Marcel505 Odesláno 31. říjen 2005 Odesláno 31. říjen 2005 Na mě leze taky nějaká choroba, hlavně vlezla nějaká choroba na moje auto, takže nevím nevím jestli se tam vůbec dostanu. Možná bych přišel pěšky, ale asi ne. Ještě uvidím, jenže ono už moc dní nezbývá...
Proky Odesláno 2. listopad 2005 Odesláno 2. listopad 2005 Tak já bohužel nedorazim za prví mám školu za druhý asi konečně odvezu auto na stříkání pošrábaného boku. Tak snad příště. Užijte si to
Fx Odesláno 2. listopad 2005 Odesláno 2. listopad 2005 Tak ne, nakonec nepřijedu :-( Včera jsem to v hospodě trochu přehnal... [upravil dne 3.11.05 Fx]
Petr 406 red Odesláno 3. listopad 2005 Odesláno 3. listopad 2005 Na 100% se tam dneska ukážu.Snad nebude pršet:myslim
Bohouš Odesláno 3. listopad 2005 Odesláno 3. listopad 2005 A já přijedu svým autem, jelikož brácha nemůže, ale pokud bude slalom, tak pojedu pomalu
John Odesláno 3. listopad 2005 Autor Odesláno 3. listopad 2005 To ja taky slalom nejedu a buh vi jestli bude, to zaleží na ostatních jestli budou chtit...každopadně ty kužely na to beru sebou. ;)
Jirkap Odesláno 3. listopad 2005 Odesláno 3. listopad 2005 Původně zaslal: John To ja taky slalom nejedu a buh vi jestli bude, to zaleží na ostatních jestli budou chtit...každopadně ty kužely na to beru sebou. ;) Já tentokrát pojedu za hodinku a půl vyrážím
voštík Odesláno 3. listopad 2005 Odesláno 3. listopad 2005 vedet, že má \"drahá\" polovička má dnes večer mnohem důležitější věci na práci, než ztrávit večer se mnou, tak bych se určitě nesral s večeří a jinýma věcma a dorazil bych.... Je holt čas na změnu.... Sorry za
John Odesláno 3. listopad 2005 Autor Odesláno 3. listopad 2005 Tak před chvili jsem dorazil ze Džbánu, a chci opět poděkovat všem kteří opět přijeli, a chci se omluvit,že bohužel nedorazila domluvená předvádečka. Jinak tímto oznamuji, že další již 12.pražský minisraz na Džbáně bude 1.12.2005 (čtvrtek). :papa [upravil dne 3/11/05 John]
aka Odesláno 3. listopad 2005 Odesláno 3. listopad 2005 Původně zaslal: voštík vedet, že má \"drahá\" polovička má dnes večer mnohem důležitější věci na práci, než ztrávit večer se mnou, tak bych se určitě nesral s večeří a jinýma věcma a dorazil bych.... Je holt čas na změnu.... Sorry za Slecny nebo pristupu??
Petr 406 red Odesláno 3. listopad 2005 Odesláno 3. listopad 2005 Bylo to super zas někdy přijedu:super
Ferry Odesláno 3. listopad 2005 Odesláno 3. listopad 2005 Původně zaslal: Petr 406 red Bylo to super zas někdy přijedu:super Prijedte
voštík Odesláno 4. listopad 2005 Odesláno 4. listopad 2005 Původně zaslal: aka Původně zaslal: voštík vedet, že má \"drahá\" polovička má dnes večer mnohem důležitější věci na práci, než ztrávit večer se mnou, tak bych se určitě nesral s večeří a jinýma věcma a dorazil bych.... Je holt čas na změnu.... Sorry za Slecny nebo pristupu?? a) je spravne b) bylo provedeno uz par tydnu z5, takze nehodlam ztreacet cas Ale tohle sem stejne nepatri
Jirkap Odesláno 4. listopad 2005 Odesláno 4. listopad 2005 Původně zaslal: John Tak před chvili jsem dorazil ze Džbánu, a chci opět poděkovat všem kteří opět přijeli, a chci se omluvit,že bohužel nedorazila domluvená předvádečka. Jinak tímto oznamuji, že další již 12.pražský minisraz na Džbáně bude 1.12.2005 (čtvrtek). :papa [upravil dne 3/11/05 John] Koukám, že se to krapek protáhlo no škoda, že jsem tam nemohl být déle.
