinu a nastavit hodiny atd..... ještě nevím proč se mě zapínají automaticky světla jen když je tma. ve dne se samy nezapnou, musím ručně. A je normální, že po vypnutí motoru svítí světla ještě cca 30sekund, pak zhasnou. Dík Pavel. Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 15. prosinec 2014 Odesláno 15. prosinec 2014 manual na peugeotupokud neni automat svetel zapinaji se pomoci senzoru jen v nocianglictina a hodiny pres polozku MENu na radiu - Languare je jazyk a nekde tam bude i ten zbytek - zalezi i na typu display display je v pohode jen si myslim ze dost drahej - polaci do 1000 kc Citovat
pavel104 Odesláno 15. prosinec 2014 Autor Odesláno 15. prosinec 2014 manual na peugeotu pokud neni automat svetel zapinaji se pomoci senzoru jen v noci anglictina a hodiny pres polozku MENu na radiu - Languare je jazyk a nekde tam bude i ten zbytek - zalezi i na typu display display je v pohode jen si myslim ze dost drahej - polaci do 1000 kc A nemáš nějaký odkaz nebo něco, kde ten displej z polska objednat?? Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 15. prosinec 2014 Odesláno 15. prosinec 2014 http://allegro.pl/listing/listing.php?fuzzy=1&order=m&string=wysvietlacz+peugeot+407&bmatch=seng-v6-sm-4-default-1209na fotkach musi byt bile pozadi a na samolepce napsane ERCAN C- (plne graficky) Citovat
pavel104 Odesláno 15. prosinec 2014 Autor Odesláno 15. prosinec 2014 http://allegro.pl/listing/listing.php?fuzzy=1&order=m&string=wysvietlacz+peugeot+407&bmatch=seng-v6-sm-4-default-1209 na fotkach musi byt bile pozadi a na samolepce napsane ERCAN C- (plne graficky) Díky za odkaz. Jenže já to z polska stejně neobjednám, když na alegru nejsem zaregistrovaný Citovat
Schreek Odesláno 15. prosinec 2014 Odesláno 15. prosinec 2014 Návod si můžeš objednat i v našem eshopu, posíláme je jen za cenu poštovného... Citovat
Laďa Odesláno 15. prosinec 2014 Odesláno 15. prosinec 2014 U 407 máte uvedeno - vyprodáno. Jinak mávody jsou na stránkách peugeot.cz. Citovat
Schreek Odesláno 16. prosinec 2014 Odesláno 16. prosinec 2014 Aha, tak mám doma jeden návod navíc, pokud by někdo chtěl Odesláno z telefonu za pomocí Tapatalk Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.