Netopýrka Odesláno 4. listopad 2005 Odesláno 4. listopad 2005 MALÉ SHRNUTÍ...FOTKY BUDOU NEJPOZDEJI ZITRA, OMLOUVÁM SE, NESTÍHÁM, TAKŽE ZATÍM JEN MALÁ OCHUTNÁVKA... DŽBÁN 3. 11. 2005 ...ZIMA UŽ JE ZA DVEŘMI, TAKŽE SE KONAL PO DLOUHÉ DOBĚ PRVNÍ DŽBÁN BEZ SLALOMU....BYLO TŘEBA NAJÍT ALTERNATIVNÍ PROGRAM A MYSLÍM, ŽE JSME HO NAŠLI A ŽE SE TO TAK LIBILO, ŽE OD PŘÍŠTÍHO SRAZU SI ZAČNOU VŠICHNI NOSIT NĚJAKOU PĚKNOU KNIHU, PŘÍP. PASTELKY NA KRESLENÍ, A BUDEME SI TAM ČÍST, ŘÍKAT BÁSNIČKY (ŽE MAŠINKO? ), KDO SE STYDÍ, MŮŽE MALOVAT TŘEBA PEŽOTKY JEDNÍM TAHEM, A V POHODĚ TAK PŘEČKÁME ZIMU, NEŽ ZAS BUDEME MOCT NA SRAZECH SLALOMIT...:aut:aut:aut:aut tento vyborny napad nemohl vzejit odjinud nez z hlavicek neznejsiho osazenstva P-C a protoze slo o knihy velmi zajimave, brzy kazdy alespon na chvili prolistoval...nekteri tedy badali intenzivneji.... ....nemy uzas v nasich ocich hovori za vse...jsem zvedava, co si prinesete priste sami :D ....nekdo tomu nemohl prijit na kloub... ....nekoho to vylozene bavilo... ...nekdo prisel na to, ze do hospody uz snad bez takove knizky ani nevleze - pivo tim dostava uplne jiny rozmer ... ...a ze se toho nemusi bat ani ti nejmensi (VEKOVE:D:D:D), to doklada tento obrazek, kde Vendulka trpelive ukazuje, jak se s knizkou pracuje, jak se obraci listy a kolik zabavy muze takova obycejna knizka prinest... ....kazdy se to jednou muze naucit....jen neskladat zbrane :D:D:D:D...a s usmevem jde preci vsechno lip... ....zkuseni matadori pak uz po nejake dobe vi, jak se da knizka nejlepe vyuzit :D:D ... .....na zaver zdravim do Plzne a okoli a doufam, ze se kluci na nas dojedou zase nekdy podivat ...nebojteeeee se nas, jsme neskodni Prazaci... [upravil dne 4/11/05 Netopýrka]
Netopýrka Odesláno 4. listopad 2005 Odesláno 4. listopad 2005 ...no proste rada jsem vas videla, i kdyz jsem s radou z vas skoro slovo neprohodila...to se neda stihat... to voštík: nebuď smutnej, bude jiná, lepší .......a aspoň víš, že kvůli ženskejm nemáš flákat prezenčku na srazech P-C
Ferry Odesláno 4. listopad 2005 Odesláno 4. listopad 2005 Priste muzem treba rozebrat bibli, kazdej nas seznami se svym nazorem na tuto publikaci a pak muzeme diskutovat
Netopýrka Odesláno 4. listopad 2005 Odesláno 4. listopad 2005 to je ale pekny napad! .....................:D:D:D:D
Recommended Posts